Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
OSLAVUJEME 20. výročie vzniku Slovenského Hnutia Obrody: Projekt Staráme sa

31.05.2024 17:15 Dámy a páni. Tento rok oslavujeme 20. výročie vzniku a úspešnej existencie nášho hnutia . Toto významné výročie v dejinách nášho hnutia, národa a vlasti budeme oslavovať v priebehu celého roka 2024 rôznymi podujatiami a aktivitami. Tak ako aj v sobotu 25. mája v Poprade TU.  Dvadsať rokov je dosť dlhý čas v živote jednotlivca, ale v živote národa je to iba kvapka v mori. O to viac sme hrdí na to, čo sme za 20 rokov dokázali, napríklad aj na poli sociálnom. Áno, priatelia, hovoríme o našom úspešnom sociálnom projekte Staráme sa. Projekt Staráme sa sme rozbehli The post OSLAVUJEME 20. výročie vzniku Slovenského Hnutia Obrody: Projekt Staráme sa appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Exkluzívne FOTO: Pozrite si fotoreportáž z oslavy 20. výročia vzniku nášho úspešného hnutia

30.05.2024 12:15 Dámy a páni. Oslavujeme 20 rokov Slovenského Hnutia Obrody.  A spomínané krásne výročie vzniku nášho úspešného hnutia sme oslávili v sobotu 25. mája aj v Spišskej Sobote a to poriadnou gulášpárty. Podujatie, súťaž vo varení gulášu, zorganizoval miestny Dobrovoľný hasičský zbor. Ďakujeme. Sprievodné znaky akcie? Výborné počasie, skvelá atmosféra, svieže rozhovory o všetkom, nielen o politike, a sme veľmi radi, že účastníci párty si chválili náš poctivý SKguláš.  Oslavy 20. výročia vzniku SHO sa už čoskoro presunú aj do Košíc a Vysokých Tatier. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ——————————- Prečítajte si tiež: OSLAVUJEME 20. výročie vzniku Slovenského Hnutia Obrody. Róbert The post Exkluzívne FOTO: Pozrite si fotoreportáž z oslavy 20. výročia vzniku nášho úspešného hnutia appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Eurovoľby 2024: VÝZVA politikom, ktorí o sebe vyhlasujú, že sú proslovenskí

29.05.2024 16:30 Výzva Radačovskému, Uhríkovi, Kotlebovi, Dankovi a ďalším… Dámy a páni. Slovenky a Slováci. O pár dní sa uskutočnia voľby do Európskeho parlamentu a mnohí roduverní Slováci opäť stoja pred dilemou koho voliť. Prečo? Pretože do europarlamentu kandiduje niekoľko strán a hnutí, ktoré o sebe vyhlasujú, že sú národné a v Bruseli budú údajne obhajovať slovenské záujmy. Touto cestou VEREJNE VYZÝVAM predstaviteľov všetkých kandidujúcich strán a hnutí, ktorí majú plné ústa Slovenska, aby si sadli za jeden stôl a dohodli sa na spoločnom postupe v eurovoľbách. To znamená, aby podporili jednu proslovenskú kandidátku a aby ostatné politické subjekty svoje kandidátky do The post Eurovoľby 2024: VÝZVA politikom, ktorí o sebe vyhlasujú, že sú proslovenskí appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. MDD 2024: Adresnosť a vytrvalosť zdobia náš sociálny aktivizmus

28.05.2024 11:01 Dámy a páni. Slovenským rodinám, vďaka nášmu sociálnemu projektu, pomáhame adresne už od roku 2011. Aj práve prebiehajúca výzva MDD 2024 je toho jasným dôkazom. Vďaka vašim finančným milodarom môžeme pre deti zo sociálne slabých rodín zabezpečiť maškrty , ktoré si následne nájdu vo svojich balíčkoch MDD. Ďakujeme vám, dobrí ľudia. Naša výzva stále prebieha a ak máte záujem urobiť dobrý skutok, podrobnosti ako na to si môžete prečítať TU.   Pomáhajme si, Slováci. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme The post FOTO. MDD 2024: Adresnosť a vytrvalosť zdobia náš sociálny aktivizmus appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: Sú naši západní spojenci dôveryhodní? Róbert Švec v RTVS nekompromisne…

