Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
FOTO. MDD 2024: Pokračujeme v rozdávaní radosti. Aj v okrese Veľký Krtíš

18.05.2024 10:18 Kamaráti. V utorok sme odovzdali balíčky MDD deťom v Humennom TU a včera náš kolega Alexander Kakoš odovzdal balíčky plné sladkostí a ovocia deťom v Slovenských Ďarmotách, okres Veľký Krtíš. V rodine, ktorej pomáhame vyrastajú 4 deti, ale jedno z detí bolo počas našej návštevy zaneprázdnené voľnočasovými športovými aktivitami. A tak je to správne, pretože podporujeme rodiny, v ktorých sa deti venujú zmysluplným záľubám TU. V prípade, ak máte záujem prispieť ľubovoľnou čiastkou do našej aktuálnej VÝZVY, neváhajte tak urobiť na číslo účtu o. z. SHO: SK32 5600 0000 0002 2911 7004 a do správy pre príjemcu napíšte: Dar – The post FOTO. MDD 2024: Pokračujeme v rozdávaní radosti. Aj v okrese Veľký Krtíš appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: Bolo by REFERENDUM o vystúpení z EÚ úspešné? ŠVEC to vidí TAKTO…

17.05.2024 13:45 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, spravodajskej televízii JOJ 24. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————— Prečítajte si tiež: ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku ————————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom The post VIDEO: Bolo by REFERENDUM o vystúpení z EÚ úspešné? ŠVEC to vidí TAKTO… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Postoj médií všetkého typu k VÝZVE na pomoc ruským civilistom…

16.05.2024 17:31 Dámy a páni. Dňa 23. apríla sme uverejnili výzvu na pomoc ruským civilistom, ktorí sú terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu, tak ako napríklad v Belgorode TU.  V súvislosti s výzvou sa zaujímate aj o to, prečo o výzve neinformujú médiá. Odpovedáme priamo a vecne…  Pokiaľ ide o prezentáciu výzvy v médiách, hneď ako sme spustili výzvu sme informovali formou mailov, ale aj smskami médiá, aj alternatívne so žiadosťou, aby výzvu uverejnili vo svojich médiách. Urobili tak, podľa našich informácií, zatiaľ iba dve médiá: Hlavný denník TU a Podtatranský kuriér TU. Ostatné médiá našu výzvu ignorovali a ignorujú The post Noviny Právo Národa: Postoj médií všetkého typu k VÝZVE na pomoc ruským civilistom… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. MDD 2024: Už aj deti v Humennom sa tešia z našich balíčkov plných dobrôt

15.05.2024 11:15 Priatelia. V piatok sme balíčkami MDD potešili deti vo Veľkom Krtíši TU a včera, tak ako sme sľúbili, sme navštívili deti v Humennom. Naši kolegovia Alexander Székely a Samuel Ľudovít Škvarka venovali deťom balíčky plné aj cukroviniek. Sme veľmi radi, že aj vďaka vám, dámy a páni, sa deti slovenské tešia z našich návštev… Máte chuť zapojiť sa a urobiť dobrý skutok? Nech sa páči… Podrobnosti sa dozviete v zdieľanom článku TU. Pomáhajme si, Slováci. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť The post FOTO. MDD 2024: Už aj deti v Humennom sa tešia z našich balíčkov plných dobrôt appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Staráme sa. MDD 2024: Už sa TO začalo. Deti slovenské si zaslúžia našu podporu

14.05.2024 15:00 Naše kolegyne Evka Bányiová a Vierka Irhová, ako aj náš kolega Alexander Kakoš navštívili rodinu vo Veľkom Krtíši, ktorej pomáhame v našom úspešnom sociálnom projekte, a deťom odovzdali balíčky plné ovocia a sladkostí. Prečo? Pretože najbližšie dni sa budú v našom projekte niesť v duchu blížiaceho sa Medzinárodného dňa detí. Máte chuť zapojiť sa a urobiť dobrý skutok? Nech sa páči… Podrobnosti sa dozviete v zdieľanom článku TU. Pomáhajme si, Slováci. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. The post Projekt Staráme sa. MDD 2024: Už sa TO začalo. Deti slovenské si zaslúžia našu podporu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Nebuď sviňa. FOTO: Preteky World Run 2024 aj za účasti ľudí SHO

