Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Ktorá zdravotná poisťovňa má najširšiu ponuku benefitov pre celú rodinu?

31.03.2019 00:04 Najširšia ponuka benefitov Union zdravotnej poisťovne presvedčila už takmer 50 000 ľudí. Union zdravotná poisťovňa už dlhodobo patrí k lídrom v ponuke benefitov na trhu zdravotného poistenia. Ako prvá zdravotná poisťovňa priniesla takzvaný dentálny benefit, v ktorom prispieva 100 eur na akékoľvek zubné ošetrenie a dentálnu hygienu deťom aj dospelým a týka sa to aj nových poistencov.

Eliptical a ako sa cez zimu udržať fit

25.03.2019 00:02 Eliptický trenažér je veľmi vydarený fitness stroj, s ktorým je chudnutie radosť. Jeho hlavnou sezóna začína práve v tomto období, keď už beh vonku nie je tak príjemnou záležitosťou, ako na jar či v lete. Udržiavať sa na ňom v kondícii je však možné po čas celého roka, a to v pohodlí domova.

Najlepšie na šedivé vlasy? Vyskúšajte Alpecin alebo Reparex

24.03.2019 02:33 Šedivenie, ktoré sa stáva súčasťou ľudského bytia okolo tridsiateho roku života, patrí medzi javy podmienené hlavne geneticky. Ako postupne starneme, začína prirodzene klesať tvorba elastínu, čoho dôsledkom je znížená hydratácia aj výživa vlasu. Ženám zasa s pribúdajúcim vekom výrazne klesá hladina vápnika. A áno, aj ten hrá dôležitú úlohu pri stavbe vlasu.

Ako sa vysporiadať s doplatkami za lieky?

23.03.2019 01:30 Doplatky za lieky môžu narobiť mnohým z nás poriadny prievan v peňaženke a to obzvlášť rodinám s deťmi. Mnohokrát stačí obyčajné prechladnutie, či chrípka a rodičia nechajú v lekárni na doplatkoch za lieky aj desiatky eur.

Potraviny, ktoré vám zachránia život

22.03.2019 00:01 S knihou Ako nezomrieť objavíte potraviny, ktoré dokázateľne pomáhajú pri prevencii pred ochoreniami a predĺžia vám život! Choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba .

Čaje, bylinky a voľnopredajné lieky na zväčšenú prostatu. Ktoré sú najlepšie?

20.03.2019 01:36 Benígna hyperplázia prostaty, ľudovo zväčšená prostata, trápi mužov prevažne po sedemdesiatom roku života. Stále viac sa však stretávame s tým, že postihuje mužov v strednom veku, okolo päťdesiatky. Výnimkou ale nie sú ani prípady, kedy sa objavila ešte pred dovŕšením štyridsiatky.

Zdravý a šťastný úsmev pre všetkých

19.03.2019 00:36 Čakáreň v zubnej ambulancii nie je práve najobľúbenejšie miesto, ale starostlivosť o zuby treba brať vážne a nepodceňovať ju. Napriek tomu, že zubára navštevujeme už od malička, mnohí z nás sa odhodláme navštíviť ho až pri nepríjemnej bolesti v ústach. Vyhnite sa bolestivým zákrokom a navštevujte aj vy svojho zubára s úsmevom na tvári. Ako na to? Čítajte ďalej...

Svetový týždeň glaukómu vyzýva ľudí, aby nezabúdali na očnú prehliadku

15.03.2019 15:02 Odhaduje sa, že do roku 2020 bude trpieť glaukómom približne 80 miliónov ľudí, čo je nárast o približne 20 miliónov od roku 2010. V súčasnosti má zelený zákal 6 – 8% populácie, pričom len polovica jedincov si je vedomá svojho ochorenia.

Ako si splniť sen nielen o vlastnom zubárskom kresle

15.03.2019 00:03 Patríte medzi tých, ktorí sa roky poctivo pripravovali na svoju životnú profesiu a teraz svoja pred vážnym rozhodnutím, ako si splniť svoj sen mať vlastnú zubnú ambulanciu? Od sna k realite to nemusí byť až taký veľký problém, avšak za predpokladu, že máte okolo seba ľudí, ktorí vám veria a stoja pri vás. Samozrejme základom je rodina, priatelia, ale netreba zabúdať na obchodného či finančného partnera. Pretože ten je podstatným článkom k naplneniu si svojho sna.

Ako a do kedy môžete zmeniť zdravotnú poisťovňu?

14.03.2019 01:37 Nemalým podielom na vašom rozhodovaní by mali byť benefity, ktoré vám daná zdravotná poisťovňa ponúka. Rozsah liečby je totiž stanovený zákonom a rozdiely medzi poisťovňami sú v tejto oblasti nulové. Čím sa však líšia, je práve ponuka, rozsah a charakter benefitov, ktoré svojim poistencom ponúkajú.

Ukončená súťaž o proteínové produkty v hodnote 30 €!

14.03.2019 01:37 Súťažte s nami o tri balíčky od 10.9. do 24.9.2018

Deti s ADHD majú skryté talenty

02.03.2019 02:05 Nová kniha Ako sa úspešne učiť s ADHD je od skúsených autorov Fabiana Grolimunda a Stefanie Rietzlerovej. Sú to švajčiarski psychológovia a odborníci na poruchy pozornosti. Prinášajú množstvo konkrétnych a praktických riešení, ako úspešne zvládnuť život s ADHD.

Dá sa ušetriť na doplatkoch u zubára?

02.03.2019 02:05 Návšteva zubára nikdy nie je lacný „špás“ a je bežné, že za ošetrenie musíme doplácať desiatky až stovky eur. A to aj v prípade, ak má zubný lekár zmluvu so zdravotnou poisťovňou, v ktorej je pacient poistený. Zubár môže totiž požadovať platbu nad rámec toho, čo mu preplatí poisťovňa. Ide o takzvaný nadštandard, ktorého cenu si určuje sám zubný lekár. V tomto článku vám poradíme, ako môžete ušetriť na doplatkoch u zubára a ako sa starať o svoj žiarivý úsmev.

Nabrúsený šéfkuchár vyvracia bludy o zdravej strave

02.03.2019 02:05 Zaujímate sa o zdravú stravu, rôzne trendy a rady odborníkov v tejto oblasti. Rozhodne siahnite po novinke Nabrúsený šéfkuchár. Anthony Warner krok za krokom odhaľuje podstatu bláznivých módnych trendov v stravovaní, vyvracia pavedecké bludy týkajúce sa jedla a poukazuje na podvrhy šarlatánov propagujúcich tie najčudnejšie diéty a kúry.