Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Výkon 700 koní a vietor vo vlasoch? Toto a ešte viac prináša McLaren Artura Spider!

29.02.2024 20:00 McLaren predstavil svoj prvý hybridný kabriolet. Volá sa Artura Spider a svojimi parametrami vám vyrazí dych! McLaren mal problémy s dodávkou hybridného superšportu Artura od svojho debutu pred dvoma rokmi. Automobilka musela odložiť všetky objednávky o niekoľko mesiacov. Teraz však nastal ten správny čas na rozšírenie portfólia modelu Artura o verziu kabriolet! Dychberúci výkon Výkon The post Výkon 700 koní a vietor vo vlasoch? Toto a ešte viac prináša McLaren Artura Spider! appeared first on Autogratis.sk.

Microlino Lite: Máš 15 a chceš vlastné auto? Tu je!

29.02.2024 07:31 Na ženevskom autosalóne sa tento rok veľa významných noviniek neobjavilo, respektíve omnoho menej, než sme boli v minulosti zvyknutí. Následkom toho sa však záujmu tešia aj autá, o ktorých by sa zrejme “za starých čias” príliš nehovorilo. Dôkazom je aj toto miniautíčko, ktoré môžeš šoférovať už od 15-tich rokov, stačí ti vodičák skupiny AM.  Ide The post Microlino Lite: Máš 15 a chceš vlastné auto? Tu je! appeared first on Autogratis.sk.

TOTO sú výsledky ankety Európske Autom roka, víťaz vás možno prekvapí

28.02.2024 19:00 Titul Európskeho Auta roka tento rok získal Renault. Na druhej priečke sa umiestnilo BMW a tretiu priečku obsadil ďalší francúzsky výrobca – Peugeot. Vyhlásenie víťaza ankety Európske Auto roka sa po dlhej dobe vrátilo na svoje tradičné miesto – ženevské výstavisko. Porota vyberala víťaza zo siedmich finalistov medzi ktorými sa po prvý krát objavil aj model The post TOTO sú výsledky ankety Európske Autom roka, víťaz vás možno prekvapí appeared first on Autogratis.sk.

Jeep Avenger: Konečne aj ako štvorkolka!

28.02.2024 19:00 Doteraz platilo, že ak ste si chceli kúpiť Jeep Avenger, mali ste len dve možnosti. Buď ste si vybrali verziu s benzínovým motorom a výkonom 100 koní, alebo elektrický variant s výkonom 156 koní. V jednom aj v druhom prípade sa však bavíme o aute s pohonom len predných kolies. Už čoskoro ale do ponuky The post Jeep Avenger: Konečne aj ako štvorkolka! appeared first on Autogratis.sk.

Ineos Fusilier: Britskému off-roadu chutí elektrina!

27.02.2024 18:45 Nový britský výrobca terénnych vozidiel Ineos u nás síce zatiaľ predáva iba model Grenadier – zato vo viacerých karosárskych verziách, vrátane pick-upu Quartermaster. Ponuka sa však už čoskoro rozšíri o nový Fusilier, ktorý bude menší a primárne elektrický.  Ineos spojil pri vývoji ďalšieho modelu sily so spoločnosťou Magna a výsledkom je úplne nová podvozková platforma The post Ineos Fusilier: Britskému off-roadu chutí elektrina! appeared first on Autogratis.sk.

Nový globálny modelový rad FIAT

27.02.2024 18:45 FIAT bude ponúkať elektrický a hybridný pohon, ako aj pohon spaľovacími motormi, aby zabezpečil maximálnu relevanciu pre zákazníkov v rozličných oblastiach sveta. Prvý model z tejto novej rodiny bude predstavený 11. júla 2024 a v nasledujúcich troch rokoch bude každý rok uvedený jeden ďalší. Na neustále sa meniacom globálnom trhu mobility sú spoločnosti, ktoré snívajú The post Nový globálny modelový rad FIAT appeared first on Autogratis.sk.

Audi Q2: crossover z Ingolstadtu prešiel faceliftom, prináša vylepšený interiér!

27.02.2024 18:45 Decentný facelift crossoveru Audi Q2 prichádza s prepracovanými bezpečnostnými funkciami a modernizovaným interiérom. Audi Q2 je tu s nami už od roku 2016, prvý facelift prišiel v druhej polovici roka 2020, a teraz po ďaľších štyroch rokoch nastal ten správny čas na ďalší facelift. Veľkým otáznikom však ostáva, či by si zákazníci nezaslúžili rovno novú generáciu The post Audi Q2: crossover z Ingolstadtu prešiel faceliftom, prináša vylepšený interiér! appeared first on Autogratis.sk.

Novinka MG3: Cenovo dostupný hybrid s vysokým výkonom a nízkou spotrebou!

27.02.2024 05:46 Značka MG sa na európskom trhu postupne udomácňuje a slušný počet áut sa jej už darí predávať aj na Slovensku. Navyše nič nenaznačuje, že by sa mal tento trend meniť, práve naopak. Novinka, ktorú značka MG predstavila na tohtoročnom autosalóne v Ženeve má na to, aby sa aj u nás stala totálnym bestsellerom. MG3 je The post Novinka MG3: Cenovo dostupný hybrid s vysokým výkonom a nízkou spotrebou! appeared first on Autogratis.sk.

