Rozšírené hľadanie
Streda 22. Máj 2024 |
meniny má Júlia, Juliana
NEVÍDANÝ ÚSPECH: Slovenská herečka zdolala Everest BEZ pomocného kyslíka: Je 1. Slovenkou!

21.05.2024 12:00 MOUNT EVEREST - Lenka Poláčková , kedysi Vacvalová, sa do povedomia verejnosti dostala ešte ako herečka a moderátorka Fashion Tv. Posledné roky však viac ako svojim pôsobením v šoubiznise, púta pozornosť svojimi výkonmi na horách. No a najnovšie sa jej podaril nevídaný úspech - ako prvej Slovenke sa jej podarilo zdolať Mount Everest bez pomocného kyslíka! Čítané: (2)

Sexicu z Markízy by ste na ulici NESPOZNALI: Zmenila imidž... To čo má na hlave?

21.05.2024 22:45 BRATISLAVA - Karin Hegedüs Dvořáková patrí medzi najznámejšie účastníčky markizáckej Farmy. Na rozdiel od mnohých niekdajších súťažiacich, jej sa podarilo z popularity vyťažiť a pozornosť fanúšikov si udržala aj napriek tomu, že od jej účinkovania uplynulo už šesť rokov... Čítané: (1)

HVIEZDA Ivety utrpela na skúške ZRANENIA: Odviezla ju SANITKA!

21.05.2024 22:45 PRAHA - Herečka Anna Fialová má toho v pracovnom živote viac než dosť. Nečudo, že je poriadne vyťažená. No s týmto nerátala! Čítané: (1)

Promi mamina s dcérou vyrážali v Cannes dych: Aha, aké boli ÚCHVATNÉ!

21.05.2024 22:45 Vo franczúskom meste Cannes sa aktuálne koná 77. ročník filmového festivalu. Podujatie si nenechalo ujsť množstvo slávnych celebrít, ktoré svoje róby predviedli na červenom koberci. Na azúrové pobrežie dorazila aj herečka Sienna Miller so svojím priateľom a dcérkou . Tie boli ale nádherné! Čítané: (1)

NAJŤAŽŠÍ DEŇ známej moderátorky: Pochovala TRAGICKY zosnulého manžela Ondřeja !

21.05.2024 22:45 PRAHA - Minulý týždeň Česko a Slovensko obletela správa o tragickej nehode, ktorá sa stala v obci Dírná - Nová ves. Auto nedalo prednosť cyklistovi a došlo k zrážke, ktorú neprežil 38-ročný Ondřej. Ako sa ukázalo, išlo o manžela českej moderátorky Petry Svobody . A dnes blondínka svoju životnú lásku pochovávala. Čítané: (1)

Drsný Eminem vydával dcéru : FOTO Bola z nej krásna nevesta, ale… Otec sa ani neusmial!

21.05.2024 22:45 MICHIGAN - Rodina slávneho Eminema prežívala cez víkend dôležité chvíle. Vydávala sa totiž hudobníkova jediná biologická dcéra Hailie Jade Mathers . Nevesta sa už na sociálnych sieťach pochválila aj zábermi z veľkolepej veselky. A ako vidno, raper ani v takejto krásnej chvíli neupustil od svojho imidžu drsného frajera... Úsmev by ste na jeho tvári hľadali márne! Čítané: (1)

Svetoznámy sexsymbol potvrdil nový vzťah: Zbalil krásnu herečku!

21.05.2024 22:45 LOS ANGELES - Je opäť zamilovaný. Jason Momoa po rozvode so svojou dlhoročnou partnerkou Lisou Bonet potvrdil nový vzťah. Jeho novou láskou je portorická herečka Adria Arjona a idol mnohých žien už stihol ich vzťah potvrdiť aj na svojich sociálnych sieťach. Čítané: (1)

ŠOKUJÚCE slová Moniky z Priateľov: Zosnulý Matthew Perry ju často NAVŠTEVUJE!

