Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Jégého alej – oáza pokoja uprostred mesta

Datum: 18.05.2022

Bývať v novostavbe uprostred mesta a mať pritom hneď pod oknami záhradu je snom mnohých. Tento sen sa podarilo zrealizovať spoločnosti FINEP.

Jégého alej – oáza pokoja uprostred mesta

V jednej z najrušnejších mestských štvrtí takmer uprostred Bratislavy sa im podarilo spojiť oázu pokoja s ruchom veľkomesta – projekt Jégého alej.

FINEP a Jégého alej

Česká spoločnosť FINEP sa výstavbou moderných, luxusných a kvalitných stavieb zaoberá už od roku 1995. Na Slovensko prišli v roku 2006 a už v roku 2010 získali ocenenie Developer roka. Ich špecializáciou je výstavba administratívnych budov a rezidenčných bytových projektov. Byty v Bratislave, za ktorých výstavbou stojí spoločnosť FINEP nájdete napríklad v Jégého aleji.

Jégého alej sa nachádza v mestskej časti Ružinov. Aj keď ide o rušnú oblasť rezidenčný projekt Jégeho alej je tichá a pokojná lokalita so zelenou záhradou priamo pod oknami. Detské ihriská, pekáreň, kaviarničky či menšie reštaurácie sú priamo v Jégého aleji.

Štýlové, svetlé a priestranné byty vynikajú nie len modernosťou ale aj nádhernými výhľadmi na Bratislavu. Spoločnosť FINEP sa nezaoberá len výstavbou ale ponúka kompletné služby ohľadom bývania. Využiť môžete ich realitné a finančné služby. Pomôžu vám vybrať vhodný byt a predstavia vám aj najvýhodnejšie spôsoby financovania.

Pokiaľ vás projekt Jégého alej zaujal a hľadáte na internete inzeráty ako 2i byt na predaj v Jégého aleji poponáhľajte sa. Pár voľných bytov v tejto lokalite ešte zostáva.

Danubius

Súčasťou projektu Jégého aleje je aj mrakodrap (menších rozmerov) Danubius, ktorý ponúka jedinečné výhľady na Bratislavu. Danubius spolu s Jégého alejou vytvárajú úžasný vnútroblok so zelenou záhradou, detskými ihriskami a dostatkom miesta na odpočinok. Úžasnú atmosféru tomuto miestu dodávajú menšie kaviarničky, reštaurácie a pekáreň.

Pár minút chôdze od Jégého aleji nájdete fitnes centrum, wellness, športové haly a aj jazerá a kúpaliská. Ak dávate prednosť bicyklovaniu mestská časť Ružinov je napojená na cyklotrasy. Môžete si tak kedykoľvek urobiť rodinný výlet a spoznať Bratislavu na bicykli.

Čítané: 3035 x