Renault 5 E-Tech: Znovuzrodenie legendy s technikou, aká v danej triede nemá obdoby!

26.02.2024 17:17 Je to tu! Športovo dizajnovaný škriatok prináša výbavu zo svojich väčších bratov a štýl, ktorý sa nevidí každý deň. Prvé vozidlá na Slovensku môžeme očakávať na začiatku roku 2025. Na modernú verziu Renault 5 E-Tech sa čakalo dlho. Automobilka si ale premiéru naplánovala na prvý deň ženevského autosalónu. Už z teaserov a fotiek z testovania The post Renault 5 E-Tech: Znovuzrodenie legendy s technikou, aká v danej triede nemá obdoby! appeared first on Autogratis.sk.

Zagato AGTZ Twin Tail: Alpine A110 v nádhernom dizajnovom kabáte

26.02.2024 05:30 Zagato prichádza s novým unikátnym počinom s pôsobivým dizajnom. Volá sa AGTZ Twin Tail a prináša dizajn inšpirovaný zabudnutým Le Mans špeciálom a odnímateľnú zadnú časť . Dizajn karosérie je vo veľkej miere ovplyvnený zabudnutým Le Mans špeciálom Alpine A220. História tohto neznámeho pretekára siaha do roku 1968, v tomto roku sa zúčastnil na týchto The post Zagato AGTZ Twin Tail: Alpine A110 v nádhernom dizajnovom kabáte appeared first on Autogratis.sk.

Zoznámte sa, toto je Kimera Evo38, modernizovaná Lancia 037 s výkonom 600 koní!

25.02.2024 17:00 Talianska spoločnosť Kimera predstavila vzrušujúcu novinku! Lancia 037 prenesená do súčasnosti má preplňovaný štvorvalec s výkonom 600 koní, pohon všetkých kolies a predovšetkým atraktívny dizajn. Ide o evolúciu debutového modelu Evo37. pričom najvýznamnejším vylepšením je pridanie pohonu všetkých kolies, aby sa z neho stala skutočná rely beštia. Dychberúci výkon Kimera Evo38 nadväzuje na svojho predchodcu The post Zoznámte sa, toto je Kimera Evo38, modernizovaná Lancia 037 s výkonom 600 koní! appeared first on Autogratis.sk.

TEST Kia EV9: Toto od Kie nikto nečakal

23.02.2024 15:00 Kia EV9 je auto, ktoré meria cez 5 metrov, poháňa ho elektrina a pri svojom predstavení spôsobilo poriadny hype. Lebo povedzme si narovinu, takéhoto obra od Kie asi nikto nečakal. EV9 je druhým elektromobilom moderného ťaženia značky. Predstavili ho na jar tohto roka a dizajn konceptu sa aj v sériovej podobe snažili dodržať čo najviac. The post TEST Kia EV9: Toto od Kie nikto nečakal appeared first on Autogratis.sk.

Porsche Panamera a plug-in hybridné pohony? Stovka pod 4 sekundy!

23.02.2024 15:00 Vrcholnú verziu Turbo E-Hybrid so štvorlitrovým osemvalcom Porsche aktuálne dopĺňa o ďalšie dva šesťvalcové plug-in hybridné pohony. V čisto elektrickom režime zvládnu takmer 100 kilometrov a majú brutálny výkon! Porsche Panamera si fanúšikovia značky doteraz spájali najmä s čisto benzínovými alebo naftovými motormi, no dnes sú už obľúbené aj ekologické plug-in hybridy. Okrem najvýkonnejšej verzie The post Porsche Panamera a plug-in hybridné pohony? Stovka pod 4 sekundy! appeared first on Autogratis.sk.

TEST Jaguar F-Pace SVR: Opona sa zatvára

23.02.2024 15:00 Nie je žiadnym tajomstvom, že aktuálna doba veľkoobjemovým motorom nepraje. A špecifikácia SVR s orchestrom pod kapotou nie je výnimkou. Labutia pieseň sa lúči hrmotom, ktorý sa v blízkej dobe nezopakuje. Jaguar F-Pace je plnohodnotným SUV, ktoré vyvoláva rešpekt každým svojím záhybom. Ak vám naftová verzia v predošlom čísle prišla ako nebezpečne vyzerajúci kus auta, The post TEST Jaguar F-Pace SVR: Opona sa zatvára appeared first on Autogratis.sk.

Alpine testuje za polárnym kruhom plne elektrický hot-hatch A290

22.02.2024 14:00 Maličký hot-hatch A290 inšpirovaný legendárnym Renaultom 5 v týchto dňoch podstupuje nekompromisné testy v mrazivých teplotách za polárnym kruhom. Alpine A290 predstavuje ostrú verziu pripravovaného elektrického hatchbacku Renault 5. Francúzska značka poodhalila túto atraktívnu novinku už vlani v máji, kedy ukázala koncept A290 B. Na produkčný model bez kamufláže si budeme musieť počkať až do The post Alpine testuje za polárnym kruhom plne elektrický hot-hatch A290 appeared first on Autogratis.sk.