Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
BMW radu 3 má za sebou druhý facelift, čo je nové?

02.06.2024 04:00 Azda najzásadnejšou novinkou je väčší elektrický dojazd plug-in hybridných modelov, BMW doprialo trojke aj nové naladenie odpruženia, športovejší dizajn interiéru, operačný systém BMW Operating System 8.5 a vylepšený systém ovládania BMW iDrive.  V rámci interiéru nečakajte žiadne prelomové zmeny, bavorský výrobca sa hral iba s detailmi. Nové  sú napríklad metalické laky – modrá Arctic Race The post BMW radu 3 má za sebou druhý facelift, čo je nové? appeared first on Autogratis.sk. Čítané: (1)

Volkswagen Golf GTI Clubsport: Premiéra na Nürburgringu!

02.06.2024 04:00 Na jednom z najväčších motoršportových podujatí v Nemecku sa už stihol udiať dôležitý moment – v rámci 24 hodinových pretekov na Nürburgringu bol predstavený nový Golf GTI Clubsport. Športová verzia klasického modelu vyniká ostrým dizajnom, prepracovaným interiérom, pôsobivým výkonom a špičkovým podvozkom.  Nový Golf GTI Clubsport bol odhalený na Ring Boulevard, na legendárnom okruhu pred The post Volkswagen Golf GTI Clubsport: Premiéra na Nürburgringu! appeared first on Autogratis.sk. Čítané: (1)

Toyota RAV4: 30 rokov ikony segmentu SUV!

02.06.2024 04:00 Toyota RAV4 oslavuje tri desaťročia svojej existencie, počas ktorých pretvára automobilové prostredie a stala sa kultovým SUV. V marci 1994 sa na medzinárodnom ženevskom autosalóne predstavil nový typ vozidla – kompaktné SUV s pohonom všetkých kolies so samonosnou karosériou. Pojem SUV bol v tom čase nezvyčajný, ale od mája 1994 sa stretáva s mimoriadne pozitívnym The post Toyota RAV4: 30 rokov ikony segmentu SUV! appeared first on Autogratis.sk. Čítané: (1)