Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
DACIA SPRING zmenil sa na nepoznanie, toto sú slovenské ceny!

26.04.2024 22:00 Model Spring uvedený na trh v roku 2021, sa od svojho uvedenia na európsky trh predalo viac ako 140 000 kusov. Rok 2023 bol rekordný, keď sa celosvetovo predalo 61 803 kusov, čo predstavuje nárast o 26,4 % v porovnaní s rokom 2022. Nový Spring využíva nový dizajnový jazyk značky Dacia, ktorý sa objavuje na The post DACIA SPRING zmenil sa na nepoznanie, toto sú slovenské ceny! appeared first on Autogratis.sk.

MINI Aceman: Crossover s MAXI vnútorným priestorom

25.04.2024 19:45 MINI Aceman kombinuje kompaktné vonkajšie rozmery s čo najväčším priestorom pre cestujúcich a s plne elektrickým pohonom. Zhmotňuje tak myšlienku maximálneho využitia priestoru na minimálnom pôdoryse v kombinácii s moderným konceptom pohonu. Novinka poskytuje priestor pre päť cestujúcich na dĺžke vozidla len o niečo viac ako štyri metre.  Celá nová rodina vozidiel automobilky MINI sa The post MINI Aceman: Crossover s MAXI vnútorným priestorom appeared first on Autogratis.sk.

Škodu Vision Gran Turismo teraz môžete riadiť aj vy!

25.04.2024 19:45 Originálnu štúdiu Škoda Vision Gran Turismo nájdete v hre Gran Turismo 7 pre konzoly PlayStation, čím sa rozširuje pôsobenie značky Škoda vo svete virtuálnych pretekov. Plne elektrický automobil s pohonom všetkých kolies, inšpirovaný modelom Škoda 1100 OHC Spider z roku 1957, je vybavený štyrmi elektromotormi s celkovým výkonom 800 kW. Značka Škoda teda prvýkrát vstupuje The post Škodu Vision Gran Turismo teraz môžete riadiť aj vy! appeared first on Autogratis.sk.

ORLEN ponúka extra zľavu na prémiové palivá VERVA

24.04.2024 18:45 Zákazníci siete čerpacích staníc ORLEN môžu počas apríla až do konca mája dosiahnuť maximálny výkon s prémiovými palivami Verva 100 a Verva Diesel so zľavou 10 centov na liter. Zľavu získajú pri platbe kartou TANKARTA Easy, ktorú si môžu kúpiť priamo na čerpacích staniciach ORLEN s obsluhou alebo objednať na internetovej stránke spoločnosti. Používanie karty The post ORLEN ponúka extra zľavu na prémiové palivá VERVA appeared first on Autogratis.sk.

Vylepšený Ford E-Transit väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie

24.04.2024 18:45 Divízia Ford Pro dnes predstavila nový variant modelu E-Transit s predĺženým dojazdom, ktorý zdokonaľuje parametre tejto najpredávanejšej veľkej elektrickej dodávky v Európe, ktorá minulý rok prekonala svojho najbližšieho konkurenta v pomere viac ako päť ku jednej.  Najnovší prírastok – ktorý sa dostáva do ponuky pre zákazníkov na celom svete –využíva akumulátor s využiteľnou kapacitou 89 kWh a má maximálny dojazd až The post Vylepšený Ford E-Transit väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie appeared first on Autogratis.sk.

Elektrické Géčko je realitou, Mercedes ukázal novinku!

24.04.2024 18:45 Značka s trojcípou hviezdou predstavuje prvý plne elektrický model svojej terénnej ikony, ktorý symbolizuje spojenie tradície a pokroku. Nová elektrická Trieda G zostáva verná charakteru konštrukčného radu a zachováva si hranatú siluetu vrátane ikonických prvkov. Jej karoséria je rovnako ako na konvenčne poháňaných modelových variantoch založená na rebrinovom ráme a naďalej má aj pripájateľnú terénnu The post Elektrické Géčko je realitou, Mercedes ukázal novinku! appeared first on Autogratis.sk.

Opel predstavuje strhujúce SUV Grandland ďalšej generácie

23.04.2024 16:30 Štýlový, dynamický, priestranný a všestranný s kompletným portfóliom elektrifikovaného pohonu – presne taký je nový Opel Grandland, ktorý dnes predstavila automobilka so sídlom v Rüsselsheime. Novinka prináša mnohé dizajnové prvky, ktoré sa najprv objavili v koncepčnom vozidle Opel Experimental, aby sa teraz po prvýkrát dostali k slovu v rámci sériovo vyrábaného modelu.  Nová platforma vytvorená pre vozidlá BEV Grandland The post Opel predstavuje strhujúce SUV Grandland ďalšej generácie appeared first on Autogratis.sk.

