Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
Moderátorka počas živého vysielania vydesila divákov: To čo jej vypadlo z oka? A priamo do úst, fuj

31.05.2024 19:15 BOSTON – Počas živého prenosu v televízii môžu byť diváci svedkom skutočne kadečoho. Príkladom je aj nedávny incident, ktorý ľudí vydesil. Moderátorke v živom vysielaní spadla do úst mucha. Namiesto paniky ale pokračovala v rozprávaní. Strašidelnejšie je však to, odkiaľ mucha spadla.

Populárne TIPY na prežitie, kvôli ktorým môžete zomrieť: Na toto pri útoku medveďa radšej zabudnite!

31.05.2024 19:15 USA – Myslíte si, že by ste dokázali prežiť sami v divočine? Ak uvažujete o tom, že sa spoľahnete na určité tipy na prežitie, môžete sa dostať do vážnych problémov. Príkladom je aj týchto päť populárnych tipov, ktoré by ste v prípade krízy v žiadnom prípade nemali skúšať.

YouTuber zachytil počas zatmenia záhadné objekty pri Slnku: Astronómov mätie hlavne TENTO čudný detail

31.05.2024 19:15 USA - Letecký inžinier a YouTuber Destin Sandlin zdokumentoval niekoľko neidentifikovaných objektov, ktoré preleteli v apríli okolo úplného zatmenia Slnka. Astronómovia sa domnievajú, že nešlo o satelity. Autor videa dúfa, že záhadu mu pomôžu vyriešiť diváci.

Ak pri vstávaní pociťujete toto, zbystrite: Môže ísť o VAROVNÝ príznak cukrovky, ale aj zákerného ochorenia

31.05.2024 10:00 BUDAPEŠŤ – Výskumníci odhadujú, že u pacientov s cukrovkou 2. typu existuje až šesťnásobne vyššia šanca poškodenia nervov nazývané neuropatia. Rovnako zistili, že u pacientov sa pred vznikom týchto komplikácií objavil jeden pomerne rozšírený symptóm.

Ženíchovi prišlo správanie novej manželky podozrivé: Iba pár dní po svadbe odhalil temné tajomstvo!

31.05.2024 10:00 INDONÉZIA – Dvadsaťšesťročný manžel identifikovaný v miestnych správach len ako AK sa v apríli oženil so ženou, s ktorou viac ako rok chodil. Po svadbe však odhalil šokujúce tajomstvo svojej novej manželky. Bizarný incident šokoval ľudí po celom svete.

Dievčina použila krém na akné po záruke: Skončila v bolestiach, pozrite na jej tvár! VIDEO pre silné žalúdky

31.05.2024 00:45 LONDÝN – Možno ani vy nevyhadzujete kozmetickí produkty po záruke. Odborníčka na starostlivosť o pleť však varuje, že je to obrovská chyba. Ak tieto produkty použijete, hrozia vám skutočne nepríjemné následky. Svoje o tom vie aj žena, ktorá sa o nepekné zranenie podelila vo videu na TikToku.

Janka Hospodárová vyspovedala odborníka: Starostlivosť o TOTO domáce zvieratko zvládne každý!

31.05.2024 00:45 BRATISLAVA - Ak nemáte čas na venčenie psa, ideálnym parťákom sú suchozemské korytnačky, ktorých chov zvládne aj začiatočník.

Muž počas prechádzky odfotil manželku: Netušil, že malebnú scenériu pokazil PIKANTNÝ detail! Vidíte to?

30.05.2024 15:30 WALES – Manželia si užívali prechádzku vo waleskom pohorí Brecon Beacons a muž dokonca odfotografoval manželku spolu s malebnou scenériou. Keď sa však vrátili domov a pozreli sa na záber, úplne onemeli. Predtým si vôbec nevšimli, že na prvý pohľad nádhernú snímku úplne zničil pikantný detail.

K Zemi smeruje ďalšia silná slnečná búrka: Už v TENTO deň nás čaká... Snáď sa zlá predpoveď nenaplní!

30.05.2024 15:30 USA – Slnečná škvrna zodpovedná za najsilnejšiu magnetickú búrku, akú sme videli za posledné dve desaťročia, sa tento týždeň vracia. Znamená to, že by sme mohli potenciálne zažiť výpadky prúdu, ale aj príjemné nebeské prekvapenie.

Miestnych obyvateľov vydesil odvážny medveď: Vlámal sa do domu a... Toto by ste ani vo sne nečakali!

30.05.2024 15:30 LOS ANGELES – Obyvatelia amerického Los Angeles zažili minulý týždeň v piatok šok. Do jedného z domov v oblasti sa totiž vlámal medveď. Zdalo sa však, že nemá záujem útočiť ľudí. Dôvodom jeho návštevy bolo niečo úplne iné. Ukázalo sa, že miestni výtržníka už veľmi dobre poznajú.

Staroveká tabuľa odkryla bizarné dôvody, prečo stavbári pyramíd neprišli do práce: Dnes by vám to neprešlo!

30.05.2024 05:46 EGYPT – Vápencová tabuľka známa ako ostrakón je vo vlastníctve Britského múzea, ktoré uvádza, že pochádza z roku 1250 pred Kristom. Okrem iného je však dôkazom toho, že nie sme jediní, kto sa vyhýba práci. Robili to aj starí Egypťania.

Pikantný prieskum poteší holohlavých mužov: Kvôli TOMUTO majú oproti ostatným chlapom obrovskú výhodu

30.05.2024 05:46 LONDÝN – Hlava je jednou z mnohých menej zjavných erotogénnych zón ľudského tela. Pohladenie po hlave údajne obzvlášť milujú holohlaví muži. Ako ukázal nedávny prieskum, práve holohlaví muži oproti iným mužom veľký náskok. Toto je dôvod.

Seniorka vyhrala jackpot v hodnote 2 miliónov eur: Jej radosť rýchlo pominula! Dôvod vás šokuje

29.05.2024 20:01 NEW JERSEY – Žena minula stovky dolárov na hracom automate a napokon sa jej podarilo vyhrať úžasný jackpot v hodnote viac ako 2 milióny dolárov . Zrazu sa však stalo niečo, čo jej radosť okamžite zmarilo. Kvôli systémovej chybe o výhru prišla.

V národnom parku bez stopy zmizlo päť ľudí: Z odkazu obete mrazí! Miestni hovoria o divokých kanibaloch

29.05.2024 20:01 TENNESSEE – Niekoľko ľudí uviedlo, že v americkom národnom parku Great Smoky Mountains videli nahých divochov. Viacerí tiež hovoria o kanibalskom kmeni divokých ľudí, ktorí údajne viac ako storočie zabíjajú a jedia návštevníkov parku. Bez stopy v parku zmizlo už najmenej päť ľudí.

Rodina na grilovačke zjedla kebab z medvedieho mäsa: Kvôli tejto zásadnej CHYBE skončili v nemocnici!

29.05.2024 20:01 JUŽNÁ DAKOTA - Veľká rodinná hostina skončila črevnými komplikáciami viacerých osôb, ktorí sa nakazili vzácnymi parazitickými červami. Aký bol zdroj týchto problémov? Nedostatočne tepelne upravený kebab z medveďa čierneho. Niektorí sa dokonca infikovali iba zo zeleniny, ktorú pripravovali spoločne s mäsom.