Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Londýnčania si volili starostu, Sunak neskrýva sklamanie: Víťazovi sa podarilo čosi nevídané

05.05.2024 01:30 Labouristický starosta Londýna Sadiq Khan si v sobotu zabezpečil rekordné tretie, po sebe nasledujúce funkčné obdobie a niekoľko mesiacov pred očakávanými všeobecnými voľbami uštedril konzervatívcom ďalšiu porážku; ide o ich najhoršie výsledky v komunálnych voľbách v nedávnej minulosti. TASR správu prevzala z tlačovej agentúry AFP. Čítané: (3)

Biden by mal zatlačiť na Izrael: Žiadajú ho o to demokrati z americkej Snemovne reprezentantov

04.05.2024 16:00 Desiatky demokratov z americkej Snemovne reprezentantov vyzvali v piatok prezidenta Joea Bidena, aby zvážil zastavenie predaja zbraní Izraelu, ak nezmení vedenie svojej vojny proti Hamasu. Informovali o tom agentúry AFP a Reuters, píše TASR. Čítané: (3)

Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť

05.05.2024 01:30 Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek, situáciu komplikuje požiar. Pre TASR to uviedla hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. Čítané: (2)

Štefan Margita sa po 35 rokoch vrátil na vychytené miesto: Pozrite sa, čo žiada od fanúšikov!

05.05.2024 01:30 Slovenský operný spevák Štefan Margita odletel za veľkú mláku. Fanúšikom posiela úsmevné pozdravy z Ameriky, kde sa pripravuje na veľkolepé vystúpenia s Dallaským symfonickým orchestrom. Čítané: (2)

Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland

05.05.2024 01:30 52-ročnej žene sa v sekunde obrátil život naruby. Dostala sa k obrovskému balíku a ani nevie ako. Šťastie čaká naozaj na každom rohu. Čítané: (2)

V Tunise sa búria proti prílevu migrantov: Sila, čo sa v posledných týždňoch deje

05.05.2024 01:30 Stovky Tunisanov sa v sobotu zhromaždili v meste al-Amra na protest proti provizórnemu táboru pre migrantov najmä z krajín subsaharskej Afriky. TASR správu prevzala z tlačovej agentúry AFP. Čítané: (2)

Smutná TRAGÉDIA: Laura zomrela pri pôrode, syn neskôr v tatinovej posteli

05.05.2024 01:30 Britka Laura Barnes počas tehotenstva v máji 2022 skolabovala s pľúcnou embóliou a už sa neprebrala, pričom jej synček Dexter, ktorého nikdy nespoznala, zomrel len o dva mesiace neskôr. Čo sa stalo? Čítané: (2)

V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?

05.05.2024 01:30 Joop Sparkes, 29-ročný stavebný robotník z Galashiels, zmizol po tom, čo v nedeľu 27. apríla medzi jednou a druhou hodinou ráno vyskočil z párty lode v Prahe. Zúfalá rodina si na pomoc pri jeho hľadaní zavolala súkromného detektíva. Čítané: (2)

Vojna v Gaze trvá už takmer sedem mesiacov: Izraelský činiteľ o tom, aké sú šance na prímerie

05.05.2024 01:30 Pretrvávajúca požiadavka palestínskeho militantného hnutia Hamas na trvalé zastavenie bojov vo vojne s Izraelom v Pásme Gazy marí vyhliadky na dosiahnutie dočasného prímeria, vyhlásil v sobotu vysoko postavený izraelský predstaviteľ. TASR správu prevzala z tlačovej agentúry AFP. Čítané: (2)

Nový liek na Alzheimera? Výskum priniesol prekvapivé výsledky! TOTO môže pomôcť

05.05.2024 01:30 Postup Alzheimerovej choroby u pacientov trpiacich Alzheimerovou chorobou a záchvatmi môže pomôcť spomaliť rapamycín, liek pôvodne určený na potlačenie imunity u pacientov po transplantácii orgánov. Uvádza to nová štúdia zverejnená tento týždeň v akademickom žurnále Brain. TASR informuje podľa správy portálu Medical Xpress. Čítané: (2)

Rusko tvrdí, že NATO sa pripravuje na konflikt: TOTO má byť DÔKAZ!

04.05.2024 16:00 Štvormesačné vojenské cvičenia NATO blízko ruských hraníc, ktoré sú známe ako Steadfast Defender, sú dôkazom toho, že Severoatlantická aliancia sa pripravuje na potencionálny konflikt s Ruskom. Vyhlásila to v sobotu hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová, informuje TASR podľa správy agentúry Reuters. Čítané: (2)

Ministerka Dolinková o jej odvolávaní: Nevidím žiadny relevantný dôvod

04.05.2024 16:00 Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie z funkcie. Opozičná SaS by podľa poslanca parlamentu Tomáša Szalaya pravdepodobne zahlasovala za jej odvolanie. Uviedli to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Čítané: (2)

Skúšajú to Rusi na Západ inak? Znepokojení sú v Poľsku aj v Česku!

04.05.2024 16:00 Poľsko odsúdilo v sobotu kybernetické útoky ruskej skupiny APT28 na Nemecko a Česko. Poľské ministerstvo zahraničných vecí pritom poukázalo na to, že aj samotné Poľsko je terčom takýchto útokov, informuje TASR podľa správ agentúr Reuters a PAP. Čítané: (2)

Blízka princeznej Kate po PRVÝKRÁT prelomila mlčanie: Je to naozaj ZLÉ

04.05.2024 16:00 Kate Middleton a princ William si podľa ich blízkej dôverníčky Amaie Arriety prechádzajú peklom. Arrieta, ktorá pracovala ako stylistka ich troch detí, odkedy bol princ George ešte bábätko, sa podelila o znepokojujúce aktuálne informácie o páre po tom, čo Kate diagnostikovali rakovinu. Čítané: (2)

Keď sa z vyrážky vykľuje RAKOVINA: Ak pupienok vyzerá TAKTO, musíte konať!

04.05.2024 16:00 Zvláštne znamienka koži, pupáky či iné vyrážky, ktoré menia tvar, či nie a nie zmiznúť. Kožné problémy by ľudia nemali zanedbávať a so svojimi obavami by sa mali obrátiť na lekárov. Na čo si dať pozor? Čítané: (2)