Rozšírené hľadanie
Sobota 11. Máj 2024 |
meniny má Blažena
Prepadnutie banky v Petržalke: Lupič si odniesol poriadny balík

31.07.2017 19:37 BRATISLAVA - Doposiaľ neznámy páchateľ dnes lúpežne prepadol pobočku banky na Topoľčianskej ulici v Petržalke. Mal si odniesť približne 6000 eur.

VIDEO Fantastický bojovník Sagan: V brutálnom závere si opäť uchmatol žltý dres!

31.07.2017 19:37 SZCZYRK - Belgičan Dylan Teuns sa stal víťazom 3. etapy z Jaworzna do Szczyrku na 74. ročníku pretekov Okolo Poľska zaradených do kalendára World Tour.

Bratislavský kostol v plameňoch! Hasiči zasahujú pri požiari veže

31.07.2017 19:37 BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari, ktorý vznikol vo veži kostola na Župnom námestí. Konkrétne zasahujú pri požiari na elektroinštalácii. Informovalo o tom operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Hrozný víkend pri návrate z dovolenky: VIDEO Anna v 9-hodinovej zápche, v Chorvátsku to ešte príde

31.07.2017 18:37 BRATISLAVA - Vyhnúť sa zápcham na cestách počas dovolenkového obdobia je často takmer nemožné. Niekoľkohodinové kolóny postihli cez víkend mnohých cestujúcich. Na srbsko-maďarskej hranici však padol rekord. Anna sa s rodinou vracala z Bulharska. Na diaľnici ich čakalo poriadne prekvapenie.

Tragédia na koľajniciach pri Žiline: Školák išiel cez priecestie, zachytil ho vlak

31.07.2017 17:37 TEPLIČKA NAD VÁHOM - Ďalšie vlakové nešťastie na našich koľajniciach. Zrážku s vlakom neďaleko Žiliny neprežil školák.

Babička sa vybrala do kostola: FOTO Dezorientovaná chodila pred tunelom Sitina

31.07.2017 17:37 BRATISLAVA - Je pravdou, že na starých ľudí treba dávať rovnaký pozor ako na deti. Bratislavskí vodiči ostali zarazení, keď koncom týždňa jazdili po diaľnici v smere do Brna. Pred tunelom Sitina sa pohybovala babička, na prvý pohľad bolo zrejmé, že je dezorientovaná.

Ministerstvo urovnáva nejasnosti s prijímaním utečencov: Máme ich tu len deväť

31.07.2017 17:37 BRATISLAVA - V súvislosti s utečeneckou krízou sa nachádza na Slovensku deväť relokovaných osôb. Dnes to uviedla Michaela Paulenová z tlačového odboru Ministerstva vnútra SR.

Novinka z Bruselu, ide o zdravé stravovanie: Na toto dostane milióny aj Slovensko

31.07.2017 16:36 BRUSEL - Európska únia chce, aby sa naše deti stravovali zdravo! Najnovší program, ktorý vstúpi do platnosti už 1. augusta, na to venuje peniaze aj Slovensku.

Remišová podľa Glváča klamstvami potvrdila, že OĽaNO je zhnitá

31.07.2017 16:36 BRATISLAVA - Dnes sme boli svedkami ďalšieho špinavého útoku z dielne OĽaNO podľa scenára Igora Matoviča. Postaviť sa pred novinárov, pošpiniť, zaklamať, rozhodiť sieť vymyslených personálnych prepojení, prípadne to okoreniť slzami a zmiznúť. Tejto úlohy sa počas letných prázdnin zhostila poslankyňa Veronika Remišová, ktorá na svojom tlačovom brífingu v duchu tohto scenára úmyselne klamala, len aby podpredsedu NR SR Martina Glváča a stranu SMER-SD spojila s prideľovaním eurofondov na ministerstve školstva.

VIDEO Mikov posledný deň v RTVS: Pripravil prekvapenie aj so šampanským

31.07.2017 16:36 BRATISLAVA - Rozhlas a televízia Slovenska má nový prenosový voz. Predstavili ho dnes v areáli verejnoprávneho vysielateľa v Mlynskej doline v Bratislave.

ZVRAT v kauze Bašternák! Kontroverzný podnikateľ sa dosmial, prvýkrát bude pykať

31.07.2017 14:37 BRATISLAVA - Už je zrejme jasné, prečo sa kontroverzný podnikateľ Ladislav Bašternák napojený na špičky Smeru zbavuje majetku a svojho luxusného Bugatti Veyron. Finančná správa mu našla vo firmách miliónové daňové nedoplatky. Okázalý životný štýl zrejme načas skončí. Suma, ktorú má doplatiť, je poriadne vysoká.

Pri Bošanoch horelo pole: Vietor plamene rozfúkal na celé strnisko, 40 hektárov na popol

31.07.2017 14:37 BOŠANY - Medzi Bošanmi a Klátovou Novou Vsou v okrese Partizánske horelo v nedeľu popoludní na poli strnisko po žatve. Pri požiari, ktorý nahlásili krátko pred 15.00 h, zasahovali postupne príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho, Bánoviec nad Bebravou, Prievidze a Topoľčian, pomáhali im aj dobrovoľní hasiči. Informoval dnes hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Prípad dievčatka, ktoré priviezli špeciálom z Egypta: Lekári už vedia diagnózu!

31.07.2017 14:37 BRATISLAVA - Výsledky klinických testov definitívne potvrdili, že 13-mesačné dievčatko, ktoré letecký útvar rezortu vnútra zo soboty na nedeľu transportoval z Egypta na Slovensko, nemá cudzokrajnú chorobu. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová.

Rodičia dievčatka, ktoré transportovali z Egypta, si môžu vydýchnuť: Nemá cudzokrajnú chorobu

31.07.2017 13:40 BRATISLAVA - Výsledky klinických testov definitívne potvrdili, že 13-mesačné dievčatko, ktoré letecký útvar rezortu vnútra zo soboty na nedeľu transportoval z Egypta na Slovensko, nemá cudzokrajnú chorobu. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová.

OĽaNO: Hlavným cieľom nie je odstúpenie Plavčana, ale to, aby sa SNS zriekla ministerstva školstva

31.07.2017 13:40 BRATISLAVA - Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti si uvedomuje, že ministra školstva Petra Plavčana riadi predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko. Preto hlavným cieľom hnutia nie je podľa poslankyne Veroniky Remišovej ani tak odstúpenie ministra Plavčana, ale hlavne to, aby sa SNS a pán Danko zriekli vedenia rezortu, pretože tam spôsobujú obrovské škody, ktoré priamo ohrozujú národné záujmy. Ako povedala Remišová dnes na tlačovej besede, je zjavné, že Danko má talent zamerať sa na "podstatné veci", ako napríklad horalky alebo žlté vagóny a v školstve zatiaľ z jeho strany najviac zarezonovala otázka brannej výchovy, či by žiaci mali, alebo nemali behať s plynovými maskami po lese.