Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Šefčovič: EÚ má záujem, aby sa šoféri kamiónov nestali otrokmi modernej doby

31.05.2017 20:42 BRATISLAVA - Otázka spojená s právami a mzdami šoférov v kamiónovej doprave patrila medzi najťažšie počas diskusií v kolégiu komisárov predtým, ako Európska komisia dnes oficiálne predstavila balík ôsmich legislatívnych opatrení na modernizáciu európskej mobility a dopravy. Uviedol to podpredseda EK Maroš Šefčovič.

Bratislava dopláca na prisťahovalcov: Neuveriteľné zistenie o počte CP-čkárov z celého Slovenska

31.05.2017 20:42 BRATISLAVA - Naše hlavné mesto je zaľudnené. Preplnené cesty, vozenie sa v MHD či používanie všetkého, za čo Bratislavčan platí. Aj to je realita, ktorú prináša život, a ktorá je čoraz aktuálnejšia. Množstvo ľudí, ktorí prichádzajú do Bratislavy za prácou alebo štúdiom, tu žijú bez trvalého pobytu, z čoho vyplýva, že mesto prichádza o peniaze. Štatistika za posledné roky potvrdzuje zhoršujúci sa stav.

Veľký úspech pre Lajčáka: Zvolili ho za predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN

31.05.2017 19:41 BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák sa stal predsedom 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. O dnešnom rozhodnutí zástupcov členských štátov OSN informoval tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR. Šéf slovenskej diplomacie oficiálne prevezme funkciu 12. septembra, mandát má na obdobie jedného kalendárneho roka.

FOTO Ďalšia brutálna vražda: Policajti vytiahli zo šachty pri Leviciach telo, milostný trojuholník

31.05.2017 18:42 ŽELIEZOVCE - Policajti vyšetrujú ďalší prípad brutálnej vraždy. Včera večer našli na dne šachty so stavebným odpadom mužské telo s bodnou ranou. S najväčšou pravdepodobnosťou patrí nezvestnému Petrovi, po ktorom bolo vyhlásené pátranie. Za všetkým je milostný trojuholník.

Zrebný s Frlajsom v novom VIDEU poriadne naložili: Schytala to Šuvadová a najmä slovenskí youtuberi

31.05.2017 18:42 BRATISLAVA - Dvojica Matej Zrebný a Lukáš Frlajs už nejakú dobu oživuje slovenský youtube vtipnými videami. Nepatria však do skupiny youtuberov sediacich pred kamerou, ide skôr o krátke komediálne filmy parodujúce súčasnú dobu. No práve youtuberi boli tí, ktorí to schytali v ich novom videu najviac.

Kisku čaká ťažké rozhodnutie: Súdna rada mu navrhne odvolať 25 sudcov, ktorí dosiahli vek 65 rokov

31.05.2017 17:43 BRATISLAVA - Súdna rada predloží prezidentovi SR Andrejovi Kiskovi návrh na odvolanie mená 25 sudcov, ktorí dovŕšili vek 65 rokov. V tajnom hlasovaní o tom rozhodli členovia rady na pondelkovom zasadnutí. Zápisnicu zverejnila kancelária Súdnej rady SR na internete dnes.

Prípad zločineckej skupiny známej ako piťovci dva pokračuje: Opäť to prerokuje súd

31.05.2017 17:43 BRATISLAVA - Senát Najvyššieho súdu SR na dnešnom verejnom zasadnutí vrátil na Špecializovaný trestný súd prípad obžalovaného Ľuboša F. a bývalého policajta Milana K. Oboch prvostupňový súd v decembri 2015 neprávoplatne odsúdil v súvislosti s kauzou zločineckej skupiny známej ako "piťovci dva".

Pri rozhodnutí SNS postupovať samostatne by som nehovoril o sklamaní, poznamenal Glváč

31.05.2017 17:43 BRATISLAVA - Predseda poslaneckého klubu strany Smer-SD a podpredseda NR SR Martin Glváč by pri rozhodnutí SNS ísť do jesenných krajských volieb samostatne nehovoril o sklamaní. Takéto verdikty sú podľa jeho slov vždy záležitosťou konkrétnej politickej strany a treba ich rešpektovať. Na otázku, prečo sa strany, ktoré na celonárodnej úrovni tvoria koalíciu, nedokázali dohodnúť aspoň v niektorom z krajov, Glváč odvetil, že aj keď je to skôr otázka na SNS, nehľadal by za tým nič mimoriadne. "Pravdepodobne chcú viac prezentovať svoje tváre a komunikovať s voličmi. Verím, že tam, kde to bude vyžadovať situácia, bude SNS presadzovať zodpovedné riešenia," odkázal.

Ďalšie bláznivé VIDEO: Slávna medvedica zo stromu sa vrátila, nočná špacírka s mladými

31.05.2017 16:40 LIPTOVSKÁ KOKAVA/STARÝ SMOKOVEC – Podtatrancov znova vydesila medvedica s medvieďatami. Po tom, ako zviera s mladými uviazlo na strome v centre Starého Smokovec, pobralo sa o kus ďalej. Tentoraz chlpáči za šera prechádzali obcou Liptovská Kokava a opäť hľadali útočisko na strome.

Nové fakty! Streľba v Bratislave sa zmenila na brutálnu popravu: Vrah vypálil na majiteľa 8 rán

31.05.2017 16:40 BRATISLAVA - Hlavným mestom dnes o 13-tej hodine otriasla brutálna streľba. Incident sa strhol v Ružinove v sídle firmy realitnej kancelárie. Muž strieľal po majiteľovi, obaja sú mŕtvi.

MIMORIADNA SPRÁVA Ústavný súd rozhodol o Mečiarových amnestiách: Prvé reakcie!

31.05.2017 15:41 BRATISLAVA - A je to tu. Rozhodnutie, na ktoré sa čakalo roky. Najväčšia škvrna z histórie Slovenska je zase o krok k svojmu zmazaniu. Ústavný súd dnes rozhodol, že zrušenie Mečiarových amnestií platí.

PRÁVE TERAZ Streľba v Bratislave! Dvaja mŕtvi, prvé FOTO z miesta činu

31.05.2017 14:44 BRATISLAVA - Hlavným mestom dnes o 13-tej hodine otriasla brutálna streľba. Incident sa strhol v Ružinove v sídle firmy. Na mieste sú všetky záchranné zložky.

MIMORIADNA SPRÁVA Ústavný súd rozhodol o Mečiarových amnestiách

31.05.2017 14:44 BRATISLAVA - A je to tu. Rozhodnutie, na ktoré sa čakalo roky. Najväčšia škvrna z histórie Slovenska je zase o krok k svojmu zmazaniu. Ústavný súd dnes rozhodol, že zrušenie Mečiarových amnestií platí.

FOTO Kaliňák vyznamenal letušku letky MV, ktorá lietala ešte za G. Husáka

31.05.2017 14:44 BRATISLAVA – Robert Kaliňák dnes udelil pamätnú medailu ministra vnútra I. triedy letuške Leteckého útvaru ministerstva vnútra Anne Gorodovovej, ktorá lietala ešte s bývalým prezidentom ČSSR Gustávom Husákom a v septembri tohto roka odchádza do dôchodku.

Pomôžte pri pátraní: FOTO Polícia vyšetruje krádež peňaženky v Ružomberku

31.05.2017 14:44 RUŽOMBEROK - Polícia hľadá doposiaľ neznámeho páchateľa, ktorý sa mal 13. mája dopoludnia v predajni potravín v Ružomberku dopustiť prečinu krádeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.