Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Pohľad vám rozžiaria svietidlá v Bratislave

Datum: 25.08.2020

Už sa vám stalo, že ste sa ocitli v hocijakom showroome, a zrazu ste ostali neschopní čosi povedať? Všetko sa nádherne ligoce a je toho také množstvo, až sa z toho hlava zatočí.

Aj v showroome so Svietidlami Casca v Bratislave zažijete podobné pocity, či už sa tam idete len inšpirovať, alebo si vybrať nové svietidlá.

V Bratislave svietidlám rozumejú

Vybrať si vhodné svietidlo je skutočné umenie – treba trafiť správny výkon, veľkosť, typ či dizajn, a to ešte nehovoriac o type svetelného zdroja. Nie je jedno, či si posvietite so žiarovkou E27 alebo E14, a rovnako záleží aj na tom, aké IP krytie bude mať napríklad svietidlo v kúpeľni alebo u vás na terase. Povedať si teda: chcem bielu lampu, značí rozhodnúť o mnohých iných vlastnostiach svietidla. V showroome so Svietidlami Casca v Bratislave vás navedú na tú správnu cestu a v konečnom dôsledku si budete môcť aj tak povedať, že ste si lampu vybrali vy sami a môžete sa jej dizajnom neskôr pochváliť aj pred vašimi návštevami. Prečo ešte je dôležité ísť si vybrať svietidlá osobne? Je to o pocitoch, ktoré vo vás svietidlá vyvolajú. Iba osobne viete posúdiť, či má lampa vhodnú veľkosť, lesk či intenzitu svetla, dokonca si ju môžete aj ohmatať, aby ste vyskúšali kvalitu jej „kabátika“.

Prečo ísť na nákup svietidiel do Bratislavy

Vedeli ste, že ak navštívite Svietidlá Casca v Bratislave s projektom vášho domu (firmy, kancelárie...), odborníci na svietidlá vám vypracujú návrh osvetlenia na mieru a po dohode vám svietidlá prídu aj namontovať? Ideálne riešenie, pokiaľ vám výpočty a teória o správnom osvetlení interiéru nič nehovoria. Je totiž dôležité nájsť vhodné hlavné i doplnkové svietidlá, ktoré budú vo vzájomnej harmónii, čo sa týka štýlu i funkcií, nikomu nebudú zavadzať a dotvoria v priestore tú správnu atmosféru. Svietidlá v Bratislave žiaria vo svojom showroome v plnej kráse, je len ťažké prehliadnuť ich. Ak pôjdete najbližšie okolo, zastavte sa. Možno ani netušíte, že potrebujete novú lampu. Svietidlá Casca vás inšpirujú k zmene.

 

Čítané: 2340 x