Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Vaky na sedenie do detskej izby: Aké sú najväčšie výhody tohto sedenia?

Datum: 13.09.2020

Hľadáte pohodlný a skladný doplnok do detskej izby, s ktorým sa deti budú môcť hrať a zároveň na ňom odpočívať? Sedacie vaky si zamilujú malí i veľkí!

Sedacie vaky v posledných rokoch doslova zaplavili obývačky, detské izby aj kancelárie. Ide totiž o ideálny variant komfortného sedenia, ktorý si zamilujú všetci členovia rodiny. Nezáleží na tom, či chcete pohodlne usadiť návštevu, hľadáte originálny kúsok do detskej izby alebo jednoducho len túžite po štýlovom doplnku do obývačky, na ktorom budete relaxovať.

Bezpečné, zdravé a nápadité – také sú sedacie vaky!

Sedacie vaky predstavujú pohodlné a zdravé sedenie, na ktorom môžu ratolesti relaxovať alebo sa vyblázniť spoločne s kamarátmi. Vaky sú dostupné v mnohých farebných a dizajnových prevedeniach, na svoje si príde každý. Dievčatám ulahodia vaky v príjemných ružových alebo fialových pastelových tónoch, prípadne v nápaditom prevedení jednorožca, chlapci určite ocenia vaky v tvare hrušky v decentných tónoch. Čo sa týka dizajnu, sedacie vaky sú dostupné v rôznych farebných kombináciách.

Medzi najobľúbenejšie patria ružové, zelené, modré, sivé alebo fialové sedacie vaky, ktoré skvele doplnia decentné detské izby v jednofarebnom prevedení. Má vaša ratolesť pestrú izbu? Stavte na vak v krémovej, čiernej alebo červenej farbe. Neviete si vybrať? Čo poviete na dvojfarebné varianty alebo moderné kúsky s abstraktnou potlačou? Prečo sú vaky skvelým doplnkom do detskej izby? Veľkým plusom je, že sedacie vaky nemajú žiadne ostré rohy ani iné časti, takže pre detské izby predstavujú úplne ideálnu voľbu.

Aké sú prednosti sedacích vakov?

Na rozdiel od klasického nábytku sú veľmi praktické, prispôsobia sa vášmu telu a navyše majú aj výborné ortopedické vlastnosti, kvôli ktorým ich odporúčajú aj lekári a fyzioterapeuti. Sedacie vaky sú zdravé, pohodlné, praktické a detskej izbe dodajú zaujímavý vzhľad. A nielen detskej izbe, sedacie vaky sa skvelo hodia do obývačky, spálne i pracovne. Pred finálnym výberom by ste sa mali zamerať na niekoľko dôležitých parametrov. Dôležité je zvážiť veľkosť, tvar, farbu, materiál poťahu, výplň i celkové prevedenie.

Veľkosť hrá pri výbere detského vaku dôležitú úlohu. Na trhu nájdete pufy, malé taburety, destké vaky i XXL verzie. Ak hľadáte sedací vak pre deti, postačí vám aj menšia veľkosť s objemom menším ako 250 litrov. A aký vybrať do detskej izby? Sedací vak osvieži každú izbičku, medzi najobľúbenejšie tvary sedacích vakov a vriec patrí hruška, futbalová lopta, vankúš, kreslo, taburet alebo puf. Medzi populárne tvary patrí hruška, ktorá sa hodí do akéhokoľvek interiéru, je maximálne pohodlná a dobre sa z nej vstáva.

Nepodceňujte odolnosť materiálu

Medzi najpoužívanejšie materiály patrí nylon, ktorý je pomerne odolný, preto sa ideálne hodí do detskej izby. Jednoducho sa udržiava čistý, stačí ho pretrieť navlhčenou handričkou, jeho farby len tak nevyblednú a tiež je odolný voči ostrým predmetom. Bavlnené sedacie vaky sú tiež stále, sú však náchylné k zašpineniu.

Ďalší materiál, ktorý sa pri vakoch často používa,  je polyester alebo vinyl, ktorý je zvlášť odolný voči rôznym škvrnám. Mnoho pozitív má aj eko koža. Pri výbere sedacieho vaku do detskej izby myslite najmä na to, aby bol precízne zhotovený, nakoľko pôjde o často využívaný interiérový kúsok. Stavte na kvalitného dodávateľa, ktorý na svoje produkty kladie vyššie nároky a rozhodne si pozrite ponuku vakov na temponabytok.sk.

 

Čítané: 3374 x