Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Twiinska už nerobí tajnosti: Súkromný záber s novou láskou! Rozumie si herec aj s malou Lindou?

30.04.2023 16:15 Sú v tom až po uši! Twiinska Daniela Nízlová to v láske dlhé roky nemala jednoduché a po tom, čo nad jej vzťahom s futbalistom Stanislavom Lobotkom odzvonil umieráčik, bola dlho sama. Tomu je však koniec a ako sa Novému Času podarilo zistiť, do oka si padla so sympatickým hercom Viktorom Ibarom. 

Čaputová sa vrátila z Ukrajiny: Ľuďom, ktorí pochybujú o vojne, poslala tvrdý odkaz!

30.04.2023 16:15 Perspektívnou oblasťou možnej pomoci Ukrajine je spolupráca pri odmíňovaní. "Slovensko má skvelé technológie a sme v tom špička vo svete," povedala na nedeľnom brífingu po návrate z návštevy Ukrajiny prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorú absolvovala spolu s českým prezidentom Petrom Pavlom.

Zlý sen každého dovolenkára: To, čo bruneta videla po vystúpení z lietadla, ju okamžite rozplakalo

30.04.2023 16:15 Dovolenka ako zo zlého sna! Počas letu má snáď každý cestovateľ na mysli okrem vidiny vytúženej dovolenky i obavy o svoju batožinu v podpalubí. A to najmä, ak je vyššej hodnoty. Chou Lim nešťastne zistila, že jej obavy boli oprávnené. 

Týždeň v šoubiznise: Mária Bartalos v pochybnej cirkvi, Richterovej vojna s Kollárom a Kovalčíková na infúzke!

30.04.2023 16:15 Máme za sebou ďalší jarný týždeň, ktorý bol plný celebritných udalostí, zábavných, vážnych aj smutných. Čo sa dialo v šoubiznise? Pozrite si, aké témy najviac rozvírili hladinu, tu je výber toho najklikanejšieho!

Problémy v ruskej armáde: Hrozí obávaným vagnerovcom zánik? Neuveríte, čo tvrdí ich šéf!

30.04.2023 16:15 Mecenáš ruskej žoldnierskej Wagnerovej skupiny Jevgenij Prigožin naďalej presviedča Kremeľ, aby sa v bojoch na východe Ukrajiny zameral na defenzívu. V najnovšej aktualizácii to uvádzajú analytici z amerického Inštitútu pre štúdium vojny .

Návšteva Ukrajiny prezidentke zlomila srdce: Ako môže vojnou zničenej krajine pomôcť Slovensko?

30.04.2023 16:15 Perspektívnou oblasťou možnej pomoci Ukrajine je spolupráca pri odmíňovaní. "Slovensko má skvelé technológie a sme v tom špička vo svete," povedala na nedeľnom brífingu po návrate z návštevy Ukrajiny prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorú absolvovala spolu s českým prezidentom Petrom Pavlom.

Kto by v apríli vyhral voľby? Tesný boj o prvenstvo, Hegerovi Demokrati prekvapili a Remišová môže len snívať

30.04.2023 16:15 Ak by sa voľby do Národnej rady SR konali v apríli, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 17,7 percenta hlasov. Nasledovali by Hlas-SD a Progresívne Slovensko .

Pamela Anderson znova vytiahla červené plavky: Ako vyzerá sexbomba po 34 rokoch?

30.04.2023 16:15 Pamela sa nezmenila! Známa herečka zo seriálu Baywatch má 55 rokov, ale ikonické červené plavky jej seknú rovnako ako pred vyše tromi dekádami.

Dievčina pobúrila verejnosť: Silná káva, čo stvárala v Osvienčime! To myslí vážne?

30.04.2023 16:15 Mladá dievčina je po návšteve Osvienčimu pod paľbou kritiky. Dôvodom je jej nevhodná a neprimeraná fotografia, ktorú si na mieste zhotovila.

Vážna nehoda trajektu, plavidlo začalo horieť uprostred mora: Ľudí museli evakuovať

30.04.2023 16:15 Cestujúcich trajektu premávajúceho na škótske súostrovie Orkneje museli evakuovať po tom, čo plavidlo začalo horieť a následne narazilo na plytčinu. Prevádzkovateľ trajektu Pentland Ferries incident označil za "vážnu nehodu". V nedeľu to uviedol denník The Guardian, informuje TASR.

Bizarný spor Blahu a Matoviča: Súd rozhodol! Doplatil šéf OĽaNO na výroky o „mydlení barana“?

30.04.2023 16:15 Lídrovi OĽaNO Igorovi Matovičovi súd prikázal ospravedlniť sa na nadchádzajúcej schôdzi Národnej rady SR poslancovi Ľubošovi Blahovi za nepravdivé výroky na jeho adresu.

Poslanec Smeru o najbližšom partnerovi strany: Bude toto nová koalícia po voľbách?

30.04.2023 16:15 Peter Pellegrini je pre Smer-SD, napriek všetkému, stále najbližší partner, s ktorým by po voľbách chceli vytvoriť koalíciu.

Susedným Českom sa malo prehnať tornádo: Meteorológovia sú v pozore, zopakuje sa hororový scenár?

30.04.2023 16:15 Meteorológovia preverujú niekoľko hlásení o možnom sobotňajšom výskyte tornáda v Česku. Pravdepodobne zasiahlo obec Lubná u Poličky na Svitavsku. Búrky spôsobili na viacerých miestach pomerne výrazné škody. Na facebooku o tom dnes informoval Český hydrometeorologický ústav .

Elon Musk má údajne na Twitteri tajný účet: Totálny úlet, čo tam miliardár zverejňuje

30.04.2023 16:15 Internetoví figliari tvrdia, že Elon Musk má druhý, tajný účet na Twitteri. V odpovedi sám Musk zdanlivo potvrdil, že účet @Ermnmusk je jeho. Na ňom miliardár predstiera, že je trojročné dieťa, čo by zodpovedalo Muskovmu synovi, ktorému dal bizarné meno X AE A-XII.

TOP momenty šou 2 na 1: Hviezdne prekvapenia, utopené Lamborghini aj záchvat známej komičky

30.04.2023 16:15 Päť sérií a spolu 36 epizód plných emócií, adrenalínu, smiechu i sĺz. Tvorcov markizáckej šou 2 na 1, Adelu Vinczeovú  a Dana Dangla , sme poprosili, aby vybrali okamihy, ktoré boli podľa nich tie najsilnejšie a na ktoré sami nikdy nezabudnú. Toto sú ony!