Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Efekt 11 – dom pre viacčlennú rodinu

Datum: 26.02.2021

Investícia do rodinného domu je investícia na celý život. Ak investujete dobre môže dom plnohodnotne slúžiť aj niekoľkým generáciám. Možno si myslíte, že bývanie v novostavbe rodinného domu vás bude stáť nemalé peniaze.

Investícia do rodinného domu

Pravda je ale niekde inde. Investícia do rodinného domu môže byť rovnaká ako do bytu. Takže ak rozmýšľate nad vlastným bývaním môžete sa pokojne zamýšľať aj nad stavbou rodinného domu.

Energetické domy v triede A0

Od začiatku roku 2021 sa v našej krajine môžu stavať len domy spadajúce do energetickej triedy A0. Bez rekuperácie vzduchu a tepelného čerpadla so zásobníkom teplej vody by domy nespĺňali prísne nároky na energetickú nezávislosť. Pustiť sa do svojpomocnej výstavby domu tak môže byť nie len náročné na poznatky a nové technológie ale aj stavebné postupy, ktoré treba pri stavbe dodržať.

Montované domy podľa najnovšej platnej legislatívy bez najmenších problémov postaví aj spoločnosť  Treemont. Táto spoločnosť už má s výstavbou energeticky efektívnych domov  dlhoročné skúsenosti.

Dom pre všetkých

Efekt 11 je projektom, ktorý spĺňa požiadavky aj tých náročnejších klientov. Úžitková plocha domu je viac ako 96 m2, z toho obytná plocha domu má viac ako 56 m2. Medzi hlavné výhody projektu Efekt 11 patrí dostatok priestoru pre všetkých členov rodiny a zároveň si v dome každý nájde aj svoje súkromie.

Centrálna a priestranná obývacia izba poskytuje množstvo priestoru pre celú rodinu a aj väčšie rodinné stretnutia. Ďalšie tri izby zas poskytnú dostatok súkromia pre všetkých členov rodiny.

Čo poviete na šatník?

Jedna z izieb má vlastnú kúpeľňu a šatník, po ktorom túži asi každá žena. Či sa z tejto izby rozhodnete urobiť spálňu pre rodičov alebo ju necháte ako hosťovskú izbu záleží len na vašom rozhodnutí.

Kuchyňa s obývačkou

Variabilita tomuto projektu určite nechýba. Decentné prepojenie obývacej izby a kuchyne sa dá v prípade potreby kedykoľvek rozdeliť. Kuchyňa nenarúša priestor izby a môžete ju opticky oddeliť od obývačky jedálenským pultom.

Súčasťou kuchyne je aj špajza, ktorú môžete využiť na umiestnenie práčky, sušičky alebo bojlera na ohrev vody. 

Montované domy majú množstvo výhod, medzi ktoré určite patrí rýchla výstavba. To je hlavný dôvod prečo sa po tomto type stavieb obzerá čoraz viac staviteľov. Z množstva projektov spoločnosti Treemont. sk si vyberie každý. Nájdete tu menšie, ale aj väčšie projekty, ktoré spĺňajú najnovšie nároky legislatívy a zároveň vám poskytnú komfort, ktorý od rodinných domov očakávate.

Čítané: 2378 x