Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Slovenská firma ide príkladom, spaľovacie autá postupne nahrádza elektromobilmi

17.05.2024 23:30 startstop Slovenská firma ide príkladom, spaľovacie autá postupne nahrádza elektromobilmi Úsilie spoločnosti TOMRA Collection Slovakia o udržateľnosť sa zďaleka nekončí pri zálohovaní nápojových obalov. Zodpovedný prístup k prírode pretavujú do každej oblasti, preto aj slovenský tím TOMRA Collection svoj servisný vozový park postupne zapĺňa elektrickými vozidlami, ktoré nahrádzajú benzínové či naftové automobily.  Snaha o udržateľný prístup je hlboko zakorenená v DNA spoločnosti TOMRA. Jej hlavnou ambíciou je Slovenská firma ide príkladom, spaľovacie autá postupne nahrádza elektromobilmi Partnerský Obsah Čítané: (1)

Uťahovali si z nás, ale TOTO je najlepšie hodnotené auto v histórii ADAC

17.05.2024 23:30 startstop Uťahovali si z nás, ale TOTO je najlepšie hodnotené auto v histórii ADAC Posmešky bokom. Toto je prvé auto v histórii autoklubu ADAC, ktoré si v rozsiahlom a komplexnom teste vyslúžilo hodnotenie “veľmi dobré.” Nie je to tak dávno, čo Volkswagen ID.7 prešiel našimi rukami. Naše dojmy z týždňového testu sme vám zhrnuli v predchádzajúcom článku. Jeho nadpis zarezonoval predovšetkým na našom Facebooku, kde sa dočkal viac-menej ironických Uťahovali si z nás, ale TOTO je najlepšie hodnotené auto v histórii ADAC Tomáš Bíly Čítané: (1)

Modely Alfa Romeo prichádzajú v temnej verzii Super Sport

17.05.2024 23:30 startstop Modely Alfa Romeo prichádzajú v temnej verzii Super Sport Talianska značka Alfa Romeo predviedla svoje najnovšie prírastky do rodiny s označením Quadrifoglio v limitovanej edícii. Obľúbené modely Stelvio a Giulia Quadrifoglio sú teraz dostupné v temnej špeciálnej edícii s názvom Super Sport. Koncern Stellantis, do ktorého značka Alfa Romeo patrí, chce dopriať značke limitovanú edíciu modelov Stelvio a Giulia Quadrifoglio v edícii Super Sport. Na celom Modely Alfa Romeo prichádzajú v temnej verzii Super Sport Michal Hambalek Čítané: (1)

Rolls-Royce vypraný na šesťdesiatke. Je toto ideálne auto pre maminy?

12.05.2024 19:30 startstop Rolls-Royce vypraný na šesťdesiatke. Je toto ideálne auto pre maminy? Fiat 500 sa vo svojej modernej podobe vyrába už dlhých 17 rokov, no stále patrí medzi najpredávanejšie autá v Európe. Na trhu však nájdete aj druhú generáciu tohto modelu, no tú poháňa výhradne elektromotor. Okrem klasického trojdverového prevedenia v ponuke nájdete aj verziu Fiat 500e 3+1, ktorá má na pravej strane ďalšie malé zadné dvere Rolls-Royce vypraný na šesťdesiatke. Je toto ideálne auto pre maminy? Tomáš Bíly Čítané: (1)

Briti aj Nemci ospevujú čínske auto. Onedlho príde aj k nám

12.05.2024 19:30 startstop Briti aj Nemci ospevujú čínske auto. Onedlho príde aj k nám Jeho predchádzajúca generácia patrila medzi najhoršie hodnotené autá. Tá nová však prichádza so sympatickou koncepciou, pri ktorej musia spozornieť v Toyote aj v Renaulte. Išlo o jednu z troch najväčších premiér ženevského autosalónu. MG3 Hybrid+ si vyslúžilo zaslúženú pozornosť. Ide totiž o najvýkonnejší a najrýchlejšie akcelerujúci hatchback segmentu B. Nebavíme sa tu teraz o športových Briti aj Nemci ospevujú čínske auto. Onedlho príde aj k nám Tomáš Bíly Čítané: (1)

Veľký návrat V8? Mercedes-AMG CLE 63 nemusí dostať hybridný 4-valec

12.05.2024 19:30 startstop Veľký návrat V8? Mercedes-AMG CLE 63 nemusí dostať hybridný 4-valec Vráti sa vidlicový osemvalec do vozidiel triedy C? Mercedes vraví nie, najnovšie špekulácie však tvrdia áno, konkrétne v modeli AMG CLE 63. Nový Mercedes CLE 63 je doslova za rohom a prakticky celý automobilový svet očakával, že po vzore AMG C 63 dostane 2,0-litrový štvorvalcový motor v hybridnej konfigurácii. Ten vo vrcholnej verzii S E Performance dodáva v spolupráci Veľký návrat V8? Mercedes-AMG CLE 63 nemusí dostať hybridný 4-valec Tomáš Fialka Čítané: (1)