Rozšírené hľadanie
Utorok 21. Máj 2024 |
meniny má Zina
Dvojica si užívala vášnivý večer: Náhly koniec, v žene NIEČO uviazlo!

31.01.2020 20:08 PHOENIX - Romantický večer tohto páru sa skončil v momente, keď sa žene zasekla erotická hračka v močovom mechúre. Nemenovaná Američanka totiž pri sexe použila náhrdelník vesper vibrator na vonkajšie dráždenie pošvy. Ten sa v nej ale potom stratil.

Honda Civic prináša na rok 2020 nový model Sport Line

31.01.2020 18:42 BRATISLAVA - Chceli by ste Hondu Civic Type R, ale... je pre vás nedostupná? Riešením je nová športová verzia.

Slovensko opäť dopadlo najhoršie: Máme najdrahšie dáta aj volania v EÚ!

31.01.2020 18:42 BRATISLAVA - Slovensko patrí ku krajinám s najvyššími cenami za mobilné telefonovanie a internet v Európe. Vyplýva to z analýzy Európskej komisie, ktorá skúmala ceny balíkov za telefonovanie a mobilné dáta, ako aj samostatné dátové balíčky v jednotlivých krajinách EÚ.

VIDEOTIP Krémová karfiolová polievka bez múky a smotany: Vyskúšajte tento výborný recept!

31.01.2020 18:42 BRATISLAVA - Karfiol patrí medzi zeleninu, ktorá nie je práve najobľúbenejšia. Skvelým pokrmom je napríklad krémová polievka, ktorá je jednoduchá a rýchla na prípravu. Je taktiež plná vitamínov, ktoré naše telo potrebuje.

KVÍZ Koľko zvierat by si zachránil, keby si bol vegán? Otestuj si, čo všetko vieš o tomto stravovaní

31.01.2020 18:42 BRATISLAVA - Vieš si predstaviť život bez mäsa? A čo tak bez všetkých živočíšnych výrobkov? Práve o tom je vegánska strava, ale to už asi vieš, že? Over svoje ďalšie VEGAN poznatky práve v dnešnom kvíze. Držíme ti palce!

Sumy, z ktorých sa točí hlava: Toto sú filmy z roku 2019, ktoré v kinách zarobili najviac

31.01.2020 18:42 BRATISLAVA - Sumarizovanie minulého roka zavŕšime pohľadom na svetové tržby najúspešnejších filmov. Môžeme povedať, že ide o skutočne rekordný rok, pretože v zozname TOP10 najlepšie zarábajúcich filmov nájdeme až deväť, ktorým sa podarilo prekonať hranicu jednej miliardy dolárov. To je naozaj veľký posun, keďže v roku 2018 bolo takýchto filmov iba päť, v roku 2017 dokonca len štyri. Poďme sa teda bez ďalších zbytočných rečí pozrieť na projekty, ktoré na plnej čiare ovládli minulý rok v kinosálach.

V mrazničke objavili muža, ktorý zomrel pred 10 rokmi: Tajomný odkaz pri tele, toto sa v ňom písalo

31.01.2020 17:08 TOOELE - Polícia v americkom štáte Utah pri domovej prehliadke našla mrazničke telo. Spolu s ním tam bol aj notársky overený list, v ktorom muž uviedol, že jeho manželka za to nemôže. Nebohého naposledy videli 4. februára 2009 na lekárskej prehliadke.

To je ale zmena: Takto dnes vyzerá kedysi najtučnejší chlapec na svete

31.01.2020 17:08 JAKARTA - Arya z Indonézie, ktorý ešte pred štyrmi rokmi ako 10-ročný vážil 191 kilogramov, je dnes nádejou pre všetkých, ktorí chcú so svojou váhou niečo urobiť.

S vášnivými rytmami flamenca prichádza do Bratislavy Kanaďan Jesse Cook

31.01.2020 16:06 BRATISLAVA - Našu metropolu po prvýkrát navštívi jeden z najuznávanejších flamenco gitaristov na svete Jesse Cook. Temperamentné tóny flamenca, jazzu a word music prechádzajúc každou bunkou rozoznejú naše telá v sobotu 22. februára v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Osem rád, ako si nájsť super prácu aj po päťdesiatke: Zarábajte viac aj v pokročilom veku

31.01.2020 16:06 BRATISLAVA - Hľadáte si novú prácu, alebo zvažujete vo svojom živote kariérnu zmenu? V tom prípade ste prišli na to správne miesto. Tráviť roky života prácou, ktorá vás nebaví, pre obavy z neustále sa meniaceho trhu práce je veľmi náročné. No ak budete mať dostatok energie, vhodné zručnosti a chuť niečo zmeniť, určite si nájdete novú prácu, ktorá vás bude baviť. Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil 8 tipov, ktoré vám zaručene pomôžu.

Matka išla vyprať špinavú bielizeň: Ešteže sa jej nedotkla, ukrývala sa v nej hrôza na FOTO

31.01.2020 14:06 SYDNEY - Na Facebooku sa objavil príspevok o rodine z Austrálie, ktorá vo svojej práčovni našla jedovatého hada. Rodina okamžite kontaktovala lovcov hadov, ktorí ho zneškodnili. Šťastie bolo, že hada spozorovali ešte predtým, než sa dotkli kopy bielizne. V opačnom prípade by zrejme došlo k tragédii.

Dá sa naučiť rozumne zaobchádzať s peniazmi?

31.01.2020 14:06 BRATISLAVA - Keď má človek 20 rokov, len výnimočne ho stresujú peniaze. Časom sa ale tento druh nepokoja objaví. Buď si dokáže usporiť a uniknúť týmto každodenným starostiam, alebo sa dostane do dlhovej pasce.

Jennifer Lopez zvažuje sťahovanie do Talianska: Starostovia miest sa predháňajú v ponukách

31.01.2020 12:36 Hollywoodská superstar Jennifer Lopez sa nedávno zdôverila, že neplánuje prežiť zvyšok svojho života v USA. Jej snom je usadiť sa v malom mestečku v Taliansku alebo na ostrove Bali, kde by mohla „jazdiť na bicykli, jesť chlieb s marmeládou, maľovať, kochať sa pohľadom na olivovníky a staré duby a v hojdacom kresle nasávať ich vôňu". Jej vyjadrenia nenechali chladnými starostov miest a mestečiek na Apenínskom polostrove, ktorí sa doslova predháňajú so svojimi ponukami.

Tento muž mal byť už dávno mŕtvy: Prekonal sériu rakovín, nosí v sebe tajomstvo liečby?!

31.01.2020 11:03 LONDÝN - James Hull mal byť už dávno mŕtvy. Za posledných desať rokov sa ho niekoľkokrát snažila zabiť rakovina, vrátane jednej agresívnej formy. Pre zubného lekára na dôchodku to bolo mimoriadne ťažké obdobie. Dnes verí, že spolu s expertmi odhalí účinný liek na rakovinu.

Čo o vašom zdraví môže prezradiť tvar zadku? Všímajte si túto časť tela!

31.01.2020 11:03 BRATISLAVA - Stačí jediný pohľad na zadok a zistíte, aký je váš zdravotný stav. Môže to znieť šialene, no údajne tak odhalíte zvýšené riziko vzniku určitej choroby či zdravotného problému. Nastavte zrkadlo a pozrite sa na zadok!