Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Reality.sk – budujeme na stabilných základoch

Datum: 19.12.2014

Internetový portál reality.sk nám už viac ako desať rokov predkladá kvalitné ponuky dôveryhodných realitných kancelárií i jednotlivcov, a teda zverejňuje byty a domy na predaj, ako napríklad reality Košice, priestory na podnikanie či stavebné parcely. Je teda nenahraditeľným sprievodcom v zložitom svete realít. Za celé to obdobie si vybudoval stabilnú pozíciu na trhu, a preto môže ďalej stavať na skutočne pevných základoch.  

Časopis o ľuďoch a realitách

Portál reality.sk ponúka záujemcom aj svoj vlastný časopis, ktorý je nástupcom tradičného inzertného periodika Slovensko a reality. Pod týmto názvom vychádzal takmer dvadsať rokov. Vydavateľom je spoločnosť NARKS - INFOSERVIS a.s., ktorá zároveň vlastní a prevádzkuje aj najväčší a najrelevantnejší internetový realitný portál reality.sk. Časopis  je vlastne akousi tlačenou verziou tohto obľúbeného webu. Vynovená verzia sa snaží vypĺňať prázdny priestor na slovenskom trhu medzi lifestylovými magazínmi a inzertnými periodikami. Jeho originalita spočíva najmä v koncepcii, nájdete v ňom aktuálny obsah zabalený do modernej formy. Využíva spojenie s Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska (NARKS) v odbornej tematickej časti a na druhej strane slobodný názor laickej verejnosti, ktorá diskutuje na internete. Ako vidieť, časopis je určený pre všetkých, ktorí chcú byť „on-line“ v realitách a na realitnom slovenskom trhu, ale aj pre inzerentov, ktorí ponúkajú domy na predaj alebo ich zháňajú.

Cieľové skupiny komunikácie a distribúcia

Prostredníctvom spomínaného časopisu (na internete aj vďaka jeho internetovej obdobe, portálu reality.sk) sú predplatiteľom posúvané informácie z okruhu profesionálov podnikajúcich v nehnuteľnostiach, ale i širšej verejnosti so záujmom o reality a bývanie cez distribučné miesta periodickej tlače. Primárne sa časopis i web venujú najmä aktuálnym informáciám a ponukám z oblasti realít. Ich obsah je teda postavený na všeobecných témach z oblasti nehnuteľností a bývania:  

REALITY.SVET – novinky, zaujímavosti a postrehy „o ľuďoch a realitách“ spoza hraníc Slovenska

REALITY.DOMA – nové projekty, osobnosti, ocenenia

REALITY.TRENDY – kvalita bývania, architektúra, technológie

REALITA V REALITÁCH – populárne spracované novinky v legislatíve, financovaní a cenách nehnuteľností

REALITY.ČERSTVÉ – najčerstvejšia štruktúrovaná ponuka nehnuteľností z portálu reality.sk

REALITY.MONITOR – krátke informácie o subjektoch pohybujúcich sa na trhu nehnuteľností

Predávajte a kupujte nehnuteľnosť na overenom mieste

Prečo zbytočne riskovať? Načo sa zaťažovať vecami, v ktorých sa nevyznáte, nemáte na ne čas a do budúcna ich viac nebudete potrebovať? Zaujímajú Vás byty na predaj? Vyhnite sa byrokracii a podvodníkom, dajte šancu voľnosti a prirodzenému priebehu. Zverte sa do rúk odborníkov a vyberajte si len spomedzi tých najlepších, ktorých nájdete na stránkach prehľadného a najväčšieho realitného portálu reality.sk.

Foto: © [gosphotodesign] / Dollar Photo Club

Čítané: 3328 x