Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland
Naď pení na SaS kvôli zablokovanej schôdzi, Zemanová sa bráni: Toto Kollárovi tolerovať nebudeme

31.01.2023 16:00 Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď kritizuje postup SaS, ktorá nepodporila program 81. schôdze Národnej rady SR. Upozornil, že parlament mal prerokovať dôležité dokumenty súvisiace s protivzdušnou obranou SR.

Tesco ruší pracovné miesta: Reťazec oznámil veľké prepúšťanie, na vine je vraj inflácia

31.01.2023 16:00 Britský reťazec supermarketov Tesco, najväčší maloobchodný predajca v Spojenom kráľovstve, v utorok oznámil, že plánuje zrušiť približne 2100 pracovných miest, keďže vysoká inflácia zdvihla aj jeho náklady. TASR správu prevzala z AFP.

Ďalšia agresia v centre Bratislavy: Na ulici tiekla krv! Tieto zábery vás poriadne pomýlia, čo sa tam vlastne odohralo?

31.01.2023 16:00 Mestská polícia v Bratislave zverejnila video z bezpečnostnej kamery z centra hlavného mesta. Na Hurbanovom námestí znovu tiekla krv.

Vyšetrovanie v kauze únosu Vietnamca pokračuje: Vážne zistenie! Čo navrhuje Krúpa?

31.01.2023 16:00 Brannobezpečnostný výbor Národnej rady SR by sa mohol zaoberať kauzou únosu Vietnamca. Jeho zvolanie avizoval na utorkovej tlačovej konferencii predseda výboru Juraj Krúpa .

Medvedev je poriadne drzý: Takto provokuje západ! To už je priam detské podpichovanie

31.01.2023 16:00 Bývalý ruský prezident a podpredseda Rady bezpečnosti Ruskej federácie Dmitrij Medvedev v utorok vyhlásil, že sankcie, ktoré západné krajiny uvalili na Rusko za jeho inváziu na Ukrajinu, nemajú na ruskú ekonomiku takmer žiadny účinok. TASR správu prevzala z denníka The Guardian.

Moderátorka a čerstvá teta Kvetka Horváthová sa novorodenej neterky nevie nabažiť, ukázala ju fanúšikom: Som do nej!

31.01.2023 16:00 Obľúbená moderátorka a čerstvá teta Kvetka Horváthová prežíva obrovskú radosť zo svojej neterky Diany a hrdo ju ukázala na sociálnej sieti. Prvý mesiac v tomto roku jej však okrem radosti priniesol aj smútok, keď so sestrou Luciou Barmošovou prišli o milovanú babičku.

Ich autá boli krásne ako umelecké diela: Toto sú najznámejší tvorcovia automobilových šperkov

31.01.2023 16:00 V polovici minulého storočia sa objavovali karosárske dielne ako huby po daždi a kúsky, ktoré z ich ateliérov vyšli, udávali smer celému odvetviu.

Na bratislavskom letisku pribudli nové spojenia: Slováci si môžu zalietať do viacerých destinácií

31.01.2023 16:00 Z bratislavského letiska Milana Rastislava Štefánika sa bude dať opätovne lietať do destinácií ako napríklad Mallorca, Rhodos či Antalya. Na utorkovej tlačovej konferencii o tom informoval generálny riaditeľ a predseda predstavenstva bratislavského letiska Dušan Keketi.

Medzinárodný olympijský výbor sa bráni Podoľakovým vyjadreniam: Ako to dopadne s ruskými športovcami?

31.01.2023 16:00 Medzinárodný olympijský výbor odmieta ako urážlivé vyhlásenia poradcu šéfa kancelárie ukrajinského prezidenta Mychajla Podoľaka, ktoré boli reakciou na rozhodnutie MOV zvážiť možnosti účasti ruských športovcov na letných olympijských hrách v roku 2024.

Obávajú sa Poliaci pre vojnu na Ukrajine o svoju bezpečnosť? Dáta, ktoré vás zaskočia!

31.01.2023 16:00 Až 79 percent Poliakov si myslí, že vojna, ktorú vedie Rusko na Ukrajine, predstavuje hrozbu pre bezpečnosť Poľska. Vyplýva to z výsledkov januárového prieskumu verejnej mienky poľského inštitútu CBOS, informuje TASR na základe správy agentúry PAP.

Väznený gruzínsky exprezident Saakašvili už nie je za mrežami: Z čerstvého vzduchu sa ale neteší!

31.01.2023 16:00 Väznený gruzínsky exprezident Michail Saakašvili bol po zhoršení svojho zdravotného stavu prevezený na jednotku intenzívnej starostlivosti, uviedol v utorok pre súkromnú gruzínsku televíziu Mtavari TV jeho politický spojenec Giorgi Čaladze. Informovala o tom agentúra Reuters.

Polícia spustí dopravno-bezpečnostnú akciu Reflex: Na čo sa muži zákona zamerajú?

31.01.2023 16:00 Polícia od stredy spúšťa dopravno-bezpečnostnú akciu Reflex, ktorá potrvá celý február.

Bezdeda otvorene o žiarlivosti a hádkach vo vzťahu: Tomáš, fakt to máš s Ivanou takto?

31.01.2023 16:00 Spevák Tomáš Bezdeda našiel minulý rok konečne šťastie v láske po boku krásnej Ivany. S tou sa zoznámil vo fitnescentre a odvtedy je ich vzťah priam prechádzka ružovou záhradou. Je to však skutočne také ružové? Spevák prehovoril o hádkach a žiarlivosti, toto mu bude nejeden muž závidieť!

Premiér Fiala hasí megaškandál nového prezidenta Pavla: Číne poslal jasný odkaz

31.01.2023 16:00 Česká republika sa ako suverénny štát sama rozhoduje, s kým si jej predstavitelia telefonujú a s kým sa budú stretávať. Vyhlásil to český premiér Petr Fiala v reakcii na protesty Pekingu proti pondelkovému telefonátu novozvoleného českého prezidenta Petra Pavla s prezidentkou Taiwanu Cchaj Jing-wen. Informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

Takmer im zaklopal na dvere! Slovák odhrnul žalúzie, ten pohľad si musel zvečniť

31.01.2023 16:00 Z lesa sa prišiel popozerať až pred činžiak. Obyvatelia mestečka vo Vysokých Tatrách mali zaujímavú návštevu.