27.05.2024 14:00 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, verejnoprávnej RTVS. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: VIDEO. Róbert Švec pre JOJ 24: EÚ je už dnes mŕtvy projekt! Treba začať spolupracovať so… ————————- ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete The post VIDEO: Sú naši západní spojenci dôveryhodní? Róbert Švec v RTVS nekompromisne… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

OSLAVUJEME 20. výročie vzniku Slovenského Hnutia Obrody. Róbert Švec sa vám prihovára

24.05.2024 15:45 Dámy a páni. Slovenky a Slováci. Priatelia. Rodným dátumom nášho hnutia je 24. máj 2004. V tento deň začalo svoj príbeh písať Slovenské Hnutie Obrody ako občianske združenie. Pred 20 rokmi sme mali jeden základný cieľ, a to dokázať, že aktivity v prospech národa a vlasti môžu mať aj normálnu formu a aj obsah. Tento cieľ sa nám ako občianskym aktivistom podarilo naplniť. Okrem iného sme dokázali, že rodinám v núdzi sa dá pomáhať aj adresne a zodpovedne, a aj bez toho, aby sme sociálne slabých zneužívali na primitívnu reklamu v médiách prostredníctvom šekov s neonacistickou symbolikou, ako niekto. Vďaka The post OSLAVUJEME 20. výročie vzniku Slovenského Hnutia Obrody. Róbert Švec sa vám prihovára appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. MDD 2024: Balíčkami plných dobrôt sme obdarovali už aj deti v Nitre

23.05.2024 19:30 Priatelia, včera sme obdarovali balíčkami MDD aj deti v meste pod Zoborom.  V rodine v nitrianskej mestskej časti Klokočina vyrastajú 3 deti: Jasmínka, Bianka a Tobias.  Ich obetavá mama sa o ne zodpovedne stará, vedie ich k správnym životným hodnotám a my sme radi, že sme mohli deťom aj dnes vyčariť úsmev na ich tvárach. Aj vďaka vám, dámy a páni.  Ak máte záujem prispieť ľubovoľnou finančnou čiastkou do našej aktuálnej VÝZVY, neváhajte tak urobiť na číslo účtu o. z. SHO: SK32 5600 0000 0002 2911 7004 a do správy pre príjemcu napíšte: Dar – PSS MDD.  Za vaše milodary The post FOTO. MDD 2024: Balíčkami plných dobrôt sme obdarovali už aj deti v Nitre appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Róbert Švec pre JOJ 24: EÚ je už dnes mŕtvy projekt! Treba začať spolupracovať so…

22.05.2024 14:15 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, spravodajskej televízii JOJ 24. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa štvrtá ————————- ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty. ————————–— The post VIDEO. Róbert Švec pre JOJ 24: EÚ je už dnes mŕtvy projekt! Treba začať spolupracovať so… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Róbert Švec v RTVS: Verím vo vnútornú silu Slovákov. Zvládneme aj obnovenie…

21.05.2024 18:30 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, verejnoprávnej RTVS. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————— Prečítajte si tiež: Róbert Švec: Môj príspevok k upokojeniu situácie na Slovensku. ODPÚŠŤAM Petrovi Pellegrinimu ————————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej The post VIDEO. Róbert Švec v RTVS: Verím vo vnútornú silu Slovákov. Zvládneme aj obnovenie… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Róbert Švec: Môj príspevok k upokojeniu situácie na Slovensku. ODPÚŠŤAM Petrovi Pellegrinimu

