Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

Strecha od Blachotrapez – punc vášho domova

Datum: 25.08.2020

Hovorí sa, že práve strecha je to, čo dodáva domu osobitosť a charakter. Tento „klobúk“ domu však musí okrem estetického hľadiska spĺňať hlavne vysoké funkčné nároky, ktoré sú od neho očakávané. Práve preto je výber vhodnej strešnej krytiny pri stavbe či rekonštrukcii taký podstatný.

Plechová strecha Blachotrapez – to sú špičkové technológie a kvalitné materiály

Plechové strechy boli v minulosti zatracované pre svoju pomerne vysokú hlučnosť. Súčasné technologické postupy, tvary a kvalitnejšie materiály už tento problém takmer celkom eliminovali. V závislosti od tvaru strechy ponúka Blachotrapez množstvo variantov rôznych profilov a formátov, ktoré zabezpečia nielen ochranu proti zatečeniu či iným poveternostným vplyvom, ale sú navyše vysoko odolné aj voči korózii či UV žiareniu. Farebná stálosť použitých materiálov je zárukou toho, že ani po desiatkach rokov nestráca nič zo svojho lesku. Obrovskou výhodou plechových striech Blachotrapez je tiež ich nízka hmotnosť, čo s obľubou využívajú majitelia hlavne pri rekonštrukciách starších domov.

Za strešným systémom Blachotrapez stoja roky skúseností

Sú strechy, ktoré dokážu dom dokonale ochrániť. Potom sú tu strechy, ktoré pozdvihnú celú stavbu na celkom inú úroveň. Dajú vyniknúť tvarom, doladia ju nádherným farebným prevedením a kvalitou použitých materiálov jej zabezpečia dlhú životnosť. A potom je tu Blachotrapez – stelesnenie všetkého, čo od svojej strechy každý očakáva. Svojimi kritériami spĺňa aj tie najnáročnejšie kvalitatívne požiadavky a po svojej estetickej stránke dokáže uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. A práve takáto má kvalitná strecha byť!

Iste nie je žiadnym tajomstvom, že strecha je investícia, ktorú treba riadne premyslieť. Avšak na druhej strane práve investícia do nej by nikdy nemala byť podceňovaná, pretože práve strecha sa stará o bezpečnosť každej stavby. Riadiť sa pri jej vyhotovení len cenou by bolo nemúdre a nezodpovedné, pretože tu viac ako inde platí, že za kvalitu si treba niekedy aj priplatiť.

Ďalším predpokladom záruky istoty pri realizácii strešného systému je výber jednotlivých komponentov od jedného výrobcu. Len tak docielime, že všetko do seba perfektne zapadne a montáž strechy bude pohodlná, rýchla a kvalitná. Vyberať treba výrobcov, ktorí majú potrebné osvedčenia a certifikáty a za ktorých hovoria nielen reklamy v médiách, ale hlavne spokojní klienti. Produkty Blachotrapez sú dostupné pre každého a za ich kvalitu hovorí aj mnohoročná záruka, ktorú na svoje strešné systémy poskytujú.

 

 

Čítané: 3186 x