Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Prípravy na turné Alexandrovci na Slovensku vrcholia, zástupcovia súboru sa na ne prišli pozrieť

30.04.2019 15:12 Prvý koncert ruského súboru Alexandrovci v rámci turné k 90. výročiu založenia je naplánovaný na druhú májovú nedeľu v Prievidzi. Okrem skladieb, ktoré od nich dlhodobo publikum očakáva, do aktuálneho repertoáru pribudli aj skladby zo 40. a 50. rokov 20. storočia. Alexander Alexandrovič Kruze, nový sólista súboru, počas návštevy zaspieval ukážku zo svojho repertoáru a divákom naskakovali zimomriavky.

Kastingy na novú ľadovú šou overili fyzickú a kreatívnu zdatnosť budúcich účinkujúcich

30.04.2019 14:00 Príprava novej ľadovej šou Angry Birds on Ice, ktorej hlavnými lákadlami sú krásne kostýmy, akrobatické kúsky a originálna hudba, je v plnom prúde. Postavy však nemôžu „ožiť“ bez tých správnych účinkujúcich, ktorí ich stvárnia, preto bolo potrebné ich čím skôr obsadiť.

Kam s deťmi na MDD? Malinovo ožije Apponyiho Juniálesom

29.04.2019 18:06 Už 1.júna 2019 odštartuje v Malinove prvý ročník celodennej kultúrnej akcie pod názvom Apponyiho Juniáles. Organizátori pripravili pre návštevníkov bohatý program pre všetky vekové kategórie. Doobeda sa môžu tešiť na cestu rozprávkovým lesom, maľovanie na tvár, trampolíny, tvorivé dieľničky, vystúpenie PACI PAC, Polemic či EGO.

Na Slovensko sa valí hudobný kolos: EVANESCENCE vystúpia v Trnave

29.04.2019 18:06 Gothic rock. Gothic metal. Alebo aj symfo-metal... Je úplne jedno ako ich nazvete. Prichádza správa roka – Evanescence konečne vystúpia na Slovensku. Po dlhšej prestávke na európskom kontinente sa skupina vracia, a v rámci nie veľmi intenzívneho turné sa zastavia aj na Slovensku, konkrétne na trnavskom štadióne.

Zdravá výživa, pohyb a rodinná zábava - taký bude vegday na červenom kameni!

26.04.2019 17:36 V posledných rokoch prudko rastie záujem o zdravé stravovanie a jeho alternatívy v podobe vegetariánstva, či dokonca vegánstva. Keďže zdravie ide ruka v ruke nielen s jedlom, ale aj pohybom, tak práve tieto oblasti spája podujatie VegDay, ktoré sa bude konať už 6. júla v čarovnom prostredí hradu Červený Kameň.

RECENZIA Epické vyvrcholenie celej ságy: Avengers: Endgame plní sny každému fanúšikovi komiksov od M

26.04.2019 16:35 BRATISLAVA - Cesta trvajúca 11 rokov, počas ktorých sme dostali 21 previazaných komiksových filmov, je na konci. Marvel, spoločnosť, ktorá stála na začiatku milénia na pokraji krachu, sa vypracovala po pozície továrne na sny. Filmová divízia vytvorila fungujúci vesmír a zároveň najziskovejšiu franšízu v histórii kinematografie.

Dve frajerky, jedna žena a Štefan Štec - to všetko sa mieša v novom singli rusínskeho speváka

26.04.2019 13:36 Mladý talentovaný hudobník s rusínskymi koreňmi Štefan Štec predstavuje novú pieseň Báči Jašov, ktorú mu produkoval Peter Bič. A tu sa ich spolupráca nekončí. Známy gitarista a frontman kapely Peter Bič Project spolu so speváčkou Viktóriou si s ním v skladbe nielenže zaspievali, ale dokonca účinkovali aj vo videoklipe.

Japonsko na Bratislavskom hrade: Včera premiér, onedlho možno aj Kill Bill

26.04.2019 11:38 Vystrieda na Bratislavskom hrade Šinzó Abeho Uma Thurman, ukáže sa 16. júna. V tento deň pridáva husľový virtuóz Filip Jančík svoj ďalší koncert na dominante hlavného mesta. Divákom, ktorí majú radi známe hity v netradičných aranžmánoch, ponúkne obľúbenú filmovú hudbu.