13.05.2024 18:45 Dámy a páni. Zoceľujeme nielen ducha, ale aj telo. Ľudia Slovenského Hnutia Obrody opäť podporili svojou účasťou zaujímavé podujatie. Preteky World Run 2024, ktoré sa uskutočnili aj vo Vysokých Tatrách. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————– Prečítajte si tiež: Projekt Nebuď sviňa. FOTO: Biela nočná púť na Predné Solisko ————————– Zdroj fotiek: SHO.sk ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte The post Projekt Nebuď sviňa. FOTO: Preteky World Run 2024 aj za účasti ľudí SHO appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa tretia

12.05.2024 13:30 Dámy a páni. Prednedávnom sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU. Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. A dnes pokračujeme v plnení nášho sľubu… V správe druhej TU sme vás informovali, že do 3. mája sa vyzbierali dary na pomoc ruskému civilnému obyvateľstvu vo výške 1 The post VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa tretia appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Rozšírte rady čitateľov poctivej tlačoviny rodoľubov slovenských

12.05.2024 13:30 Dámy a páni. Aktuálne číslo novín Právo Národa je už na ceste k vám. A pre vás, ktorí ešte vajatáte… Nespoliehajte sa na to, že všetko nájdete na internete. To už dávno neplatí. Staňte sa, pre istotu, aj čitateľmi poctivej proslovenskej tlačoviny, ktorej cieľom je šíriť vlastenecké povedomie slovenské a politicky nekorektné názory o udalostiach okolo nás. V novinách Právo Národa si môžete prečítať analýzy, komentáre, ale aj glosy k aktuálnym udalostiam na Slovensku a aj vo svete. V novinách uverejňujeme z veľkej časti články, ktoré majú exkluzivitu, to znamená, že si ich neprečítate nikde inde. Ani na internete. Príspevok The post Noviny Právo Národa: Rozšírte rady čitateľov poctivej tlačoviny rodoľubov slovenských appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Akcia PRÁČKA realizovaná. Aj vďaka vám…

11.05.2024 17:45 Dámy a páni. Veľké ďakujeme všetkým vám, ktorí ste sa zapojili do našej výzvy a spoločne sme rodine v okrese Nové Zámky, v ktorej obetavá mama vychováva tri deti zabezpečili NOVÚ práčku. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať TU. Sme veľmi radi, že sa opäť potvrdilo, že ak sa spoja dobrí ľudia, tak možné je všetko. A tak ako sme sľúbili, počas najbližšej návštevy rodine odovzdáme aj pracie prostriedky a aviváž. Pomáhajme si Slováci, veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše The post FOTO. Projekt Staráme sa: Akcia PRÁČKA realizovaná. Aj vďaka vám… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO: Deň víťazstva sme spoločne oslávili 9. mája v Bratislave a aj v Minsku

10.05.2024 11:45 Dámy a páni. Písal sa 9. máj 2024… Oslavy víťazstva nad nemeckým nacizmom a talianskym fašizmom sa uskutočnili 9. mája aj v Bratislave a aj v Minsku. Zástupcovia Slovenského Hnutia Obrody na čele s Róbertom Švecom navštívili Slavín a vzdali hold bojovníkom proti nacizmu a fašizmu. A prečo oslavujeme víťazstvo nad nacizmom a fašizmom 9. mája? Dozviete sa v zdieľanom článku TU. Noviny Právo Národa uverejnili včera na svojej facebookovej stránke exkluzívnu fotoreportáž z oslavy Dňa víťazstva v hlavnom meste Bieloruskej republiky. Aj za účasti prezidenta republiky Alexandra Lukašenka a širokej verejnosti. Fotky z osláv v Minsku uverejňujeme dnes aj The post FOTO: Deň víťazstva sme spoločne oslávili 9. mája v Bratislave a aj v Minsku appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: Prečo máme pomáhať aj ruským civilistom? Štefan Polačik to vidí TAKTO…

09.05.2024 15:47 Dámy a páni. Niekto pomáha s nákupom munície, ktorá zabíja aj civilné obyvateľstvo a niekto veľmi rád pomôže a podporí zbierky alebo výzvy na pomoc bežným ľuďom, ktorí trpia vojnovým konfliktom. Aj Štefan Polačik má v tom jasno… Podrobnosti v zdieľanom videu… ————————– Prečítajte si tiež: VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa druhá ————————– ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. The post VIDEO: Prečo máme pomáhať aj ruským civilistom? Štefan Polačik to vidí TAKTO… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Prečo si SHO pripomína výročie porážky nacizmu a fašizmu 9. mája?

