Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Projekt Staráme sa: V našom sociálnom projekte sa niečo dôležité deje. Opäť…

03.05.2024 12:01 Kamaráti. Ďalší dobrý skutok, tentokrát po názvom AKCIA PRÁČKA, sa zhmotňuje do reálnej podoby. Prednedávnom sme vás informovali o rodine z okresu Nové Zámky, v ktorej statočná a obetavá mama vychováva 3 deti TU. Rodine sa pokazila práčka a my sme si dali záväzok sociálny, že rodine pomôžeme. A aj vďaka vaším príspevkom, priatelia, sa bude rodina už ČOSKORO tešiť z novej práčky. O podrobnostiach úspešnej realizácie spomínaného dobrého skutku vás budeme už čoskoro informovať. Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, The post Projekt Staráme sa: V našom sociálnom projekte sa niečo dôležité deje. Opäť… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

S EÚ na večné časy a nikdy inak? Róbert Švec: Dejiny nám už dnes dávajú za pravdu

02.05.2024 17:01 DOBRÁ správa pre Slovensko: Mediálna práčka v duchu hesla „S EÚ na večné časy a nikdy inak“ stráca účinnosť. Dámy a páni. Posledné dni si všímam, že liberálny manipulatívny mediálny prúd čoraz častejšie uverejňuje články a rozhovory s rôznymi pochybnými až treťotriednymi analytikmi, ktorí Slovákom tlačia kaleráby do hláv typu, že vystúpenie z EÚ nie je možné, že nie sme Veľká Británia a nemôžeme si to dovoliť a pod. Všetky tieto analytické výplody sa nesú v duchu mediálnej práčky spred roka 1989, kedy boli naši rodičia presviedčaní o tom, že so Sovietskym zväzom na večné časy a The post S EÚ na večné časy a nikdy inak? Róbert Švec: Dejiny nám už dnes dávajú za pravdu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Ako to bolo, je a navždy bude s výsledkom referenda o vstupe Slovenska do EÚ?

01.05.2024 10:15 Mládež slovenská, ktorá si v období, kedy prebiehalo referendum nebola ešte na svete alebo si bola v detskom veku, tieto riadky sú adresované najmä tebe… Nielen v súvislosti so smutným 20. výročím členstva Slovenskej republiky v EÚ si všímam pokusy politicky angažovaných novinárov a rôznych analytikov manipulovať pravdu o výsledku referenda o vstupe SR do EÚ, ktoré sa uskutočnilo 16. a 17. mája 2003. Takú situáciu som osobne zažil počas tohtoročnej prezidentskej kampane a v priamom prenose som musel novinárku slovne spacifikovať. Niektorí spomínaní novinári a analytici vedome prekrúcajú pravdu, ak tvrdia, že s členstvom SR v EÚ súhlasilo vyše The post SHO: Ako to bolo, je a navždy bude s výsledkom referenda o vstupe Slovenska do EÚ? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa prvá

01.05.2024 10:15 Dámy a páni. Tento týždeň sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU. Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. A dnes začíname plniť náš sľub aj v tejto veci…. Za prvé 3 dni výzvy na pomoc ruskému civilnému obyvateľstvu prispeli… , čiastky sú uvedené v eurách a uverejňujeme The post VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa prvá appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Následujúci mesiac