20.05.2024 12:45 „Ak dnes politická scéna nie je pripravená na vzájomné zmierenie, buďme naň pripravení my všetci. Sme jeden národ, jedno spoločenstvo, jedno Slovensko. A k upokojeniu môže každý z nás prispieť svojím vlastným dielom už dnes. Bez ohľadu na to, či tak učinia aj ostatní, bez ohľadu na to, akú politickú stranu podporujeme,“ uviedol Peter Pellegrini vo svojom stanovisku. „Posledné dni a tlačové konferencie nám však ukázali, že niektorí politici jednoducho nie sú schopní základnej sebareflexie ani po takejto tragédii. Akoby nepochopili, že práve ich doterajšie kroky, vyjadrenia a nechutné útoky – nie na konkurenčné politické myšlienky, ale na ich nositeľov The post Róbert Švec: Môj príspevok k upokojeniu situácie na Slovensku. ODPÚŠŤAM Petrovi Pellegrinimu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa štvrtá

19.05.2024 16:30 Dámy a páni. Prednedávnom sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU. Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. A dnes pokračujeme v plnení nášho sľubu… V správe tretej TU sme vás informovali, priatelia, že do 10. mája sa vyzbierali dary na pomoc ruským civilistom vo výške 1 The post VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa štvrtá appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. MDD 2024: Pokračujeme v rozdávaní radosti. Aj v okrese Veľký Krtíš

18.05.2024 10:18 Kamaráti. V utorok sme odovzdali balíčky MDD deťom v Humennom TU a včera náš kolega Alexander Kakoš odovzdal balíčky plné sladkostí a ovocia deťom v Slovenských Ďarmotách, okres Veľký Krtíš. V rodine, ktorej pomáhame vyrastajú 4 deti, ale jedno z detí bolo počas našej návštevy zaneprázdnené voľnočasovými športovými aktivitami. A tak je to správne, pretože podporujeme rodiny, v ktorých sa deti venujú zmysluplným záľubám TU. V prípade, ak máte záujem prispieť ľubovoľnou čiastkou do našej aktuálnej VÝZVY, neváhajte tak urobiť na číslo účtu o. z. SHO: SK32 5600 0000 0002 2911 7004 a do správy pre príjemcu napíšte: Dar – The post FOTO. MDD 2024: Pokračujeme v rozdávaní radosti. Aj v okrese Veľký Krtíš appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: Bolo by REFERENDUM o vystúpení z EÚ úspešné? ŠVEC to vidí TAKTO…

17.05.2024 13:45 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, spravodajskej televízii JOJ 24. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————— Prečítajte si tiež: ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku ————————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom The post VIDEO: Bolo by REFERENDUM o vystúpení z EÚ úspešné? ŠVEC to vidí TAKTO… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Postoj médií všetkého typu k VÝZVE na pomoc ruským civilistom…

16.05.2024 17:31 Dámy a páni. Dňa 23. apríla sme uverejnili výzvu na pomoc ruským civilistom, ktorí sú terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu, tak ako napríklad v Belgorode TU.  V súvislosti s výzvou sa zaujímate aj o to, prečo o výzve neinformujú médiá. Odpovedáme priamo a vecne…  Pokiaľ ide o prezentáciu výzvy v médiách, hneď ako sme spustili výzvu sme informovali formou mailov, ale aj smskami médiá, aj alternatívne so žiadosťou, aby výzvu uverejnili vo svojich médiách. Urobili tak, podľa našich informácií, zatiaľ iba dve médiá: Hlavný denník TU a Podtatranský kuriér TU. Ostatné médiá našu výzvu ignorovali a ignorujú The post Noviny Právo Národa: Postoj médií všetkého typu k VÝZVE na pomoc ruským civilistom… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. MDD 2024: Už aj deti v Humennom sa tešia z našich balíčkov plných dobrôt

15.05.2024 11:15 Priatelia. V piatok sme balíčkami MDD potešili deti vo Veľkom Krtíši TU a včera, tak ako sme sľúbili, sme navštívili deti v Humennom. Naši kolegovia Alexander Székely a Samuel Ľudovít Škvarka venovali deťom balíčky plné aj cukroviniek. Sme veľmi radi, že aj vďaka vám, dámy a páni, sa deti slovenské tešia z našich návštev… Máte chuť zapojiť sa a urobiť dobrý skutok? Nech sa páči… Podrobnosti sa dozviete v zdieľanom článku TU. Pomáhajme si, Slováci. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť The post FOTO. MDD 2024: Už aj deti v Humennom sa tešia z našich balíčkov plných dobrôt appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.