Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
TS: Výzva úradníckej vláde, aby riešila nedostatok pedagogických asistentov

13.05.2024 03:15 Viera Leščáková, podpredsedníčka strany ZA ĽUDÍ a odborníčka na oblasť vzdelávania: “Väčšina strán a politikov si dala do svojho programu vzdelávanie no máloktorá politická strana, The post TS: Výzva úradníckej vláde, aby riešila nedostatok pedagogických asistentov appeared first on stranazaludi.sk.

TS: Vyjadrenie strany Za ľudí k aktuálnej situácii s nelegálnou migráciou na území Slovenska

13.05.2024 03:15 Člen predsedníctva strany ZA ĽUDÍ, zodpovedný za oblasť spravodlivosti a bezpečnosti, právnik Ján Magušin: „Aktuálny problém s nelegálnymi migrantami na juhu Slovenska sa opätovne stal predmetom cynického zneužívania The post TS: Vyjadrenie strany Za ľudí k aktuálnej situácii s nelegálnou migráciou na území Slovenska appeared first on stranazaludi.sk.

TS: Vyhlásenie Veroniky Remišovej k výročiu SNP

13.05.2024 03:15 Nedajme si ukradnúť pamiatku SNP politikmi, ktorí si podávajú ruku s fašistami! “Slovenské národné povstanie bolo o nezlomnej odvahe a hrdinstve našich predkov, ktorí sa nebáli The post TS: Vyhlásenie Veroniky Remišovej k výročiu SNP appeared first on stranazaludi.sk.

TS: Stanovisko strany ZA ĽUDÍ k návrhu radikálneho zvyšovania poplatkov na pohotovostiach a skráteniu hodín

13.05.2024 03:15 MUDr. Obaidullah Mir, expert strany ZA ĽUDÍ na oblasť zdravotníctva: “Zásadne nesúhlasíme s tým, aby sa služby v zdravotníctve prispôsobovali zdravotníkom a nie pacientom. Zdravotníctvo The post TS: Stanovisko strany ZA ĽUDÍ k návrhu radikálneho zvyšovania poplatkov na pohotovostiach a skráteniu hodín appeared first on stranazaludi.sk.

TS: Vyhlásenie Veroniky Remišovej k 55. výročiu okupácie Československa sovietskymi vojskami

13.05.2024 03:15 “Okupácia Československa sovietskymi vojskami proti vôli obyvateľstva predĺžila zločinecký komunistický režim v našej krajine o ďalších dvadsať rokov. Okupácia si vyžiadala desiatky mŕtvych a stovky zranených. The post TS: Vyhlásenie Veroniky Remišovej k 55. výročiu okupácie Československa sovietskymi vojskami appeared first on stranazaludi.sk.

TS: V Pláne obnovy vládne chaos a neporiadok. Vyzývame premiéra, aby zabezpečil neodkladne nápravu!

13.05.2024 03:15 Za vlád Roberta Fica a Petra Pellegriniho panoval v dotáciách a v eurofondoch obrovský chaos, byrokracia a korupcia, pre ktoré Slovensko prišlo o obrovské peniaze. The post TS: V Pláne obnovy vládne chaos a neporiadok. Vyzývame premiéra, aby zabezpečil neodkladne nápravu! appeared first on stranazaludi.sk.

PRÍHOVOR PREDSEDNÍČKY STRANY ZA ĽUDÍ VERONIKY REMIŠOVEJ K PREDSTAVENIU KANDIDÁTKY ZA ĽUDÍ

13.05.2024 03:15 Práve sme predstavili najlepšiu spoločnú kandidátku s ľuďmi, ktorí nestrácajú nádej, ktorí sú ochotní za svoju víziu a za svoje ideály zabojovať. V strane ZA The post PRÍHOVOR PREDSEDNÍČKY STRANY ZA ĽUDÍ VERONIKY REMIŠOVEJ K PREDSTAVENIU KANDIDÁTKY ZA ĽUDÍ appeared first on stranazaludi.sk.

Vicepremiérka Remišová vyzýva prijímateľov zazmluvnených eurofondových projektov, aby čo najrýchlejšie predkladali žiadosti o platby a projekty dokončili do konca roka

13.05.2024 03:15 Bratislava, 10. marec 2023 – Prijímateľom eurofondov z dobiehajúceho programového obdobia zostáva už len 10 mesiacov na to, aby dokončili svoje projekty. Ministerstvo investícií, regionálneho The post Vicepremiérka Remišová vyzýva prijímateľov zazmluvnených eurofondových projektov, aby čo najrýchlejšie predkladali žiadosti o platby a projekty dokončili do konca roka appeared first on stranazaludi.sk.

Štátny tajomník Velič: Najmenej rozvinutým regiónom tento rok pomôžeme výzvami za viac ako 12 miliónov eur

13.05.2024 03:15 Bratislava, 9. marec 2023 – Lepší život ľudí a služby na európskej úrovni vo všetkých regiónoch Slovenska sú našimi prioritami. Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a The post Štátny tajomník Velič: Najmenej rozvinutým regiónom tento rok pomôžeme výzvami za viac ako 12 miliónov eur appeared first on stranazaludi.sk.

stanovisko podpredsedníčky vlády a ministerky investícií Veroniky Remišovej k dnešnej tlačovej konferencii strany Hlas-SD

13.05.2024 03:15 Dobrý deň, dovoľujeme si Vám zaslať stanovisko podpredsedníčky vlády a ministerky investícií Veroniky Remišovej k dnešnej tlačovej konferencii strany Hlas-SD: Hlas je vraj alternatíva, ale The post stanovisko podpredsedníčky vlády a ministerky investícií Veroniky Remišovej k dnešnej tlačovej konferencii strany Hlas-SD appeared first on stranazaludi.sk.

Následujúci mesiac