Rozšírené hľadanie
Utorok 21. Máj 2024 |
meniny má Zina
Biden odklepol uvoľňovanie milióna barelov ropy denne: Cieľ v ťažkých časoch je jasný

31.03.2022 19:15 Prezident USA Joe Biden rozhodol o uvoľňovaní jedného milióna barelov ropy denne zo strategických rezerv krajiny počas obdobia šiestich mesiacov. Oznámil to vo štvrtok Biely dom.

Nórska superhviezda je opäť zranená: Kariéru Haalanda začínajú ovplyvňovať zdravotné problémy

31.03.2022 19:15 Nórsky futbalový reprezentant Erling Haaland pravdepodobne nezasiahne do sobotného bundesligového zápasu jeho Borussie Dortmund proti Lipsku, nakoľko si počas reprezentačného zápasu s Arménskom privodil zranenie nohy. Ešte predtým hral aj proti Slovensku .

Ukrajinka Svetlana objavila talent z detstva, priniesol jej veľký úspech: Obraz namaľovala aj prezidentke!

31.03.2022 19:15 Jej diela zdobia Slovenské reštaurácie, domácnosti či reprezentatívne miestnosti úradov. Ukrajinka Svetlana len nedávno znovu objavila svoj maliarsky dar z detstva. Keď pred piatimi rokmi namaľovala svoj prvý obraz olejovými farbami, záujemcovia ho z aukčnej siene okamžite odkúpili. Teraz prichádza tvoriť na Slovensko, ktoré si za posledné roky zamilovala. Obrazy, do ktorých vkladá radosť a šťastie, si slovenský zberatelia vážia a kupujú za tisíce eur.

Veľký zvrat! Ruskí vojaci odchádzajú z Černobyľa, sťahujú sa do Bieloruska

31.03.2022 19:15 Ruskí vojaci sa začali vo štvrtok sťahovať z oblasti nefunkčnej jadrovej elektrárne v ukrajinskom Černobyli a smerujú k ukrajinsko-bieloruským hraniciam.

Polícia si posvietila na 7 osôb, ktoré majú opletačky s drogami: Problém má na krku aj lekár

31.03.2022 19:15 Policajti obvinili z drogovej trestnej činnosti v súvislosti so stredajšou akciou Holanďan v Trenčianskom a Banskobystrickom kr: aji sedem osôb. Obvineniu čelí i lekár so špecializáciou v odbore psychiatria.

Rusko stoplo vývoz slnečnicových semien: Zmeny sa týkajú aj oleja, čo bude ďalej?

31.03.2022 19:15 Rusko zakáže od apríla vývoz slnečnicových semien a zároveň zavedie kvóty na vývoz slnečnicového oleja. Cieľom je zabrániť nedostatku a zmierniť tlak na ceny na domácom trhu.

Po párty sa zobudila s vytetovaným menom na zadku: Po desiatich rokoch sa muža rozhodla vyhľadať!

31.03.2022 19:15 Britka sa snaží vypátrať muža, ktorého meno si spontánne vytetovala na zadok počas dievčenského výletu v roku 2012. Je odhodlaná prísť na koreň tejto záhade.

Malému chlapcovi sa v lietadle zmenil život: Pozrite, čo spozoroval na obrazovke prísediaceho!

31.03.2022 19:15 Chlapec sa pozeral do obrazovky spolusediaceho muža na palube lietadla. Mužovi sa na obrazovke zobrazila tancujúca striptérka. Chlapec na ňu pozeral s otvorenými ústami.

Zastavila ju psychika a zdravie: Tenistka Svitolinová prerušuje sezónu

31.03.2022 19:15 Už je toho na ňu priveľa. Okrem problémov v rodnej vlasti trápi ukrajinskú tenistku Elinu Monfils-Svitolinovú aj boľavý chrbát. Kvôli tomu prerušuje sezónu.

Kristína Svarinská priznala počas nedeľného prenosu Let´s Dance krízu: Toto ju pred valčíkom poriadne potrápilo

31.03.2022 19:15 Tanečná šou Let´s Dance je v plnom prúde a medzi postupujúcimi pármi nechýbali ani Kristína Svarinská a Marek Klič. Tí sa do ďalšieho kola pretancovali viedenským valčíkom, ktorý porota ohodnotila slovami chvály. Kristína však otvorene priznáva, že práve valčík nebol jej vysnívaným tancom a mala voči nemu predsudky. Dokonca padli slová o kríze, dôvod pochopíte vo videu.

Panika vo francúzskom meste: Polícia bola zalarmovaná pre muža so zbraňou! Išlo o dieťa s replikou

31.03.2022 19:15 Francúzska polícia spustila vo štvrtok popoludní v meste Lille rozsiahlu pátraciu akciu po správach, že sa medzi železničnou stanicou Lille-Flandres a nákupným centrom Westfield Euralille pohybuje muž ozbrojený útočnou puškou.

Podpis kontraktu s ruským tímom má následky: Švédska hviezda draho dopláca na svoje rozhodnutie

31.03.2022 19:15 Švédskeho basketbalistu Jonasa Jerebka vylúčili z reprezentácie. Dôvodom je, že prijal ponuku hrať za CSKA Moskva.

Polícia odhalila nové informácie z akcie Pompeje: Padli obvinenia

31.03.2022 19:15 Z celkovo 28 zadržaných osôb v rámci akcie s názvom Pompeje 18 osôb prepustili a desať osôb zostáva zatiaľ stále zadržaných. Hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka podotkol, že spolu je obvinených 11 fyzických osôb a šesť právnických osôb.

Pri hororovom incidente v zábavnom parku prišla o nohu! Teraz s priateľom oznamuje krásnu novinku

31.03.2022 19:15 Pár, ktorý zažil hororovú nehodu na horskej dráhe, sa sedem rokov po tejto udalosti zasnúbil.

Cinkota ide z projektu do projektu, v súkromí mu ku šťastiu chýba jedno: Herec prekvapil svojou úprimnosťou

31.03.2022 19:15 Dušan Cinkota je priam na roztrhanie. Herec, ktorý momentálne hviezdi v novom jojkárskom seriáli Ultimátum, okrem toho hrá v divadle, nakrúca a venuje sa dabingu. A hoci sa mu po pracovnej stránke darí, otvorene priznáva, že jedna vec mu ku šťastiu chýba práve v súkromí.