Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
OPEL s novou generáciou vanov

30.05.2024 14:15 OPEL s novou generáciou vanov. Minulý mesiac sme priniesli prezentáciu skupiny Stellantis Pro One s až 12 modelmi vanov. Teraz si postupne predstavíme jednotlivé značky. Začíname ľahkými úžitkovými vanmi značky Opel – Combo, ktoré už prichádza na náš trh, ako aj Vivaro a Movano. Opel začiatkom leta 2024 predstaví nové generácie svojich kompaktných vanov Combo, … The post OPEL s novou generáciou vanov appeared first on Transport.sk.

Toyota Material Handling Europe získala hodnotenie Platinum

30.05.2024 14:15 Toyota Material Handling Europe získala hodnotenie Platinum. EcoVadis už piatykrát po sebe udelil spoločnosti Toyota Material Handling Europe hodnotenie Platinum. Spoločnosť Toyota Material Handling Europe získala už piaty rok po sebe hodnotenie Platinum od EcoVadis. Toto uznanie potvrdzuje záväzok spoločnosti k transparentnosti v oblasti udržateľnosti a spoločensky zodpovednému podnikaniu . EcoVadis, popredný nezávislý poskytovateľ hodnotenia … The post Toyota Material Handling Europe získala hodnotenie Platinum appeared first on Transport.sk.

Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN

30.05.2024 02:15 Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN. DeutschMann Internationale Spedition s.r.o. začal v septemberi 1999 so sídlom v Trebišove. Postupne pribudli dcérske spoločnosti DeutschMann Transport s.r.o. v Žiline a v Rajci, DeutschMann Internationale Spedition, d.o.o. v chorvátskom Varaždine a v Dubaji pod názvom DEUTSCHMANN LLC, kde majú obchodné oddelenie. WESOB Sp. o.o. je výrobcom prívesov a nadstavieb … The post Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN appeared first on Transport.sk.

Dôkladne vylepšený Transporter

29.05.2024 14:15 Dôkladne vylepšený Transporter. Po prvých informáciách na tému nový Transporter, ktoré Volkswagen Úžitkové vozidlá zverejnil koncom minulého roka, sú teraz k dispozícii ďalšie údaje o pracovisku vodiča, výbave aj detailné parametre nákladného priestoru. Interiér bol prepracovaný do najmenšieho detailu s jasným cieľom: Vyrobiť Transporter s typickými dizajnovými prvkami značky v kombinácii s maximálnou priestrannosťou a … The post Dôkladne vylepšený Transporter appeared first on Transport.sk.

Koniec prvého termínu výmeny tachografov sa už blíži!

29.05.2024 14:15 Koniec prvého termínu výmeny tachografov sa už blíži! Už je to definitívne potvrdené. Termíny výmeny tachografov stanovené Európskou komisiou sa meniť nebudú! Najneskôr od septembra 2024 budú platné nové ceny a dodávky budú celoeurópsky obmedzené nárazovým dopytom. Výmena na poslednú chvíľu bude zbytočným rizikom, ktoré iba navýši cenu výmeny tachografu a pokuta za nevyhovujúci tachograf … The post Koniec prvého termínu výmeny tachografov sa už blíži! appeared first on Transport.sk.

Ocenenie pre Toyota Material Handling za najnovší stohovací vozík

29.05.2024 02:30 Ocenenie pre Toyota Material Handling za najnovší stohovací vozík. Ocenenie iF DESIGN AWARD za Urban Runner a iF DESIGN AWARD Gold za najnovší stohovací vozík so stojacou obsluhou: Úspešný príbeh lítium-iónových batérií pokračuje. V nadväznosti na technologický vývoj v oblasti elektrifikácie v odvetví logistiky získal najnovší model z radu vysokozdvižných vozíkov s lítium-iónovými batériami od … The post Ocenenie pre Toyota Material Handling za najnovší stohovací vozík appeared first on Transport.sk.

Obnovená premávka električkovej linky 4 na Zlaté piesky

28.05.2024 14:30 Obnovená premávka električkovej linky 4 na Zlaté piesky. Dopravný podnik Bratislava v pondelok 27. mája obnovil premávku električkovej linky 4 na Zlaté piesky. Do konca júna sa ešte budú realizovať dokončovacie práce, ktoré ale nebránia bezpečnej prevádzke električiek. Informoval hovorca dopravného podniku Jozef Vozár. „Modernizácia tohto úseku prinesie komfortnejšiu jazdu, čo podčiarknu aj nové … The post Obnovená premávka električkovej linky 4 na Zlaté piesky appeared first on Transport.sk.

