Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Prečo kupovať taliansky nábytok?

Datum: 19.11.2021

Talianska kultúra je vo výrobe nábytku veľmi podobná tej v módnom priemysle. Každý produkt, ktorý sa ocitne v katalógu a môžeme si ho kúpiť, prejde procesom, o ktorom vie len málokto.

taliansky nábytok

Taliansky nábytok sa rodí u návrhára

Taliani majú cit pre dizajn a užívajú si, ak ich zariadenie má šmrnc. Neprepadajú trendom, hľadajú skôr vkusnú nadčasovosť. To je dôvod, prečo za každým kusom talianskeho nábytku stojí rovnako ako pri talianskej móde návrhár. Aby si nábytok zachoval svoju kvalitu a funkčnosť, produkty sú navrhované dizajnérmi v spolupráci s technikmi. Každý nábytok, ktorý si vyberiete, je jedinečný od ostatných a je skutočným remeselným dielom.

Od prototypu až do katalógu

Z návrhov sú potom vytvárané prototypy. Všetky však nejdú priamo do výroby. Najprv sa prototypy dôkladne testujú a zdokonaľujú. Napríklad, kým si kúpite hotovú taliansku sedačku, prejde minimálne 2-ročným procesom zdokonaľovania. Talianske sedačky prejdú rôznymi záťažovými testami a zdokonaľuje sa aj ich ergonómia.

Z otestovaných prototypov, ktoré spĺňajú všetky nároky, sa vyberie iba niekoľko kusov, ktoré sú predstavené na svetových výstavách nábytku. Podľa feedbacku z výstavy sa z produktov vyberú najlepšie,  ktoré sú nakoniec zaradené do výroby.

Taliansky nábytok je záruka kvality

Taliansky nábytok má svoju vlastnú jedinečnosť a vyniká medzi ostatnými. Pozdvihne náladu celej miestnosti a dodá elegantný vzhľad na rozdiel od lacného kartónového nábytku, ktorý uvidíte u všetkých susedov alebo v kancelárii. Prečo neinvestovať do niečoho vzácneho, aby ste našli a vytvorili svoj vlastný štýl?

Okrem elegancie je taliansky nábytok aj veľmi odolný. Investovanie do talianskeho nábytku je teda perfektnou voľbou pre tých, ktorí nechcú investovať do nábytku každých päť rokov. Taliansky nábytok nikdy nevyjde z módy, má tiež vysokú hodnotu pri ďalšom predaji a je nenáročný na údržbu.

Ako môžete vidieť, kým sa taliansky nábytok dostane do predajne, má za sebou dlhý proces od návrhu až po výrobu, no práve táto príprava nábytku mu dáva punc kvality. Taliansky cit pre detail robí z talianskeho nábytku investičné kúsky, ktoré vydržia generácie. Pokiaľ teda chcete investovať do nábytku, ktorý je nielen elegantný, ale aj odolný, potom je ideálne investovať do talianskeho nábytku.

 

Čítané: 2514 x