Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Nápadité vianočné dekorácie, ktoré vás okúzlia

Datum: 22.11.2019

Vianočný čas sa nezadržateľne blíži, buďte pripravení a užite si Vianoce bez zbytočného stresu. 

Nič nevykúzli útulnú atmosféru tak, ako nápadité vianočné dekorácie, ktoré už dávno nie sú len o vianočnom stromčeku a svetelných reťaziach. Poďte si s nami rozšíriť obzory a objavte čaro pravých Vianoc.

Svietiaca hviezda v okne vám vyčaruje tie pravé severské Vianoce!

Ste milovníkmi čistého škadinávskeho štýlu? Tak by vo vašej domácnosti nemala chýbať svietiace hviezda, ktorá je charakteristickým znakom pre severské národy. Verte, že svietiace hviezda je práve ten doplnok, ktorý váš domov počas dlhých večerov potrebuje. Táto, pre Dánov veľmi typická, dekorácia je hlavným znakom pre značku Star Trading, počuli ste o nej? Ide o firmu, ktorá má vo svojom portfóliu trendy svietidlá, ktoré môžu byť súčasťou vašich domovov po celý rok!

Kúzelné vianočné ozdoby

Pamätáte si na svoje detstvo, kedy ste sa zatajeným dychom na Štedrý deň vstupovali do miestnosti prežiarenej od svetielkami na vianočnom stromčeku? Vráťte sa do týchto chvíľ a pripravte sa na nezabudnuteľné okamihy po boku vašich najbližších. Vyberte si vianočné dekorácie a ozdoby, ktoré majú čestné miesto vo vašom srdci a užite si radosť pri zdobení vianočného stromčeka ešte viac. Či už zvolíte klasické sklenené vianočné ozdoby alebo siahnete po moderných vianočných ozdobách s LED svetielkami vnútri, tohtoročné Vianoce budú nezabudnuteľné.

Nadčasový adventný doplnok

Naaranžujte tento rok symbolické adventné sviečky netradične! Ak ste zatiaľ nenašli ideálny návod, ako vyrobiť adventný veniec, poradíme vám. Užite si advent s minimalistickým nádychom a vyberte pre tento rok adventný svietnik, ktorý vám zaručene vydrží celé roky. Svoje si nájde každý, môžete ho ozdobiť zimnými plodmi, čečinou, vianočnými ozdobami alebo mu ponechať samotný minimalistický nordic look. Nadčasový svietnik môže mať niekoľko podôb a sa stane vašou obľúbenou adventnou dekoráciou, ktorú budete využívať každý rok. 

Vianočné svetielka rozžiaria každý kút vášho domova

Vianočné osvetlenie dodá každému domovu jedinečnú atmosféru. A čo by to bolo za Vianoce bez vianočných svetielok, ktoré k týmto sviatkom jednoducho patria? Pokiaľ máte radi osobitý pôvab, určite stavte na klasické žiarovky a kúpte si svetelnú reťaz. Hviezdičková reťaz skrátka rozžiari aj ten najzapadnutejší kút domácnosti!

Vianočné hygge

Severské národy si vedia užívať život každý deň , a preto sa nie je čomu diviť, že hygge pochádza práve zo Škandinávie. Kúzelné hygge okamihy si však môžeme vykúzliť kedykoľvek. Hygge je o tom, radovať sa z maličkostí a vykúzliť si útulno presne podľa seba. Hygge chvíľky nemusíte zažívať len doma, aj keď rozprávky k vianočnej pohode neodmysliteľne patria, ale vyrazte napríklad s priateľmi či rodinou na vianočné trhy a urobte si pekný večer plný rozprávkovej vianočnej atmosféry, vône trdelníka a vareného vína.

Želáme vám krásne adventné dni plné pohody

 

Tým Bella Rose

Čítané: 3984 x