Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Kanlux: Prvotriedne osvetlenie dostupné pre každú domácnosť

Datum: 07.10.2020

Ak máte radi kvalitu za dobrú cenu, je veľmi pravdepodobné, že máte doma aj vy svietidlo od známej poľskej značky Kanlux, ktorá je mimoriadne obľúbená na Slovensku i v okolitých krajinách.

Spoločnosť Kanlux sa vďaka širokej ponuke svojich produktov rýchlo stala významným hráčom na českom i slovenskom trhu, dnes patrí k lídrom v oblasti predaja osvetlenia a svietidiel ako takých. V čom je značka taká výnimočná? Na prvom mieste sú pre Kanlux okrem kvalitných výrobkov najmä profesionálne služby pre zákazníkov, oddelenie starostlivosti o zákazníkov a logistiky spoločne zabezpečujú nadštandardný pred i po predajný servis pre každého odberateľa.

Čo všetko Kanlux ponúka?

Hlavným sortimentom tejto obľúbenej značky sú priemyselné a interiérové svietidlá, dizajnové a dekoratívne svetlá, ktoré rozžiaria každú domácnosť. Okrem svietidiel Kanlux dodáva na trh aj široký sortiment LED žiaroviek, LED svetelných pásov a úsporných žiariviek, ktoré sa tešia veľkej obľube najmä v tomto čase, keď sa pristupuje k udržateľnosti a technológiám, ktoré šetria životné prostredie.

Ak patríte aj vy k tým, ktorým záleží na našej planéte, určite si vyberte niektorý z produktov, ktorý patrí do radu úsporných. Kanlux tiež ponúka aj prachotesné svietidlá s LED osvetlením, industriálne a technické svietidlá, rovnako tak aj nájazdové svietidlá do vchodu garáže. Ak máte predstavu o osvetlení, v rámci Kanlux značky si rozhodne vyberiete svietidlo, žiarovku alebo istiacu techniku aj vy.

Kanlux do celého sveta

Materská spoločnosť Kanlux je jeden z najväčších poľských podnikov pôsobiacich v oblasti osvetlenia, avšak za viac ako desaťročné pôsobenie na poli Českej a Slovenskej Republiky, je značka známa a žiadaná aj u nás. Svetlá Kanlux distribuuje aj Maďarsko a ďalších osemnásť európskych krajín. Vysoká kvalita výrobkov, prijateľná cena a prvotriedne vyhotovenie sú atribúty, vďaka ktorým sa Kanlux teší veľkému úspechu v skoro celej Európe.

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

 

 

Čítané: 2290 x