Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida
BMW Security: Tréning, aký by sa zišiel slovenskému podnikateľovi v 90. rokoch

29.03.2024 12:31 Tréningové programy sú určené profesionálnym vodičom, ktorí chcú zlepšiť svoje zručnosti v ovládaní špeciálnych obrnených vozidiel, aby boli dobre pripravení na extrémne situácie.  Miestom výcviku je bývalé vojenské letisko, na ktorom svoje záchranné zložky cvičia aj nemecké štátne inštitúcie. Skrátka dokonalé miesto na teoretickú výučbu a praktický výcvik ovládania obrnených vozidiel BMW. Dvojstupňový kurz BMW The post BMW Security: Tréning, aký by sa zišiel slovenskému podnikateľovi v 90. rokoch appeared first on Autogratis.sk.

Faceliftovaný Hyundai Tucson prináša prepracovaný kokpit a drobné zmeny zovňajšku!

28.03.2024 11:15 Prepracovaný displej infotainmentu, robustnejší exteriér aj návrat tlačidiel, to všetko a ešte viac prináša najnovší facelift Nový Tucson ktorý, bude uvedený na trh v máji tohto roka má „prepracovanejšiu“ estetiku, ktorá ho zosúlaďuje s novým dizajnovým jazykom značky Hyundai. Tým už disponujú modely ako Kona či Santa Fe. Zjednodušený dizajn exteriéru Modernizovaný exteriér modelu Tucson The post Faceliftovaný Hyundai Tucson prináša prepracovaný kokpit a drobné zmeny zovňajšku! appeared first on Autogratis.sk.

Dacia Duster – Koľko stojí v slušnej výbave?

28.03.2024 11:15 Tretia generácia Dacie Duster stojí na úplne novej podvozkovej platforme CMF-B, má robustnejší dizajn, lepšie schopnosti v teréne, full hybridný pohon a teraz už aj oficiálny slovenský cenník. Bude to bestseller? Nový Duster sa medzigeneračne posunul na vyšší level a mnohí sa obávali, že jeho cena už nebude taká lákavá. Základ za 17 490 eur The post Dacia Duster – Koľko stojí v slušnej výbave? appeared first on Autogratis.sk.

Mercedes-AMG GT 43 kupé: Stačí Ti?

27.03.2024 23:00 Mercedes-AMG rozširuje svoje portfólio o model AMG GT 43. Vďaka kombinácii relatívne ľahkého štvorvalcového motora na prednej náprave a náhonu len na zadné kolesá sa auto vyznačuje agilnosťou pri zatáčaní, dynamickými jazdnými vlastnosťami a veľkým potešením z jazdy. Dvojlitrový turbomotor dosahuje výkon 310 kW a generuje maximálny krútiaci moment 500 Nm. Výnimočným prvkom The post Mercedes-AMG GT 43 kupé: Stačí Ti? appeared first on Autogratis.sk.

Škoda Octavia First Edition: Kupujte, kým sú!

26.03.2024 06:30 Krátko po predstavení modernizovanej verzie uvádza Škoda limitovanú edíciu obľúbeného modelu. Pre Slovensko je určený iba obmedzený počet vozidiel a po ich vypredaní sa ponuka obmedzí na štandardný predajný program. Škoda Octavia si zachováva priaznivú cenu, pričom ponúka viac výbavy a technológií, ako jej predchodca. Dlhodobo najpredávanejší model na domácom trhu má inovovaný The post Škoda Octavia First Edition: Kupujte, kým sú! appeared first on Autogratis.sk.

Hyundai i30: Modernizácia dokazuje, že menej môže byť viac

26.03.2024 06:30 Automobilka Hyundai predstavila facelift modelu i30, ktorý prešiel dizajnovou a technologickou modernizáciou. Dobrou správou je, že v ponuke ostávajú verzie hatchback, fastback aj kombi, a nechýba ani športovo ladený variant N Line. Do výbavy pribudli nové technológie a komfortné funkcie.  Tretia generácia i30-tky bola na trh uvedená v roku 2016, vďaka novým prvkom v exteriéri The post Hyundai i30: Modernizácia dokazuje, že menej môže byť viac appeared first on Autogratis.sk.

SLEDUJTE NAŽIVO: Odhalenie nového hyperšportu od Peugeotu!

25.03.2024 05:01 Pre značku PEUGEOT je 24 hodín Le Mans oveľa viac ako len pretek, vždy bol príležitosťou súťažiť s tými najlepšími, posúvať hranice a zanechať nezmazateľnú stopu v histórii automobilov. Hybridný vysokovýkonný automobil PEUGEOT 9X8 je pripravený na preteky 24 hodín Le Mans v roku 2024. V tohtoročnej sezóne dosiaľ používajú obe posádky, čiže vozidlo číslo The post SLEDUJTE NAŽIVO: Odhalenie nového hyperšportu od Peugeotu! appeared first on Autogratis.sk.

