Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Zariaďte si bývanie rýchlo, pohodlne a na jednom mieste

Datum: 18.05.2021

Zariaďovanie bývania už v dnešnej dobe nemusí byť spojené so stresom, behaním po obchodných domoch a získavaním rád od skúsených kamarátov

Zariaďte si bývanie rýchlo, pohodlne a na jednom mieste

Všetko dokážete vybaviť rýchlo, pohodlne a na jednom mieste z pohodlia domova. Áno, cez internet. Navyše, môžete pri tom využiť množstvo inovatívnych nástrojov!

Zdroj inšpirácie a najvýhodnejších ponúk

Snáď najväčším benefitom internetu, ktorý pocítite pri zariaďovaní vášho nového bývania, je možnosť čerpať inšpiráciu. Keď zavítate do kamenných predajní nábytku, uvidíte len veľmi okresanú ponuku materiálov, farieb a dizajnov. Naopak, v neprebádaných internetových vodách viete blúdiť hoc aj celý deň, pričom námety na interiérový dizajn nikdy nevyčerpáte.

Druhým veľkým plusom vyhľadávania nábytku a doplnkov na internete je možnosť rýchleho a jednoduchého porovnania ceny. Máte tak istotu, že vybavenie domácnosti kupujete najvýhodnejšie ako sa len dá. E-shopy vám neraz umožnia ušetriť v porovnaní s kamennými predajňami aj niekoľko stoviek eur.

Praktický tip: Ak chcete vyhľadávať a porovnávať nábytok a doplnky do domácnosti čo najjednoduchšie, odporúčame vám vyskúšať portál BIANO. Ten zoskupuje ponuku najznámejších slovenských e-shopov, vďaka čomu nájdete všetko doslova a do písmena na jednom mieste, a to bez toho, aby ste sa museli preklikávať medzi stránkami jednotlivých online obchodov.

Inovatívne funkcie pre váš komfort

Portál BIANO ponúka množstvo unikátnych praktických funkcií, ktoré pri hľadaní nového zariadenia domácnosti nepochybne oceníte. Využiť môžete napríklad intuitívne filtrovanie výsledkov vyhľadávania. Jednotlivé produkty si viete triediť nielen podľa typu, dizajnu, farby, materiálu alebo ceny, ale dokonca aj podľa skladovej dostupnosti, aktuálnych zliav či možnosti dopravy zadarmo.

Pri každom type produktu si naviac viete zakliknúť možnosť EKO, na základe čoho sa vám zobrazia len ekologicky udržateľné výrobky. Ak hľadáte inšpiráciu na interiérový dizajn, v magazíne a kolekciách BIANO si jednoznačne prídete na svoje. Zariadenie štýlovej domácnosti môže byť dnes skutočne rýchle, pohodlné a jednoduché!

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

Čítané: 3155 x