Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Vojnou zničená Ukrajina rozmýšľa, ako splatí dlhy: Do úvahy prichádzajú dve možnosti

30.06.2022 21:01 Predstavitelia Ukrajiny skúmajú možnosti reštrukturalizácie ukrajinského dlhu, pretože hrozí, že sa možnosti financovania vojnou zničenej krajiny vyčerpajú. Uviedla to agentúra Bloomberg s odvolaním sa na tri informované zdroje.

Boris Johnson si voči Putinovi poriadne dovolil: Moskva učinila rázny krok, jej reakcia je impozantná

30.06.2022 21:01 Rusko si vo štvrtok predvolalo britskú veľvyslankyňu v Moskve Deborah Bronnertovú pre "urážlivé" výroky britského premiéra Borisa Johnsona na adresu ruského prezidenta Vladimira Putina. Vo vyhlásení to uviedlo ruské ministerstvo zahraničných vecí, informuje TASR na základe správy agentúry AFP.

Šéf NATO sľúbil podporu krajinám v Afrike a na Blízkom východe: Varuje pred vplyvom Ruska a Číny

30.06.2022 21:01 Šéf Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg na summite NATO v Madride prisľúbil krajinám v Afrike a na Blízkom východe zvýšenú podporu. Aliancia tak chce konkurovať narastajúcemu vplyvu Ruska a Číny v týchto regiónoch.

Smer naberá na sile, OĽANO a SaS poriadne strácajú: Keby boli voľby dnes, takto by dopadli!

30.06.2022 21:01 Pokiaľ by sa voľby do Národnej rady SR konali koncom júna, vyhrala by strana Hlas-SD so ziskom 20,5 percenta hlasov. Druhý by skončil Smer-SD , po ktorom nasleduje SaS . Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre televíziu Markíza.

Doteraz opatrná Ankara sa vyjadrila jasne: Vojnu na Ukrajine treba ukončiť

30.06.2022 21:01 Turecko vo štvrtok vyzvalo na zintenzívnenie úsilia o ukončenie vojny na Ukrajine. Po skončení summitu NATO v Madride to uviedol turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

Horúce počasie majú vystriedať supercelárne búrky: Čakajú nás obrovské krúpy a prívalové dažde

30.06.2022 21:01 Slovensko zažíva mimoriadne teplé počasie. V piatok má prísť najtepelší deň tohto týždňa. Večer však horúce počasie vystriedajú intenzívne búrky.

Vodič dodávky na prvý pohľad dokonalo zaparkoval, tak si to ale nepredstavoval: Po tomto bude mať hlboko do vrecka!

30.06.2022 21:01 Šofér zaparkoval dodávku na prvý pokus a presne medzi čiary, no takto to asi nechcel. Neskoro si všimol prekážku na vedľajšom parkovacom mieste a narazil do nej. Vyhodilo mu zo zadné kolesá do vzduchu takým spôsobom, že skončil dokonalo odparkovaný.

NHL zverejnila rebríček najrýchlejších korčuliarov: Medzi elitou svieti aj meno jedného Slováka

30.06.2022 21:01 V súvislosti s rýchlosťou korčuľovania sa v najlepšej lige sveta najčastejšie skloňujú hviezdne mená ako Connor McDavid či Nathan MacKinnon, no ich rýchlym nohám dokáže konkurovať aj slovenský obranca Christián Jaroš . Vyplýva to z oficiálneho rebríčku rýchlosti hráčov, ktorý po konci sezóny zverejnila NHL.

USA by mali Turecku predať stíhačky F-16, ktoré Ankara chce: Chýba ešte jeden krok

30.06.2022 21:01 Americký prezident Joe Biden vo štvrtok uviedol, že Spojené štáty by Turecku mali predať stíhačky typu F-16, o ktoré Ankara žiada. Musí to však schváliť americký Kongres.

Mladú pracovníčku fastfoodu zastrelil nahnevaný zákazník: Šialený dôvod psychopata!

30.06.2022 21:01 Mladú pracovníčku v reštaurácii s rýchlym občerstvením Subway zastrelil zákazník. Ten spustil paľbu, pretože bol nahnevaný na množstvo majonézy vo svojej bagete.

Situácia na našich hraniciach s Ukrajinou: Minister vnútra Roman Mikulec ju jednoznačne špecifikoval

30.06.2022 21:01 Situácia na hraniciach Slovenska a Ukrajiny je stabilizovaná. Uviedol to minister vnútra SR Roman Mikulec , ktorý vo štvrtok rokoval v Budapešti so svojimi rezortnými kolegami z krajín Vyšehradskej štvorky. Ministri zo SR, ČR, Maďarska a Poľska sa venovali migračným výzvam v regióne a tiež koordinácii situácie na Ukrajine.

Prestup, ktorý ho bude ešte dlho mrzieť: Stálica lotyšskej reprezentácie si už národný dres neoblečie

30.06.2022 21:01 Svoju vlasť reprezentoval na deviatich majstrovstvách sveta a zúčastnil sa aj dvoch zimných olympijských hier. Miks Indrašis však už ďalšie štarty za lotyššský národný tím tak skoro nepridá, ak vôbec. Môže za to jeho nedávny podpis zmluvy s ruským Spartakom Moskva.

Jasné vyjadrenie statikov: Budú musieť bytovku v Handlovej po požiari zbúrať? Darované peniaze použijú na toto

30.06.2022 21:01 Časť financií z transparentného účtu, ktorý založilo mesto Handlová po júnovom tragickom požiari bytového domu na Okružnej ulici, pôjde na zabezpečenie prvotných úkonov pred rekonštrukciou priestorov. Čerpanie prostriedkov odobrili mestskí poslanci na svojom rokovaní vo štvrtok.

Šialené teploty dávajú ľuďom poriadne zabrať: Len v jednej z bratislavských nemocníc ich ošetrili desiatky

30.06.2022 21:01 Na centrálnych príjmoch Univerzitnej nemocnice Bratislava ošetrili pre kolapsy z tepla vo štvrtok 35 ľudí. UNB o tom informovala na sociálnej sieti.

Čo majú za lubom?! Bieloruská armáda začala vo veľkom vydávať povolávacie rozkazy

30.06.2022 21:01 Bielorusko začalo podľa správ nezávislých médií vo väčšej miere vydávať povolávacie rozkazy. Ukrajinský generálny štáb v tejto súvislosti hovorí o "skrytej mobilizácii", napísala vo štvrtok agentúra DPA.