Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Siete proti hmyzu vás teraz ochránia aj pred peľom či pri alergii na prach

Datum: 23.04.2021

Membránové siete proti hmyzu prinášajú novú ochranu proti alergénom, ale aj proti škodlivinám vo vzduchu. Nanotechnológie sa stali pomocníkom aj v tejto oblasti a protialergické siete do okien a dverí sú hitom.

Membránové siete proti hmyzu

Z vonkajšieho prostredia nám do bytov preniká smog a prach. Jemný prach je pritom WHO klasifikovaný ako karcinogén prvej kategórie. Avšak až doposiaľ sme sa mu nevedeli brániť, pretože k zdravému prostrediu v bytoch a domoch potrebujeme vetranie. Mnoho ľudí je tiež na prach alergických, či trpí na peľové alergie. Vďaka moderným membránovým sieťam teraz drobné prachové ani peľové čiastočky cez okno nepreniknú. Vďaka tomu môžeme vetrať bezpečne a pritom účinne. Nesmieme však zabudnúť, že sieť na jednom okne v byte či dome problém nevyrieši a inštalovať sa musí na všetky okná.

V interiéroch, či už doma, alebo v kancelárii, trávime až 90 % času. Membránové siete RESPILON zadržia nielen hmyz, ale aj smog, prach, peľové častice, výfukové plyny, a dokonca aj dažďovú vodu. Takže už sa nemusíte báť ani toho, že vám cez okno naprší. Vetrať je preto možné aj pri nepredvídateľnom a špatnom počasí, celoročne, dokonca v prašných oblastiach. Ozdraví sa prostredie interiéru a taktiež si ušetríte čas pri upratovaní. Siete sú pritom takmer bezúdržbové, stačí ich raz do roka zľahka umyť.

Kto ocení nanosiete do okien?

Určite alergici. Alergia na prach, alergia v zime, alergia na peľ – to všetko sú dôvody, prečo si membránové nanosiete zadovážiť. Aj keď vás peľová alergia netrápi, oceníte ich tam kde máte deti, seniorov, tehotné ženy, osoby s rôznymi nealergickými dýchacími problémami a tiež ľudí so srdcovými chorobami.

Nanosiete perfektne odvádzajú vnútorný vzduch a privádzajú čerstvý. Avšak vďaka membráne nedovolia do miestnosti preniknúť smogu, výfukovým plynom, prachu, peľu, aerosolu, roztočom a samozrejme ani hmyzu. Takže siete proti hmyzu vyriešite súčasne.

Čítané: 3173 x