Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
Tri nenápadné príznaky môžu signalizovať tichého zabijaka: Ak toto pocítite v chodidlách, bežte k lekárovi

10.05.2024 08:15 LONDÝN – Pokiaľ ide o nezvyčajné pocity v tele, často môžu byť varovnými signálmi, ktoré sa neoplatí ignorovať. Príznaky môžu prichádzať z rôznych miest, napríklad z nôh. Toto sú tri veci, ktoré by ste si na svojich nohách mali všímať.

Desivý model odhaľuje, ako bude náš svet vyzerať v budúcnosti: Toto sa stane so všetkými kontinentami

09.05.2024 22:15 WALES – Asi pred 200 miliónmi rokov sa posledný superkontinent Zeme Pangea začal rozpadávať a platňová tektonika pomaly presúvala kontinenty do sveta, ktorý poznáme dnes. Zdá sa však, že tomu tak nebude navždy. Existuje totiž niekoľko modelov, ktoré predpovedajú, ako bude vyzerať náš svet v budúcnosti.

Miestnych na pláži vydesil šokujúci objav: Páchnuca mŕtvola obrovského tvora! Pozrite na to telo

09.05.2024 22:15 PATREL COVE – More vyplavilo na pláži obrovského tvora, ktorý u ľudí vyvolal zmiešané reakcia. Kým niektorých fascinoval, iných zarmútila jeho smrť. Video sa na sociálnych sieťach ihneď stalo virálnym.

Blondínka šokovala svojím priznaním o sexe s manželom: Ak nerobíte toto, čakajte neveru!

09.05.2024 22:15 HERTFORDSHIRE – Všetci sa pravdepodobne zhodneme na tom, že zdravý sexuálny život je pre manželstvo dôležitý. Mamička, ktorá si vyslúžila prívlastok najnenávidenejšej ženy Británie, však tvrdí, že ide najmä o frekvenciu. Prezradila, koľkokrát za týždeň by si mali páry dopriať milostnú chvíľku.

Blondínka užila bežný liek proti menštruačnej bolesti, upadla do kómy: Telo plné krvavých pľuzgierov!

09.05.2024 12:30 PAPANDUVA – To, čo sa začalo ako mierne svrbenie, spôsobilo, že tridsaťjedenročná žena bojovala o život. Za všetko mohol populárny liek proti bolesti. O svoj hrôzostrašný príbeh sa podelila na sociálnych sieťach.

Iba tí s perfektným zrakom nájdu na FOTO hada za 30 sekúnd: Pri hľadaní budete od zúfalstva bez seba!

09.05.2024 12:30 USA – Dokážete spozorovať plaziaceho sa hada, ktorý sa skrýva v tráve, za menej ako 30 sekúnd? Ak áno, mohlo by to znamenať, že máte perfektný zrak a vynikajúce inštinkty prežitia. Vyskúšajte to!

Bežec zabehol maratón cez Afriku: Keď prišiel do Konga, zažil peklo! Po tomto sa už lúčil so životom

09.05.2024 12:30 SUSSEX – Russ Cook sa rozhodol, že zabehne maratón po celej dĺžke Afriky. Nie vždy to však boli nádherné scenérie a milí domáci. V epizóde podcastu porozprával o 102. dni svojej cesty a hrozbe, s ktorou sa stretol v Kongu. Nechýbalo veľa a prišiel by o život.

Tínedžerka svojou šikovnou technikou zabila viac ako 100 nacistov: Takúto odvahu nemali ani skúsení muži!

09.05.2024 02:15 LENINGRAD - Nemeckí vojaci pri konfiškácii dobytku udreli babičku Zinaidy Portmanovej. Táto udalosť viedla k tomu, že nacistov znenávidela. Neskôr prišla na techniku, ako sa ich zbaviť a zapísala sa tak do histórie ako jedna z najodvážnejších žien.

Žena odmalička videla duchov: Snažila sa ich ignorovať, začali jej ukazovať nechutné... Preboha!

09.05.2024 02:15 SYDNEY – Dnes päťdesiatštyriročná Caterina Ligatová mala len tri roky, keď prvýkrát uvidela ducha. Ako tínedžerka začala na svojom nadprirodzenom dare pracovať a neskôr sa stala profesionálnym médiom. Prezradila, ktorí duchovia ju vystrašili najviac.

Návštevníci zoo sú pobúrení: Namiesto mláďat pandy našli vo výbehu... Toto je vrchol, veď pozrite!

08.05.2024 16:45 TCHAJ-ČOU – Zoologická záhrada v Číne vyvolala u ľudí zmiešané reakcie po tom, čo zamestnanci obliekali psov ako pandy. Údajne tak urobili preto, lebo nemali k dispozícii skutočné zvieratá. Dokazujú to zábery, ktoré rýchlo obleteli sociálne siete.

Spoznáte známe filmy s tematikou 2. svetovej vojny na základe jediného záberu? Otestujte sa!

08.05.2024 16:45 BRATISLAVA – 8. mája si každý rok pripomína Deň víťazstva nad fašizmom, teda kapituláciu nacistického Nemecka a koniec druhej svetovej vojny v Európe. S týmto obdobím sa spája množstvo filmov. Otestujte sa a zistite, či spoznáte filmy s tematikou druhej svetovej vojny na základe jedinej fotografie.

Táto bežná kuchynská ingrediencia môže VYBUCHNÚŤ: Čo robiť, aby ste predišli nepríjemnostiam?

08.05.2024 16:45 OXFORDSHIRE – Súčasťou pravdepodobne každej domácnosti je bežná kuchynská ingrediencia, z ktorej si môžete pripraviť napríklad chlieb. Iba málokto však vie, že ide o horľavú položku, ktorá sa môže vznietiť. Ako to presne funguje?

Mamička schudla takmer 40 kilogramov za deväť mesiacov: Dodržiavala týchto 10 jednoduchých krokov

08.05.2024 07:00 USA - Američanka Crystel Saturdayová sa podelila o návod, ako sa jej podarilo schudnúť. Ľuďom, ktorí čelia podobnej výzve ako ona pred takmer deviatimi mesiacmi, odporúča dodržať program zostavený z desiatich jednoduchých krokov. Vďaka nemu sa jej podarilo schudnúť zo 102 na 63 kilogramov.

SuperZverinec s Jankou Hospodárovou: Staňte sa najlepším barberom vášho psíka! Stačí dodržiavať tieto rady

07.05.2024 21:00 BRATISLAVA - Hladká, strapatá, kučeravá, matná alebo aj lesklá. Nie je srsť ako srsť. Čo urobiť, aby váš pes vynikal tou najkrajšou srsťou, je témou ďalšej časti relácie SuperZverinec.

Rodičia 12 rokov zanedbávali paralyzovanú dcéru: Nechali ju zhniť na gauči! Po jej tele pobehovali... Ohavné!

07.05.2024 21:00 LOUISIANA – Prípad Lacey Fletcherovej šokoval celý svet svojím trýznivým príbehom o zanedbávaní a zneužívaní. 3. januára 2022 záchranné služby zareagovali na tiesňové volanie rodičov, ktorí našli svoju dcéru mŕtvu na gauči. To, čo objavili, bola scéna nepredstaviteľnej hrôzy, ktorá vyvolala širokú pozornosť médií.

Následujúci mesiac