Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

4 tipy ako si svoj domov ozvláštniť pomocou sklenených realizácii

Datum: 30.06.2021

Chystáte sa bývať v novom dome alebo byte? Rozmýšľate ako si každú izbu zariadiť a ako ozvláštniť váš nový domov?

Zimná záhrada j

Máme pre vás 4 sklenené tipy, ktorými váš nový domov skrášlite a zatraktívnite.

Zimné záhrady

Zimná záhrada je trendom posledných rokov a váš nový domov môže ozvláštniť naozaj kreatívne. K vášmu domovu pridá jednu izbu navyše, ktorú môžete využívať na bývanie alebo aj na pestovanie rôznych rastlín. A pozor, celoročne. 

Mnoho ľudí vďaka zimným záhradám ušetrí nemalé finančné prostriedky na nákladoch za teplo a svetlo. Záhradu totiž využívajú na vykurovanie a presvetlenie veľkej časti ich domu. 

Cena závisí od množstva faktorov, od veľkosti záhrady, typu zasklenia, existujúcej konštrukcie a množstva iných špecifických požiadaviek.

Sprchový kút

Do vášho domova si odporúčame zabezpečiť sprchový kút. Prečo? Má množstvo výhod, ktoré určite oceníte. Oproti vani je totiž jednoduchší na údržbu a veľakrát zaberá omnoho menej miesta. 

V dnešnej dobe sa sprchové kúty veľakrát vyrábajú z takých skiel, ktoré zamedzujú usádzanie vodného kameňa. Ďalšou výhodou sprchového kúta je úspora vody a teda aj peňazí. V sprche miniete menej vody ako pri plne napustenej vani. 

Na výber máte buď oblý alebo hranatý tvar. Otvárací alebo posuvný sprchový kút. Rámový alebo bezrámový sprchový kút. Správnym výberom váš sprchový kút môže pôsobiť veľmi luxusne.

Sklenené zásteny

Svoju kuchyňu si môžete oživiť sklenenými zástenami, ktoré sa poslednú dobu tešia rastúcej popularite. Tie prinášajú kuchyni moderný a nadčasový vzhľad. Je na vás ako bude zástena vyzerať a s farebnou grafickou potlačou môže mať vaša kuchynská zástena naozaj akýkoľvek dizajn. Vaša kuchyňa sa môže stať originálnym miestom vášho domova.

Sú hladké, hygienicky nezávadné, mechanicky a tepelne odolné a hlavne bez škár, v ktorých by sa mohli zachytávať nečistoty a mastnota.

Sklenené zásteny majú navyše relatívne rýchlu výrobnu dobu a jednoduchú montáž. 

Sklenené zábradlie

Sklenené zábradlie je moderným a elegantným prvkom dnešnej doby. Hodí sa do tradičných, aj moderných priestorov.  Sklo zábradlia si môžete personalizovať do rôznych farebných odtieňov a ako neutrálny materiál sa hodí k drevu, kovu alebo nerezom. Spoločne s inými prvkami dokážete vytvoriť naozaj zaujímavé schodiská. 

Toto sú 4 sklenené tipy, vďaka ktorým môžete spraviť váš domov útulnejší, modernejší a zaujímavejší.

Čítané: 2653 x