Rozšírené hľadanie
Piatok 14. Jún 2024 |
meniny má Vasil
Netflix uviedol svoj prvý africký seriál

29.02.2020 09:04 Americká streamovacia spoločnosť Netflix uviedla svoju prvú pôvodnú africkú produkciu. Je ňou šesťdielny seriál Queen Sono o agentke tajných služieb, ktorá vyšetruje nebezpečnú politicko-kriminálnu sieť a smrť vlastnej matky.

Obžalobu na Grendela kvôli Kočnerovým účtom stiahli

28.02.2020 15:31 Krajská prokuratúra Bratislava vzala späť obžalobu na poslanca Národnej rady SR Gábora Grendela, ktorý bol stíhaný pre ohrozenie bankového tajomstva Mariana Kočnera. Musia preveriť vierohodnosť svedkov aj v kontexte s listinnými dôkazmi, informoval prokurátor a hovorca Krajskej prokuratúry Bratislava Matej Izakovič.

Akcionári CME schválili ponuku na prevzatie od Kellnerovej PPF

28.02.2020 15:31 Akcionári mediálnej spoločnosti Central European Media Enterprises schválili predaj firmy českej investičnej skupine PPF českého miliardára Petra Kellnera.

Pozrite si najnovšie reklamy: Spoznajte Konu Electric/Hyundai, Pralinky z jemnej čokolády/Milka

27.02.2020 19:33 

Koronavírus im siahol na tržby. Mexické pivo Corona sa kvôli vtipom nepredáva

27.02.2020 16:31 Nový typ koronavírusy a najmä obavy z jeho šírenia majú nečakanú obeť - svetoznámu značku mexického piva Corona. Tá je teraz terčom mnohých vtipov na sociálnych sieťach.

Človek, ktorý sa vždy zaplietal s mafiou. Kto je odsúdený Pavol Rusko

27.02.2020 12:14 Začiatkom 90. rokov patril do skupiny ľudí, ktorí mali na Slovensku obrovský vplyv. Teraz s najväčšou pravdepodobnosťou skončí vo väzení. Špecializovaný trestný súd ho aj s Marianom Kočnerom odsúdil v kauze zmeniek voči televízii Markíza. Počas druhej vlády Mikuláša Dzurindu to dotiahol na podpredsedu vlády a ministra hospodárstva. Potom prišla prvá kauza záhadnej zmenky a začal sa jeho pozvoľný pád. Pavol Rusko postupne prišiel takmer o všetko. Vo štvrtok, 27. februára, ho Špecializovaný trestný súd v Pezinku uznal za vinného v kauze falšovania zmeniek.

Rusko s Kočnerom sú vinní, dostali vysoké tresty

27.02.2020 12:14 Ani rok nepotreboval Špecializovaný trestný súd na to, aby rozhodol v kauze falšovania zmeniek voči televízii Markíza. Uznal vinu Pavla Ruska a Mariana Kočnera, ktorí dostali 19 rokov, M. Kočner navyše aj peňažný trest vo výške 10-tisíc eur.

Na koronavíruse sa chcú nabaliť špekulanti. Facebook zakáže ich reklamy

27.02.2020 10:47 Spoločnosť Facebook v stredu oznámila, že zakáže reklamy na produkty ponúkajúce poskytovanie akýchkoľvek liečebných postupov alebo prevencie pred nákazou koronavírusom. Nákaza sa objavila aj v ďalších európskych štátoch.

Marketér: Truban s Kiskom sú slabí lídri. Matovičov gerilový marketing funguje

27.02.2020 10:47 Ten, kto vytvoril systém, ktorý chcú ľudia zmeniť, povie, že on je tá zmena, a postaví sa na jej čelo? Tak to je fascinujúca drzosť, klobúk dole, hovorí o predvolebnej kampani Smeru marketér Pavol Minár.

Choďte voliť. Čaputová, Danko aj Pellegrini mali v RTVS príhovory

26.02.2020 22:37 Verejnoprávny Rozhlas a televízia Slovenska odvysiela v stredu po večerných správach príhovory troch najvyšších ústavných činiteľov SR k nadchádzajúcim voľbám do Národnej rady SR.

Čaputová, Danko aj Pellegrini budú mať príhovor v RTVS

26.02.2020 16:41 Verejnoprávny Rozhlas a televízia Slovenska odvysiela v stredu po večerných správach príhovory troch najvyšších ústavných činiteľov SR k nadchádzajúcim voľbám do Národnej rady SR.

Joj má platiť za Smrtonosnú pascu, Markíza za Líbáš jako ďábel

26.02.2020 16:41 Rada pre vysielanie a retransmisiu udelila na svojom stredajšom zasadnutí niekoľko sankcií. Najvyššia sa opäť týka televízie Joj, ktorá má platiť za akčný film. Pokute sa ani nevyhli ani Markíza a Slovak Telekom.

Zverejnili nominácie na ceny Slnko v sieti, najviac má film Amnestie

26.02.2020 15:07 Najviac nominácií na národnú filmovú cenu Slnko v sieti za uplynulý rok získal film Amnestie. Filmový triler režiséra Jonáša Karáska o manipulácii, násilí, zrade, o najväčšej väzenskej vzbure v Československu, získal dvanásť nominácií, vrátane kategórie Najlepší hraný film. V prvom kole hlasovania o tom rozhodli členovia Slovenskej filmovej a televíznej akadémie.

V Iraku strávila štyri mesiace. Na hranici sa jej pýtali na Kuciaka

26.02.2020 13:35 Slovenskí novinári | Práca vojnového reportéra pomaly vymiera. Aj najväčšie mediálne spoločnosti na svete dvakrát zvažujú, či niekoho vyslať do terénu. Dôvody sú často najmä finančné – operovať vo vojnovej zóne je jednoducho drahé. Slovenská novinárka Iva Mrvová sa napriek tomu rozhodla vydať do Iraku a Sýrie, aby zmapovala, ako vyzerá zúbožený región po dlhej a krvavej nadvláde takzvaného Islamského štátu.

Zaplaťte časom namiesto peňazí. Ikea skúša novinku

26.02.2020 13:35 „Koľko stojí táto lampička?“ „Tri hodiny, prosím...“ Aj takto by mohla vyzerať konverzácia v jednej z pobočiek nábytkárskeho domu Ikea. Ten testuje platbu netradičnou komoditou, ktorej majú málo aj boháči – časom.