21.05.2024 22:45 LOS ANGELES - Koncom minulého roka svet zasmúrila správa o tragickom úmrtí 54-ročného Matthewa Perryho, ktorého diváci milovali ako vtipného Chandlera z Priateľov. Mnohí jeho blízki sa s jeho predčasným odchodom nedokážu zmieriť ani po dlhých mesiacoch. Jednou z nich je aj Courteney Cox , ktorá v seriáli stvárňovala jeho manželku... Zosnulý kamarát ju vraj často navštevuje. Cíti ho! Čítané: (1)

Ďalší ROZCHOD slávneho speváka: Vzťah s krásnou herečkou je definitívne minulosťou!

21.05.2024 12:00 LONDÝN - Znova zažíva sklamanie v láske. Britský spevák Harry Styles počas posledného roka randil s herečkou Taylor Russell . Ich vzťah je však podľa najnovších informácií minulosťou, o čom informovali viaceré zahraničné médiá. Čítané: (1)

Oscarova hviezda priznala DUŠEVNÚ PORUCHU: Už chápem svoje správanie… Vďaka Bohu za LIEKY!

21.05.2024 12:00 CANNES - Oscarová hviezda Faye Dunaway je považovaná za jednu z najtalentovanejších a najkrajších herečiek svojej generácie. Účinkovala napríklad vo filmoch Bonnie a Clyde či Čínska štvrť. Aktuálne v Cannes predstavila vlastný dokument... No a v ňom prehovorila o svojej duševnej poruche. Už vraj chápe svoje správanie a ďakuje Bohu za lieky! Čítané: (1)

Bičan naložil šéfovi RTVS Machajovi, nevie sa dočkať výmeny: Prišiel, zrušil ma a ZLYHAL!

21.05.2024 12:00 BRATISLAVA – Andrej Bičan so svojou šou 5 proti 5 lákal divákov pred televízne obrazovky 14 rokov. Slovenská televízia mu však dala pred dvoma rokmi padáka. Bičan si však myslí, že nie je všetkým dňom koniec. Čítané: (1)

Adela a Viktor po úspešnej adopcii: Zapísali sa do poradovníka... Chcú si osvojiť DRUHÉ DIEŤA!

21.05.2024 12:00 BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní, odkedy sa Adela a Viktor Vinczeovci podelili o radostnú novinku. Konečne sa im podarilo adoptovať synčeka Maximiliána, a tak sa už oficiálne stali rodičmi. Dvojica má obrovský dôvod na radosť, no a podľa najnovších informácií to vyzerá tak, že by im do rodinky mohlo pribudnúť aj ďalšie dieťa! Čítané: (1)

Vážna nehoda slávnej herečky: Fanúšikom ukázala hrozivé FOTO z nemocnice!

21.05.2024 12:00 LOS ANGELES - Slávna kanadská herečka Nina Dobrev sa počas včerajšieho dňa podelila so svojimi fanúšikmi so zábermi z nemocnice. Tam skončila po nehode na bicykli, po ktorej si podľa fotiek odniesla viaceré nepríjemné zranenia. Čítané: (1)

Červený koberec z Cannes: Nahé PRSIA aj ZADOK, blondínka s obežnou dráhou a… Kráska, kde máš zviera?

21.05.2024 02:15 CANNES - Prestížny filmový festival vo francúzskom Cannes je v plnom prúde. Dni sú prešpikované tými najzaujímavejšími premiérami, ktoré si nenechávajú újsť ani prominentné mená. V nedeľu si hostia mohli vychutnať uvedenie westernovej drámy Horizon: An American Saga. A červený koberec bol opäť plný krásnych rób! Čítané: (1)

Selena Gomez HVIEZDOU festivalu v Cannes: Krásna róba aj šperk za 3 milióny… Pozrite, ako ŽIARILA!

21.05.2024 02:15 CANNES - Filmový festival v Cannes v uplynulých dňoch ovládla herečka a speváčka Selena Gomez . O tej sa v poslednom období píše aj v súvislosti s jej novým vzťahom. A zdá sa, že jej láska prospieva. Na červenom koberci totiž doslova žiarila... A okrem nej aj jej diamantový náhrdelník za 3 milióny dolárov! Čítané: (1)