Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Čo je to garážová brána

Datum: 22.01.2019

Garáž je súčasťou mnohých rodinných domov. Ľudia ju využívajú nielen ako parkovacie miesto, ale aj odkladací priestor pre množstvo vecí. 

Pri žiadnej garáži nesmie chýbať garážová brána, ktorá umožňuje vstup do tohto priestoru. Medzi najobľúbenejšie produkty svojej kategórie patria sekcionálne brány, ktoré sú typické svojimi úžitkovými vlastnosťami. Zákazníkov teší nielen veľký výber variantov panelov a doplnkov, ale aj to, že ich môžete dokonale prispôsobiť vlastným požiadavkám. Plášť garážovej brány je tvorený galvanizovaným plechom, ktorý má povrch z plastu. Konštrukcia je zas tvorená galvanizovanou oceľou, ktorej povrch tvorí pozinkovanie. Ak chcete mať doma jedno z najlepších riešení na uzatvorenie vašej garáže, sekcionálne brány vás zaručene nesklamú.

Ich obrovskou výhodou je vysoká bezpečnosť, vďaka ktorej sa nemusíte báť zlodejov a neželanej návštevy. Počas dňa ani noci tak nemusíte byť v strehu a môžete spať pokojne, akoby namiesto vášho vstupu do garáže bol múr. Ľudia ich preferujú aj pre ich dlhodobú životnosť, kedy sa na ne môžete spoľahnúť počas dlhých rokov. Výhodná cena je parametrom, ktorý presvedčí mnohých ľudí o kúpe takejto garážovej brány. Ak ste z tých ľudí, ktorí si sem tam nedajú pozor a dokážu si prsty zabuchnúť v aute alebo vo dverách, pri garážovej bráne tohto typu sa vám to určite nestane. Dôvodom je ochrana proti takémuto zraneniu, čo oceníte nielen vy, ale aj vaša rodina. Tepelno-izolačné vlastnosti sú ďalším benefitom, pre ktorý sa vám oplatí sekcionálnu bránu zadovážiť. Vďaka vysokým kritériám sa môžete spoľahnúť na to, že brána dokonale oddelí vnútorný priestor od vonkajšieho, kde sú časté zmeny počasia. Ani tie najhoršie poveternostné podmienky sa do vašej garáže nedostanú a vy sa nemusíte obávať vetra, mrazu a ani dažďa. Súčasťou je možnosť nielen manuálneho, ale aj automatického otvárania, ktoré prináša komfort žiadaný dnešnou generáciou. V prípade, že nebudete môcť vystúpiť z auta, garážovú bránu môžete otvoriť pohodlne automatickým ovládačom, ktorý je v dnešnej dobe samozrejmosťou.

Základné sekčné brány sú vyrobené z tepelno izolovaných sekcií, ktoré dokonale dopĺňajú architektúru domu a vytvárajú nezameniteľný vzhľad. Výplňou panela je vrstva bezfreónovej polyuretánovej peny, ktorej úlohou je zaistenie nielen tepelnej, ale aj zvukovej izolácie. V rámci dizajnu si môžete vybrať rôzne prevedenia ako napríklad Kazetu, Lemelu, Stredový prelis, Mikrolamelu alebo Hladké bez prelisu. V prípade farby sa taktiež môžete riadiť podľa svojich predstáv, k dispozícii sú prevedenia ako biela, strieborná, antracitová, mahagónová, orechová a možnosťou je aj fóliovanie viac ako 50 druhov.

Čítané: 2092 x