Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Zamestnanci pošty zjedli čokoládovú tyčinku z balíka, omylom sa nadrogovali: Netušili, že obsahuje toto!

20.05.2024 17:15 BRIGHTON – Pracovník britskej poštovej služby Royal Mail zažil po príchode do kancelárie šok. Našiel tam troch zamestnancov, ktorí sa správali veľmi čudne. Údajne predtým zjedli čokoládovú tyčinku, ktorá vypadla z jedného balíka. Netušili však, že obsahuje psychotropnú látku.

Čo by sa stalo, keby sme odpad vyhadzovali do sopiek? Vedci to skúsili a... Strašný výsledok, veď pozrite

20.05.2024 17:15 USA – Sopky predstavujú jednu z nezastaviteľných prírodných síl na našej planéte. Aj preto niektorí odborníci navrhli, že tieto geologické útvary by mohli byť efektívnym spôsobom likvidácie našich odpadov. Existuje však niekoľko dôvodov, prečo by to nefungovalo.

Zákerná optická ilúzia zmiatla ľudí: Všimnete si strašidelný detail? Pozor, nenechajte sa okabátiť

20.05.2024 17:15 LONDÝN – Sociálne siete sú plné optických ilúzií, pri ktorých sa mnohí potrápia. Výnimkou nie je ani záber publikovaný na Reddite. Táto optická ilúzia je však oveľa zákernejšia, ako sa na prvý pohľad zdá. Jej autor totiž ostatných používateľov poriadne okabátil.

Nikdy nepoužívajte týchto desať PIN kódov: Zlodeji a hackeri ich ľahko odhalia, môžete prísť o úspory!

20.05.2024 07:32 SEATTLE – PIN kód vám okrem iného umožňuje prístup k bankovému účtu a okamžitý výber alebo vklad hotovosti. Pre hackerov a zlodejov však môže byť jednoduché odhaliť toto špecifické štvorčíslie. Analýza údajov odhalili desať najbežnejších číselných kombinácií, ktorým by ste sa radšej mali vyhnúť. V opačnom prípade môžete prísť o svoje úspory.

Nenechajte sa oklamať konšpiračnými teóriami: Vďaka týmto SIEDMIM krokom odhalíte tie nepravdivé!

19.05.2024 21:30 LOUISIANA - Konšpiračné teórie sú takmer všade a prenikajú do mnohých oblastí nášho života. Ako sa dá zistiť a overiť ich pravdepodobná nepravdivosť? Profesorka Colleen Sinclairová z Centra sociálneho výskumu a hodnotenia na Štátnej univerzite v Louisiane vám ponúkne niekoľko spôsobov, ako si overiť pravdivosť udalosti, ktorú ste videli alebo ste o nej počuli.

Žena si preberala balík, keď z neho vypadol... Poriadny trapas! Kuriér takmer vybuchol do smiechu

19.05.2024 21:30 USA – Kuriéri sú zvyknutí doručovať ľuďom sporné balíky. Jeden z nich však na Reddite priznal, že sa pri jednom incidente takmer neubránil smiechu. Keď totiž doručoval balík zákazníčke, niečo z neho vypadlo. Ľudí na sociálnej siete príbeh mimoriadne pobavil.

Lekár varuje: Počas spánkovej paralýzy NIKDY nerobte tieto štyri veci! Inak od strachu zošaliete

19.05.2024 21:30 USA – Spánková paralýza môže byť strašidelná jav, ktorý nastáva medzi bdelosťou a spánkom. Lekár Joe Whittington, ktorý je na sociálnych sieťach známy len ako Joe, prezradil, že existujú štyri veci, ktoré by nikdy nemali robiť, keď sa to stane.

Mrazivé detaily záhadného únosu ženy : Vyšetrovatelia našli dôležité VIDEO! Po tomto sú však bezradní

19.05.2024 21:30 ORLANDO - Po dlhých rokoch sa opäť objavili detaily týkajúce sa zmiznutia dvadsaťštyriročnej Jennifer Kesseovej. Tento raz sa nimi zaoberala moderátorka Christina Randallová. Vo svojom podcaste poukázala aj na video, ktoré by mohlo objasniť detaily nevyriešeného prípadu z roku 2006. Preskúmaním tohto dôkazu sa zaoberali aj FBI a NASA.

Umelá inteligencia vytvorila VIDEO, ktoré ukazuje, ako vyzerajú naše sny: Výsledok vás vydesí!

19.05.2024 11:00 USA – Video, ktoré vytvorila umelá inteligencia, je naozaj strašidelné. Zachytáva totiž, ako vyzerajú naše sny. Aj keď po prebudení môžete mať pocit, že vaše sny dávajú dokonalý význam, po pozretí tohto videa budete mať iný názor.

Po kontrole na letisku zažila modelka obrovský šok: Röntgen odhalil, že v hlave má... Aha!

19.05.2024 11:00 TCHAJ-PEJ – Taiwanská modelka s viac ako devätnástimi plastickými operáciami zažila pri prechode cez bezpečnostný skener na letisku šok. Dovtedy netušila, čo všetko sa nachádza v jej tvári. Ľudia na sociálnej sieti sú zdesení.

Kmeň Bajau uchvátil expertov: Jeho členovia dokážu pod vodou vydržať až 13 minút! Toto je ich tajomstvo

19.05.2024 01:15 INDONÉZIA – Kmeň Bajau upútal pozornosť odborníkov. Jeho členovia totiž žijú obojživelným životom, čo znamená, že sa dokážu bez problémov potápať aj na dlhší čas. Expertom sa konečne podarilo odhaliť, v čom spočíva ich tajomstvo.

Prieskum odhalil PÄŤ sexuálnych praktík, ktoré chcú ženy vidieť v porne: Rebríček vás poriadne prekvapí!

19.05.2024 01:15 USA – Bloom, erotická audio platforma, skúmala sexuálne fantázie, ktoré by tristo dospelých používateľov chcelo vidieť v porne. Prieskum tak vrhol nové svetlo na preferencie ženského porna – a možno vás niektoré výsledky prekvapia.

Rodičov aj lekárov vydesili pavúčie dvojičky: Tri nohy, štyri ruky a jeden... Takéto niečo ste ešte nevideli!

18.05.2024 15:45 INDONEZIA – V Indonézii prišli na svet takzvané „pavúčie dvojičky“. Sú spojené v panve tak, že majú tri nohy, štyri ruky a jeden penis. Tento vzácny stav postihuje len jedného z dvoch miliónov ľudí.

Nabíjate si telefón na letisku? Hrozí vám obrovské nebezpečenstvo: Môžete prísť o... Na toto pozor!

18.05.2024 15:45 KALIFORNIA – Po mnohých hodinách zisťovania, kam treba po pristátí v cieľovej destinácii ísť a kontroly času, aby ste stihli let, sa batérie vašich mobilných telefónov môžu pomerne rýchlo vybiť. Odborníci z FBI však varujú pred ich nabíjaním na letiskám. Toto je dôvod.

Grilovačka na záhrade rozčúlila susedov vegánov: Poslali varovný list, TOTO sa vraj mäsožrútom vypomstí!

18.05.2024 15:45 PERTH – Niekedy grilovačky na záhrade nedopadnú podľa vašich predstáv. Svoje o tom vie aj vegánska rodina, ktorá použila novú taktiku na svojich susedov, ktorí nechceli prestať konzumovať mäso.

Následujúci mesiac