Testovanie elektrických kamiónov pri logistike poslednej míle

28.05.2024 14:30 Testovanie elektrických kamiónov pri logistike poslednej míle. cargo-partner zrýchľuje úsilie o udržateľnosť testovaním elektrických kamiónov pri logistike poslednej míle. Medzinárodný poskytovateľ prepravných a info-logistických služieb spustil program testovania elektrických nákladných vozidiel, ako súčasť svojej komplexnej stratégie udržateľnosti. Spoločnosť stojí na čele prechodu k ekologickejším logistickým riešeniam tým, že v Rakúsku a na Slovensku zapája do … The post Testovanie elektrických kamiónov pri logistike poslednej míle appeared first on Transport.sk.

Elektronický obchod nezadržateľne postupuje

28.05.2024 01:30 Elektronický obchod nezadržateľne postupuje. Odborníci hovoria, že bod obratu už nie je možný a elektronický obchod sa stal hlavným prúdom pre ľudí všetkých vekových kategórií. Od kníh cez oblečenie až po potraviny nám môže byť prostredníctvom e-commerce doručené takmer čokoľvek, často v ten istý deň. Pozrime sa na niekoľko najnovších trendov v tomto odvetví. Rozšírená … The post Elektronický obchod nezadržateľne postupuje appeared first on Transport.sk.

Ford Trucks posilňuje v stavebníctve

27.05.2024 13:00 Ford Trucks posilňuje v stavebníctve. Príchodom nového radu Ford Trucks F-LINE zvýrazní svoje postavenie na našom trhu importér Delta-Truck a je to aj príležitosť rozšíriť spoluprácu s viacerými výrobcami nadstavieb a prídavných zariadení. Nové modely Ford Trucks radu F-LINE sú dostupné ako cestné nákladné vozidlá, vozidlá pre stavebníctvo a ťahače. Od februára 2024 ich možno … The post Ford Trucks posilňuje v stavebníctve appeared first on Transport.sk.

Gebrüder Weiss sa teraz na Slovensku spolieha na solárnu energiu

27.05.2024 13:00 Gebrüder Weiss sa teraz na Slovensku spolieha na solárnu energiu. Gebrüder Weiss urobil ďalší krok ku klimatickej neutralite spustením svojho prvého fotovoltického systému na Slovensku. FV systém bol vybudovaný v logistickom parku Senec, v sídle spoločnosti. Solárny systém s kapacitou 600 kWp bude zásobovať logistickú spoločnosť zelenou elektrinou. Investícia do obnoviteľnej solárnej energie znižuje … The post Gebrüder Weiss sa teraz na Slovensku spolieha na solárnu energiu appeared first on Transport.sk.

Volkswagen Amarok – vrchol reťazca

24.05.2024 23:00 Volkswagen Amarok – vrchol reťazca. Volkswagen Amarok v najvyššej výbave Aventura sa skôr než na nejakú drsnú prácu hodí ako náhrada za veľké SUV. Na rozdiel od väčšiny z nich sa totiž nestratí ani v teréne a aj vďaka 3.0 V6 TDI toho dosť uvezie a utiahne. Nie je žiadnym tajomstvom, že Amarok je viac … The post Volkswagen Amarok – vrchol reťazca appeared first on Transport.sk.

Prvé slovenské zákaznícke testy elektrického modelu Scania 40 R

24.05.2024 10:15 Prvé slovenské zákaznícke testy elektrického modelu Scania 40 R. Prvé prepravné spoločnosti na Slovensku mali možnosť otestovať čisto elektrický ťahač Scania novej generácie, ktorý je určený pre diaľkovú regionálnu dopravu. Spoločnosti METRANS a AB-SPED zapojili do svojej prevádzky model 40 R a spolu najazdili viac ako 2 000 kilometrov. • Výsledky ukazujú, že s bežnou … The post Prvé slovenské zákaznícke testy elektrického modelu Scania 40 R appeared first on Transport.sk.

Návšteva vo Wieltone

23.05.2024 21:30 Návšteva vo Wieltone. Wielton Group je popredným výrobcom návesov a prívesov v Európe. Wielton Group má päť výrobných centier: v Poľsku, Nemecku, Francúzsku, Veľkej Británii a v Španielsku, ako aj dva montážne závody v Taliansku a Rusku a dcérsku spoločnosť na Pobreží Slonoviny. Základom úspechu Wielton Group je jedinečný obchodný multibrand, ktorý je založený na … The post Návšteva vo Wieltone appeared first on Transport.sk.

Bolt Business ešte viac uľahčí manažment služobných ciest

23.05.2024 21:30 Bolt Business ešte viac uľahčí manažment služobných ciest. Firmy budú môcť poskytovať kupóny. Už nejaký čas funguje aj na Slovensku služba mobility pre firmy Bolt Business. Prostredníctvom nej môžu spoločnosti jednoducho manažovať svoje služobné cesty bez zbytočných papierovačiek. Zamestnanci alebo aj firemní návštevníci či obchodní partneri môžu využiť nielen digitálnu taxislužbu, ale aj zdieľané kolobežky. … The post Bolt Business ešte viac uľahčí manažment služobných ciest appeared first on Transport.sk.