Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Poznáme spôsob, ako domácnosti dodať šmrnc a zároveň ušetriť

Datum: 18.01.2022

Chcete dodať svojmu interiéru čerstvý jasný nádych a neminúť zbytočne veľa peňazí? Január ponúka okrem čerstvých začiatkov nového roka aj výpredaje, ktoré dokážu byť ozaj výhodné. Výnimkou nie je ani bytový textil, ktorý je v tejto dobe lacnejší až o 80 %.

Poznáme spôsob, ako domácnosti dodať šmrnc a zároveň ušetriť

Trendy bytový textil za zlomkové ceny

Novým štýlom a motívom sa nevyhne žiaden kus textilu od oblečenia až po obliečky a plachty. Tento rok budú trendy ovplyvňované hlavne farbou roka 2022 – teplým modrým odtieňom s označením Very Peri. Táto farba bola určená spoločnosťou Pantone Color Institute a nemala by chýbať ani u vás doma. Výpredaj obliečok môžete preto zahájiť napríklad aj hľadaním tohto odtieňa.

Vedeli ste, že...

... farba roka sa pravidelne vyberá už 22 rokov a vplýva aj na vzhľad nábytku či na bytový dizajn?

Ako by ale vyzerala posteľ s novou obliečkou na starej plachte? Posteľné plachty v akcii vám pomôžu vytvoriť na tento rok také kombinácie, ktoré budú lahodiť očiam pri každom pohľade. Nové motívy a farby nesmú postrádať ani iné časti domácnosti. Lacné osušky z bavlny môžu pekne doplniť vzhľad kúpeľne a vám doprajú po každom kúpeli neodolateľné a hebké pohodlie.

Kde hľadať najlepšie ceny obliečok?

Napriek tomu, že januárové výpredaje ponúka množstvo obchodov a e-shopov, nie každý je práve najvýhodnejší. Niektorí predajcovia volia taktiku uvádzania vyšších pôvodných cien, aby vyzerali zľavy lákavejšie.

E-shop RodinneBalenie.sk ale patrí medzi poctivých predajcov. E-shop bol minulý rok ocenený cenou kvality portálom heureka. Moderné motívy, férové ceny a prehľadná ponuka – to všetko na vás čaká na stránkach eshopu.

Nový rok môže priniesť mnohé zmeny. Zaraďte medzi ne aj nový vzhľad domácnosti vďaka trendy motívom bytového textilu. Januárové výpredaje sú v plnom prúde a vy si tak môžete uchmatnúť výhodný textil, ktorý vdýchne nový život ktorejkoľvek domácnosti.

Čítané: 2986 x