Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
PRVÁ JAZDA: Renault Clio – evolučný dizajn, revolučné auto

30.09.2019 22:41 BRATISLAVA - Pocit po prvých jazdách bol celkom jasný: Renault priviezol na Slovensko výborné auto.

Žena neverila, čo postavil jej manžel pred ich spálňou: Za to FOTO sa mu všetci smejú

30.09.2019 19:37 HOBART - Manžel z austrálskeho ostrova Tasmánia sa na internete stal terčom posmechu. Jeho nežnejšia polovička ho poprosila, aby postavil novú dielňu. Netušila však, že ju muž postaví priamo pred okno ich spálne. Teraz prostredníctvom Facebooku prosí o radu, ako má dielňu vydekorovať.

Pilot si točil VIDEO, no mobil mu odfúklo z ruky: Obrovské prekvapenie po roku... veď to ani nie je

30.09.2019 18:12 ISLAND - Keď islandskému pilotovi Haukurovi Snorrasonovi vlani v auguste počas letu vypadol z ruky telefón, logicky sa s ním rozlúčil. Nedávno ho však kontaktovala žena, ktorá ho našla ležať na zemi. Telefón, ktorý prežil rok islandského počasia, dokonca uložil video zo svojho vlastného pádu.

Lákavé TV TIPY na týždeň: Rozhodne si nenechajte ujsť mysteriózny slovenský triler

30.09.2019 18:12 BRATISLAVA - Televízie si pre vás znovu pripravili nádielku, ktorá poteší aj tých najnáročnejších divákov. Vychutnať si môžete snímky z deväťdesiatych rokov a na konci týždňa sa bude vysielať nezvyčajný slovenský film, ktorý mal premiéru minulý rok.

Jiří Černý bude v Bratislave spomínať na Leonarda Cohena aj Zuzanu Navarovú

30.09.2019 18:12 BRATISLAVA - Nestor československej hudobnej žurnalistiky Jiří Černý sa v polovici októbra po viac než roku a pol vráti do Bratislavy. Tentokrát si pre hudobných nadšencov pripravil tri večery - okrem klasického Ro kovania sa budú niesť aj v znamení dvoch legiend svetovej a českej hudobnej scény.

10 chýb rodičov po rozvode, ktorými ničia život detí

30.09.2019 18:12 BRATISLAVA - Neexistuje krajina, v ktorej by manželstvá nekončili rozvodom. Dokonca existuje Guinessov rekord pre najvyššiu mieru rozvodovosti. A patrí Maldivám. Nejde však o to...

Obéznym chlapcom sa mení telo smerom k dievčenskému, vedci odhalili aj ďalší problém

30.09.2019 14:35 PRAHA – Obéznym chlapcom sa podľa štúdií českých vedcov mení telo smerom k dievčenskému, majú zdurené prsné žľazy a širšiu panvu. Tuk navyše produkuje ženské pohlavné hormóny estrogény, v tele sa tak nedostatočne vyvíja mužská reprodukčná sústava. U obéznych dievčat puberta nastúpi skôr a je rýchlejšia, začínajú tiež byť nižšie. Na odbornej konferencii Pohyb na predpis, ktorá sa konala 27. septembra, to povedal Petr Sedlák z Katedry antropológie a genetiky človeka Prírodovedeckej fakulty Univerzity Karlovej.

Slovák natáčal na neskutočne krásnom Islande: Dávidove VIDEO ti vyrazí dych

30.09.2019 14:35 BRATISLAVA - Cestovanie patrí zrejme k najčastejšie uvádzaným koníčkom ľudí. Nečudujeme sa. Za posledné roky sa rozšírilo natoľko, až sa z toho stal životný štýl. Za pár eur sa vieš takmer zo dňa na deň ocitnúť na opačnom konci zemegule.

Viac plastu ako v iných potravinách: Nenápadný záškodník v obľúbenom nápoji!

30.09.2019 14:35 BRATISLAVA - Spríjemní chvíľky oddychu i zahreje. S prichádzajúcim chladnejším počasím siahame viac po šálke teplého čaju. Hoci sa považuje za zdravý nápoj, podľa novej štúdie by mohli byť čajové vrecúška kontaminované chemikáliami. Akými?

To najlepšie z metropoly Katalánska: TOP 10 atrakcií v Barcelone

30.09.2019 12:38 Barcelona je najznámejším mestom Katalánska a medzi turistami je známa svojou živelnosťou a dobrou atmosférou. Originálna architektúra, dobré jedlo a more s plážou priamo v centre mesta predstavujú tú najlepšiu dovolenkovú kombináciu.

FOTO Dievčina dala v lete svoje číslo zmrzlinárovi: Teraz dostala čudnú správu, ale nie od neho!

30.09.2019 11:07 BRIGHTON - Mladá Britka dala zmrzlinárovi svoje telefónne číslo a on jej na oplátku podaroval zmrzlinu zdarma. Veľkým prekvapením pre dievčinu bolo, keď jej neskôr volala mužova nahnevaná manželka. Dvadsaťpäťročná žena sa o svoj príbeh podelila s užívateľmi Twitteru. Mnohí jej držia stranu a tvrdia, že chybu urobil predavač, nie ona.

VIDEOTIP Šupky z banánov radšej nevyhadzujte: Pozrite, aké sú ich skvelé účinky!

30.09.2019 09:34 BRATISLAVA - Banány sú ovocím, ktoré patrí medzi to najobľúbenejšie na svete. Okrem toho, že sú veľmi chutné, poskytujú telu veľké množstvo vitamínov a minerálnych látok, ktoré potrebuje. Nie sú to však len banány, ktoré majú priam zázračné účinky. Ich šupky majú taktiež skvelé účinky.

Nové možnosti: Čo by vláda získala zavedením digitálnej meny

30.09.2019 09:34 BRATISLAVA - Ak sa dá veriť nedávnym správam, čínska centrálna banka už čoskoro príde s digitálnou verziou jüanu. Forbes koncom minulého mesiaca napísal, že digitálne vydanie národnej meny by mohlo uzrieť svetlo sveta 11. novembra, čo sa zhoduje s obľúbeným čínskym nákupným sviatkom.

Máte problém nájsť parkovacie miesto? Takto ho podľa vedcov nájdete hneď

30.09.2019 05:11 BOSTON - Žurnál štatistickej mechaniky prišiel so zaujímavými stratégiami o tom, ako najrýchlejšie nájsť parkovacie miesto. Pri navrhovaní tohto myšlienkového experimentu autori vytvorili tri metódy - submisívnu, rozvážnu a optimistickú. Podľa ich zistení sú na tom najhoršie vodiči riadiaci sa submisívnou stratégiou.

Žena nečakane porodila v Dubaji: Nemocnica ju odmieta pustiť domov, najprv zaplať 110 000!

29.09.2019 20:41 BIRMINGHAM - Manželia musia zaplatiť viac ako 100 000 eurovú pokutu za to, že mladá žena predčasne porodila v Dubaji. Tamojší lekári im povedali, že so svojou dcérou nemôžu odcestovať domov, dokým nezaplatia požadovanú finančnú čiastku. Drobné dievčatko sa narodilo v 23. týždni a vážilo necelých 400 gramov.