Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Interiérové dvere: Ponuka, z ktorej si určite vyberiete

Datum: 29.03.2017

Vybrať si správne dvere do interiéru nie je jednoduchá záležitosť. Preto je fajn, ak si s touto úlohou necháte pomôcť od odborníkov. A najlepšie takých, ktorí majú k dispozícii čo najširší výber tovaru. 

Viac ako 100 dverí na jednom mieste

Ak sa vyberiete do niektorej z predajní Koratex, rátajte s obrovskou ponukou interiérových dverí s rôznou povrchovou úpravou v mnohých dekoroch a farbách. V bratislavskom showroome ich majú viac ako sto. Plné, presklené, celosklenené, skladacie aj posuvné. Nájdete tu dokonca aj interiérové dvere dymotesné, zvukotesné, odolné voči ohňu či násilnému vniknutiu – určené pre objekty, ktoré musia spĺňať bezpečnostné normy.

Renomovaní európski výrobcovia

Dodávateľmi Koratexu sú európske firmy s dlhoročnou tradíciou v drevárskom priemysle a s vysokou kvalitou interiérových dverí, ktoré sú určené predovšetkým na export pre náročný trh západnej a strednej Európy. Producenti zo Slovinska, Švédska, Poľska a Nemecka neustále zavádzajú technologické inovácie, orientujú sa na materiály priateľské k životnému prostrediu a dávajú si záležať na funkčnej aj vizuálnej kvalite svojich výrobkov.

Neuspokojte sa s málom

Dvere patria medzi najvýraznejšie prvky interiéru, preto pred ich kúpou treba zvážiť množstvo faktorov. Do úvahy je dobré brať nielen vaše finančné možnosti, ale aj farebné odtiene stien, podlahy a nábytku v príslušnej miestnosti, celkový počet dverí, smer ich otvárania, predstavu o materiáloch, povrchovej úprave dverí a podobne. Preto je rozumné kupovať si dvere v predajni, kde môžete očakávať kvalifikované poradenstvo a zároveň taký výber dverí, ktorý vás nijako nebude obmedzovať. A to ani pri voľbe zárubne, kovania či počtu pántov vo vzťahu k hmotnosti krídla.

 

Čítané: 3158 x