Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Bolí vás chrbát? Začnite konečne správne sedieť!

Datum: 06.06.2016

Väčšina z nás presedí väčšiu časť dňa a nepresedíme ho príliš zdravo. Na stoličke sa hrbíme, sedíme v kreslách, ktoré nie sú ergonomicky prispôsobené našim potrebám. Sedíme príliš dlho a strnulo. To vedie k závažným a chronickým bolestiam chrbta a s tým spojenými ďalšími problémami. 

Lenže hýbať sa nám príliš nechce, vymeniť nábytok je drahé a naviac - aj tak by každý člen rodiny či každý kolega v práci potreboval niečo iné. A to sa ladí veľmi ťažko. Existuje však jednoduché riešenie, ktoré je prvou pomocou na ceste k zdravšiemu sedeniu. Je to špeciálna podložka na stoličku  Dynasit. Nejde o žiadny reklamný trik. Ide o certifikovanú zdravotnú pomôcku s klinicky overenou účinnosťou. Bežne sa používa ako liečebno-preventívna pomôcka a je odporúčaná poprednými doktormi a špecialistami.

Namiesto nového sedacieho nábytku postačí dynamická podložka Dynasit

Dynamické podložky dokážu obmedziť statickú záťaž chrbtice. Slúžia ako prevencia a súčasne pomôcka pri degeneratívnych ochoreniach chrbtice. Majú schopnosť posilňovať chrbtové svalstvo a učia nás správne, nezhrbene sedieť.

Výhodou je, že vďaka dynamickej podložke Dynasit dokážete sedieť zdravo kdekoľvek a takmer na čomkoľvek. Pritom podložka je ľahko prenosná. V byte si ju jednoducho presuniete od kuchynského stola na sedačku v obývačke, alebo na pracovné kreslo do pracovne. Nejde ani o príliš nákladnú záležitosť. A tak pokiaľ trpíte v práci, je dobré si jednu zadovážiť aj do kancelárie.

S podložkou na stoličku sa hýbete, aj keď sedíte

Vďaka dynamickej podložke bude vaše svalstvo aktívne, aj keď len sedíte. Preto sa podložka Dynasit považuje za nápomocnú dokonca pri spaľovaní tukov. Bez ďalšieho pohybu sedením na podložke Dynasit spálite až dvojnásobné množstvo kalórií než pri bežnom sedení.

Dynamicko-smerová podložka Dynasit je tiež výbornou pomôckou pri cvičení. Pri zakúpení podložky dostanete aj sadu cvikov pre zdravé sedenie. Cvičíte v sede priamo na podložke. Preto by sa tieto cviky mali stať doslova povinnou zostavou pre kancelárske prostredie.

Dynasit podložky vo vlastnom dizajne

Zdravé sedenie môže mať aj vlastný dizajn. Ide o výbornú pomôcku pre zamestnancov, ale aj darček pre obchodných partnerov. Podložky si objednáte na webe Dynasit.sk a pri väčšej objednávke si môžete objednať aj vlastný dizajn. Atraktívne sú však aj v základnom prevedení. Podložky Dynasit sa dajú kúpiť v niekoľkých dizajnoch, vrátane detskej potlače. Sú totiž užitočné pre zdravé sedenie od pomerne útleho veku a každý školák by mal mať svoju dynamickú podložku na sedenie.

Čítané: 4031 x