08.05.2024 10:45 Porážka nacizmu a fašizmu, a taktiež skončenie druhej svetovej vojny v Európe patria medzi najdôležitejšie udalosti v dejinách ľudstva.  Slovenské Hnutie Obrody si pripomína a oslavuje tieto udalosti 9. mája. Prečo? Pretože hlavné bremeno víťazstva nad nacizmom a fašizmom spočíval na pleciach slovanských národov východnej Európy. Tieto národy priniesli na oltár vlasti tie najväčšie a najpočetnejšie obete v boji s nacizmom a fašizmom a preto oprávnene, slovanské národy východnej Európy, považujú 9. máj za jeden zo svojich najväčších sviatkov.  A keďže Slovenské Hnutie Obrody je hnutím aj so silným slovanským ukotvením, na znak našej úcty a vďaky sa hlásime The post Noviny Právo Národa: Prečo si SHO pripomína výročie porážky nacizmu a fašizmu 9. mája? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO: Robenie dobrých skutkov je naším poslaním. Aj v meste pod Zoborom

07.05.2024 14:02 Áno, áno, kamaráti… Minulý týždeň, vďaka nášmu sociálnemu projektu Staráme sa, sme opäť pomohli slovenskej rodine. Konkrétne v nitrianskej mestskej časti Klokočina, v ktorej vyrastajú dve deti. Slováci v prvom rade Slovákom. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ————————- Prečítajte si tiež: FOTO: Z detí projektu Staráme sa vyrastajú ÚSPEŠNÍ mladí ľudia… ————————- Zdroj fotiek: SHO.sk ———————- V prípade, ak máte záujem prispieť ľubovoľnou čiastkou na pomoc The post FOTO: Robenie dobrých skutkov je naším poslaním. Aj v meste pod Zoborom appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku

06.05.2024 08:31 Médiá informujú: Vláda chce rýchle spojenie medzi Bratislavou a Košicami. O diaľnicu však nepôjde. Vláda plánuje obnoviť jedinú vnútroštátnu leteckú linku na území Slovenska, ktorá nefunguje už vyše šiestich rokov. Štátnu kasu by to malo stáť státisíce eur a premiér Robert Fico hovorí, že sa čaká už len na rozhodnutie z Bruselu. Vláda chce usporiadať súťaž, do ktorej by sa mohli zapojiť jednotlivé letecké spoločnosti, ktoré budú mať o prevádzku linky záujem. Víťazná spoločnosť by mala dostať finančnú dotáciu vo výške 200-tisíc eur ročne a výraznú zľavu z letiskových poplatkov. Podľa Fica musí z Bruselu zaznieť, či je takáto forma The post ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Staráme sa: ZAPOJTE sa do našej aktuálnej výzvy pri príležitosti blížiaceho sa MDD

05.05.2024 13:01 Priatelia. Náš projekt Staráme sa je jedna veľká rodina, v ktorej pomáhame tým, ktorí to majú naozaj ťažké. A ako to v poriadnej rodine býva, aj v tej našej sú deti.  Niektoré z detí projektu Staráme sa nepoznajú svojho otca, lebo osud im ho nedožičil, iné zase doma nenachádzajú plnú chladničku a v našej rodine s názvom projekt Staráme sa sú aj také deti, ktoré trápi ich zdravie a nemôžu žiť plnohodnotné detstvo bez starostí… Preto sa na vás, milí priatelia nášho sociálneho projektu, obraciame s prosbou o pomoc vyčariť týmto našim deťom úsmev na tvárach a pri príležitosti blížiaceho The post Projekt Staráme sa: ZAPOJTE sa do našej aktuálnej výzvy pri príležitosti blížiaceho sa MDD appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Následujúci mesiac