BMW Vision Neue Klasse X: takto podľa BMW vyzerá SUV z budúcnosti

23.03.2024 01:00 Koncept Neue Klasse X je pohľadom do budúcnosti všetkých SUV značky BMW, prináša plne elektrický pohon a štýlový zovňajšok . BMW chce, aby ste vedeli, že veci sa menia. Vlani na jeseň automobilka predstavila koncept Vision Neue Klasse, plne elektrický sedan, ktorý je ukážkou dizajnu a konštrukcie, ktoré môžeme očakávať od novych modelov značky BMW. The post BMW Vision Neue Klasse X: takto podľa BMW vyzerá SUV z budúcnosti appeared first on Autogratis.sk.

Ford Tourneo Connect: Plug-in hybrid do malej rodinnej dodávky?

22.03.2024 12:17 V segmente malých rodinných dodávok ide o ojedinelý počin, no pri hlbšom zamyslení dáva dobrý zmysel. Veď ak máte Ford Tourneo Connect na rozvážanie detí do školy a následne možno na prácu , potom väčšinu času trávite v meste. A kde sa plug-in hybrid cíti najlepšie? Automobilka hovorí, že tento model prináša The post Ford Tourneo Connect: Plug-in hybrid do malej rodinnej dodávky? appeared first on Autogratis.sk.

Volkswagen ID.Buzz GTX: Je 340 koní dosť hippies?

22.03.2024 00:01 Keď sme Volkswagen ID.Buzz koncom uplynulého roka testovali, hovorili sme o znovuzrodení ikony. Spomínali sme, že elektrické MPV chce čerpať z dedičstva Volkswagenu T2, ktorý bol na vrchole slávy v 50-tych rokoch minulého storočia. Pri verzii GTX to všetko ostáva v platnosti, ale Nemci k pocitu nostalgie a sentimentu pridali aj výkon a pohon všetkých The post Volkswagen ID.Buzz GTX: Je 340 koní dosť hippies? appeared first on Autogratis.sk.

Nový Peugeot 5008 je konečne tu: tretia generácia prichádza so siedmimi sedadlami a elektrickým pohonom!

22.03.2024 00:01 Tretia generácia rodinného SUV Peugeot 5008 prináša množstvo noviniek v interiéri, exteriéri, ale aj pod kapotou! Peugeot to s elektrfikáciou svojich modelov myslí vážne! Najnovším dôkazom je nedávno predstavená tretia generácia modelu 5008, ktorý kvôli prechodu na plne elektrický pohon zmenil svoj názov na e-5008. Nový Peugeot e-5008 vstupuje do rozvíjajúcej sa triedy elektrických sedemmiestnych vozidiel, The post Nový Peugeot 5008 je konečne tu: tretia generácia prichádza so siedmimi sedadlami a elektrickým pohonom! appeared first on Autogratis.sk.

Jarná očista: Viete ako správne umývať auto?

20.03.2024 09:45 Tiež ste si všimli, že autoumyvárne v ostatných dňoch praskajú vo švíkoch? Pre motoristov je to jeden z neklamných znakov prichádzajúcej jari. Ľudia chcú svoje autá po zimnej sezóne poriadne vyumývať a na “wapkách” hádžu do stoja poriadny obnos peňazí.  Nie všetci vodiči ale vedia, ako sa na bezkontaktnej umyvárni k autu správať, aké programy The post Jarná očista: Viete ako správne umývať auto? appeared first on Autogratis.sk.

Audi definitívne končí s chaotickými označeniami svojich modelov!

20.03.2024 09:45 Nedávajú vám označenia ako 55 TFSI či 40 TDI žiaden zmysel? Máme pre vás skvelú správu, Audi ich nebude používať na svojich budúcich modeloch. Audi všetkých zmiatlo, keď v roku 2017 zaviedlo dvojcifernú schému označení v celej zostave svojich vozidiel. Terminológia je založená na výkone, od „30“ pre autá s výkonom 109-128 koní až po The post Audi definitívne končí s chaotickými označeniami svojich modelov! appeared first on Autogratis.sk.

Audi Q6 E-tron prináša dojazd 625 kilometrov a výkon takmer 520 koní!

19.03.2024 21:00 Nové Audi Q6 E-tron je prémiové elektrické SUV s prvotriednym komfortom a pokročilými technológiami. Rodina elektromobilov značky Audi má nového člena, je ním Q6 E-tron, ktoré môžeme nazvať aj revolučným. Jedná sa totiž o prvý model značky, ktorý je postavený na novej podvozkovej platforme PPE . Na vývoji tejto platformy sa podieľalo okrem The post Audi Q6 E-tron prináša dojazd 625 kilometrov a výkon takmer 520 koní! appeared first on Autogratis.sk.

Tesla za 25-tisíc eur? Onedlho možno realita!

19.03.2024 09:00 Z prostredia americkej automobilky Tesla čoraz intenzívnejšie prenikajú správy, že už v priebehu roka 2025 by Elon Musk chcel na trh uviesť elektromobil v hodnote do 25-tisíc eur. Projekt s interným názvom Redwood sa má po zavedení do sériovej výroby premenovať na model 2.  Ak vezmeme do úvahy fakt, že najpredávanejším autom roku 2023 v The post Tesla za 25-tisíc eur? Onedlho možno realita! appeared first on Autogratis.sk.