Detský festival posúva hranice programu až do piešťanského neba

25.04.2019 18:36 LETECKÁ SHOW, MODERNÝ CIRKUS A KONCERTY PACI PAC A FÍHA tralala so skupinou BABY BAND. Zažite rodinný víkend plný zábavy pre všetkých. Zajo TURBO a Kohútik ŤUKI sa rozhodli po prvýkrát vyraziť za detičkami mimo Bratislavy. A to je skvelá správa pre všetky deti a rodičov z Piešťan a ich blízkeho a ďalekého okolia.

Ohúril aj dojal: Pozvanie tohto hosťa Adela rozhodne nemôže ľutovať

18.04.2019 18:02 Najlepší diel, aký si pamätajú? Husľový virtuóz Filip Jančík prijal v uplynulý pondelok pozvanie Adely Vinczeovej do talkšou Trochu inak. Podľa reakcií divákov v sále, ktorí mladého hudobníka odmenili standing ovation, sa dá povedať, že boli z Jančíka nadšení.

RECENZIA Slovenská autorka otvára knihou všetky Dvere: Ak miluješ cestovanie a fantáziu, je tu pre t

18.04.2019 15:01 BRATISLAVA - #Každý deň otvárame a zatvárame množstvo dverí, ktoré poznáme natoľko dobre, že im už nevenujeme žiadnu pozornosť. Keď však stojíme pred nejakými novými, vnímame ich často ako pomyselnú začarovanú bránu do Narnie či sveta, ktorý nám môže priniesť veľa nových skúseností, zážitkov a častokrát aj zábavy. Stačí len nabrať guráž a smelo zaklopať.

Čo majú spoločné Polemic a Inekafe? Dodo, Bejzo a Miky boli ONLINE! Prečítajte si odpovede

16.04.2019 13:02 Speváci zo skupiny Polemic, Bejzo a Miky, vám spolu s bubeníkom Dodom z Inekafe priblížia kam sa chystajú na svoj prvý openair v tomto roku a v čom je akcia výnimočná. Chystajú však aj rôzne novinky, na ktoré sa vás budú snažiť upozorniť v online rozhovore. Prečítajte si ich odpovede o hudbe, súkromí aj plánoch.

Čo majú spoločné Polemic a Inekafe? Dodo, Bejzo a Miky sú ONLINE! Pýtajte sa

16.04.2019 11:01 Speváci zo skupiny Polemic, Bejzo a Miky, vám spolu s bubeníkom Dodom z Inekafe priblížia kam sa chystajú na svoj prvý openair v tomto roku a v čom je akcia výnimočná. Chystajú však aj rôzne novinky, na ktoré sa vás budú snažiť upozorniť už v dnešnom online rozhovore. Spýtajte sa obľúbených spevákov na čokoľvek.

Zlatá slávica Jana Kirschner sa vracia do Smoleníc: Tentokrát v sprievode Pary

12.04.2019 18:02 Po necelom roku od mimoriadne vydareného koncertu sa do Smoleníc vracia popová diva Jana Kirschner. Tentokrát jej hudobnú spoločnosť bude robiť kapela Para, vlaňajší víťaz Radio Head Awards. Toto spojenie sľubuje unikátny hudobný zážitok. Jana Kirschner a Para v Smoleniciach spoločne zaznejú 26. júla. To všetko v čarovnom prostredí šľachtického parku neďaleko zámockých hradieb.

Schiller sa do košického divadla vracia po takmer päťdesiatich rokoch

12.04.2019 09:08 Košickú premiéru má v piatok 12. apríla strhujúca dráma o politike a láske a osudovom stretnutí dvoch vládkyň, Mária Stuartová od nemeckého romantického dramatika Friedricha Schillera. Schiller sa v inscenácii charizmatického slovinského režiséra Diega de Breu vracia na javisko Historickej budovy ŠDKE po takmer päťdesiatich rokoch.