Toyota Prius s titulom World Car Design of the Year 2024

23.04.2024 16:30 Toyota Prius opäť získala uznanie za svoj osobitý štýl. Odvážne navrhnutý model piatej generácie získal ocenenie World Car Design of the Year 2024.Cena za najlepší dizajn bola udelená počas medzinárodného autosalónu v New Yorku. Prius bol vybraný až zo 70 modelov. Porota šiestich renomovaných osobností zo sveta dizajnu prezentovala svoje odporúčania a následne hlasovala skupina The post Toyota Prius s titulom World Car Design of the Year 2024 appeared first on Autogratis.sk.

Máte v garáži klenot alebo vrak?

23.04.2024 03:30 Cena za voľakedy ľudové autá typu Škoda 105,120, Favorit alebo Felicia sa na inzertných portáloch šplhá čoraz vyššie. Ktoré autá ale majú skutočný potenciál stať sa hodnotným historickým vozidlom? Keď sme si nedávno v redakcii zo zvedavosti otvorili známe automobilové inzertné portály, nestačili sme sa čudovať za aké peniaze už ľudia predávajú The post Máte v garáži klenot alebo vrak? appeared first on Autogratis.sk.

Porsche Cayenne GTS: Spojenie dynamiky a komfortu

23.04.2024 03:30 Skratka GTS v jazyku Porsche znamená Gran Turismo Sport, pričom v realite máme na mysli extra dávku dynamiky a zároveň schopnosť zdolávať dlhé vzdialenosti pri zachovaní maximálneho komfortu jazdy. Model Cayenne je vo všeobecnosti výkonné SUV, ktoré sa nebojí ani ľahkého terénu. Vo verzii GTS sa však väčší dôraz kladie práve na športové jazdné vlastnosti.  The post Porsche Cayenne GTS: Spojenie dynamiky a komfortu appeared first on Autogratis.sk.

Mercedes-AMG GT63 S E Performance: najvýkonnejšie AMG GT všetkých čias!

22.04.2024 15:00 Nová plug-in-hybridná verzia športového kupé AMG GT, nie je len najrýchlejším modelom značky, ale aj jedným z najrýchlejšie akcelerujúcich áut súčasnosti. Po predstavení vysokovýkonného supersedanu GT63 S E Performance a kabriolety SL63 S E Performance bolo len otázkou času, kedy sa k ním pridá aj najnovšia, v poradí druhá generácia športového kupé AMG GT. Dnes The post Mercedes-AMG GT63 S E Performance: najvýkonnejšie AMG GT všetkých čias! appeared first on Autogratis.sk.

TEST MG5: Jediné svojho druhu

19.04.2024 22:30 MG hlási veľkolepý návrat do kontinentálnej Európy. Medzitým sa pohlo viac smerom k praktickosti. MG5 je elektromobil, akých je v Európe ako šafránu. Je totiž kombi. MG5 nie je úplnou novinkou. Za hranicami, najmä v Ázii, sa aktuálna generácia predáva už od roku 2020. No. Dizajn je orientovaný na zákazníka, ktorému ide hlavne o úžitkovú The post TEST MG5: Jediné svojho druhu appeared first on Autogratis.sk.

TEST Audi Q8 SUV: Slovák od výroby

19.04.2024 22:30 Nemecká automobilka, slovenské korene. Audi Q8 SUV pochádza z Devínskej Novej Vsi a iba prednedávnom prišlo s modernizáciou. Písal sa rok 2018 a Audi predviedlo model, na ktorý sa čakalo už dlho. Vstúpil totiž do segmentu, ktorý rozohrali dvaja veľkí konkurenční hráči. Celé to začalo BMW X6, neskôr prišiel Mercedes-Benz GLE Coupé a Audi Q8 The post TEST Audi Q8 SUV: Slovák od výroby appeared first on Autogratis.sk.

Nový Citroën Berlingo už nájdete aj v slovenských showroomoch!

19.04.2024 08:46 Citroën Berlingo mení svoj vzhľad a získava novú, modernejšiu podobu. Naďalej ostáva ideálnym spoločníkom pre tých, ktorí vedú všestranne aktívny život, pričom auto si vyberajú na základe praktickosti a priestrannosti. Zrejme práve túto skupinu zákazníkov najviac potešia ultra komfortné sedadlá Citroën Advanced Comfort. Novinka ďalej prináša multimediálny systém najnovšej generácie s desaťpalcovým dotykovým displejom, bezdrôtové The post Nový Citroën Berlingo už nájdete aj v slovenských showroomoch! appeared first on Autogratis.sk.

Mazda ukázala NOVINKU! 7-miestne SUV CX-80 je novým najväčším hráčom

19.04.2024 08:46 Nové najväčšie auto od Mazdy pre Európu. Do modelu CX-80 usadíte až 7 cestujúcich. Kedysi bola Mazda na starom kontinente známa najmä malými autami. Asi najikonickejší model MX-5 je toho dôkazom. S príchodom modelu CX-60 však jasne ukázali, že sú pripravení nasledovať dnešné trendy. Model CX-80 je tak logickým pokračovaním, na ktoré The post Mazda ukázala NOVINKU! 7-miestne SUV CX-80 je novým najväčším hráčom appeared first on Autogratis.sk.

Následujúci mesiac