Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ako vybrať kuchyňu do spojeného priestoru s obývačkou?

Datum: 10.06.2020

Prepojenie kuchyne, jedálne a obývačky je dnes už štandardom. To však kladie špecifické požiadavky aj na výber kuchynskej linky. Na čo si dať pri zariaďovaní kuchyne pozor?

Všetko musí ladiť

Zabudnite na to, že by sa vám do kuchyne niečo páčilo, do jedálne však čosi iné, a do obývačky by ste dali úplne iný štýl. Takto sa prepojený obytný a funkčný priestor nezariaďuje. Naopak. Všetko musí ladiť do posledného detailu, a ak niečo vyčnieva a je iné, tak len preto, že ste to perfektne premysleli.

Kuchynská linka by mala byť vo farbe rovnakej ako nábytok v obývačke. Môžete používať aj dve farby, ale obidve sa musia objaviť v kuchyni aj v obývačke. Ideálne je priestor riešiť jednou podlahovou krytinou. Priestor pôsobí kompaktnejšie. Dokonca aj používané textílie musia vzájomne perfektne ladiť. Aby ste s tým nebojovali, môžete si vybrať vhodný textil a nechať si všetko ušiť na mieru – vankúšiky, závesy, obrusy, sedáky na stoličky, a dokonca aj kuchynské utierky.

Pozor na výber spotrebičov

Vaša kuchyňa musí byť nielen krásna a dobre vybavená, ale aj tichá. Vyberte si preto do nej tiché spotrebiče. Verte, že v otvorenom priestore sa počíta skutočne každý decibel. Ak vám pôjde naraz digestor, umývačka riadu, k tomu sa spustí chladenie na rúre, môže sa stať, že z televízora už nebudete počuť nič. Takže informácie o hlučnosti pri výbere spotrebičov rozhodne nepodceňte.

Umývačka riadu ako nutnosť

Nezabudnite, že do prepojenej kuchyne je umývačka riadu nutnosť. Nielenže vám ušetrí vodu, ale taktiež budete mať vždy upratané. Žiadny neumytý a neutretý riad. Všetko, čo zašpiníte, ihneď ukryje umývačka riadu.

Kuchyne z Okay.sk

Okay.sk vám neponúkne len kvalitné spotrebiče, ale aj kuchynské linky. Nejde o žiadny doplnok sortimentu. Okay si dokonca vytvorila vlastnú značku luxusných kuchýň, HENRY STYLE. 

Sú to perfektne vybavené kuchyne z kvalitných materiálov v luxusnom modernom dizajne. 

Čítané: 4570 x