Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Modernú klimatizáciu využijete po celý rok

Datum: 19.11.2019

Človek sa o klimatizačné jednotky zaujíma predovšetkým v lete, pretože rieši spôsoby ochladzovania interiéru. Pritom zariadenie dokáže ponúknuť oveľa viac funkcií, ktoré využijete aj počas ostatných mesiacov.

 

Dávno sú preč doby, kedy klimatizácia predstavovala luxusné vybavenie s drahou prevádzkou. V súčasnej dobe nájdete prístroje v mnohých nehnuteľnostiach, či už sa jedná o rodinné domy, alebo byty. Ak sa stále obávate vysokej spotreby elektrickej energie, nemusíte, pretože výrobcovia na energetickej náročnosti zapracovali.

Klimatizácia za každého počasia

Klimatizácia neslúži len k ochladzovaniu priestoru. Technológie pokročili a klimatizačnú jednotku spustíte napríklad aj na jar a na jeseň. Počas týchto prechodných obdobiach vám zariadenie poslúži na temperovanie teploty v miestnostiach, takže si rýchlo a lacno prehrejete chladné večery či rána. V bytoch sa totiž kúrenie spúšťa až počas októbra, ale niektorí jedinci túžia po teple oveľa skôr.

Samsung je expert na trhu s klimatizáciami

Čo sa značiek týka, ponúka sa vám ich hneď niekoľko, pričom veľmi obľúbený je gigant Samsung. Jeho klimatizácie predstavujú vysoký výkon, nadštandardnú kvalitu a perfektnú spoľahlivosť. Dokážu ušetriť veľa energie, navyše sa pýšia luxusným dizajnom, ktorý dokonale zapadne do moderného interiéru. Klimatizácie od Samsungu nájdete teda nielen v kancelárskych budovách, ale oveľa častejšie aj v domácnostiach. Vybrať si môžete z kazetového, kanálového, parapetného aj podstropného prevedenia.

Samsung ponúka u svojich nástenných jednotiek funkciu Wind - Free, čo je špeciálny systém, ktorý disponuje 21 000 mikro-otvormi, vďaka ktorým je vzduch jemne a rovnomerne rozptýlený po celej miestnosti. Už sa nemusíte báť prievanu, kvôli ktorému by ste si spôsobili problémy so zdravím. Samsung na svojich produktoch vskutku zapracoval a jeho klimatizácie sú názornou ukážkou.

Čítané: 3572 x