Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Vstavané skrine riešia ukladací priestor na mieru

Datum: 29.06.2022

Najspornejším kusom nábytku sú skrine. Zaberajú veľa miesta, nedokonalo ho využívajú, často nám neponúknu také vnútorné usporiadane a objem, aký potrebujeme. 

Vstavané skrine riešia ukladací priestor na mieru

Túžime preto po šatni, ale ani tá nakoniec nemusí byť spásou. Určite nie bez vhodného vybavenia. Ideálnym riešením bývajú vstavané skrine.

Vstavaná skriňa dokáže byť nenápadnou kráskou

Moderné interiéry dnes pracujú s nenápadnými odkladacími priestormi. Tie potrebuje každý z nás. Aj keď žijeme minimalistickým spôsobom života a prispôsobujeme mu aj náš šatník, odkladaciemu priestoru sa nevyhneme. Potrebujeme ho nielen na oblečenie. Vstavané skrine sa dnes využívajú ako odkladacie priestory obecne. Schováte do nich lyžiarske potreby, obuv, upratovacie prostriedky, náhradné či sezónne periny, cestovateľské vybavenie vrátane kufrov... Vlastne čokoľvek, čo potrebujeme. Vstavané skrine na mieru naviac dokážeme prispôsobiť tomu, čo do nich plánujeme odkladať.

V súčasných interiéroch sa často už od začiatku počíta s tým, že niektoré steny či výklenky budú slúžiť pre umiestnenie vstavanej skrine. Tieto interiéry nás potom často prekvapia svojou vzdušnosťou. Priestor tu nezaberajú veľké solitérne skrine. Všetko sa jednoduchšie udržuje v čistote a upratať je otázkou pár minút.

Vždy na mieru

Vstavané skrine musia byť na mieru. Dôležité je, aby dokonale lícovali so stenou aj presne zapadli do výklenkov. Nastaviť si môžeme rôznu hĺbku skrine, nielen štandard 60 cm. Voľbou dverí skrine dokážeme zväčšovať priestor, kde je skriňa umiestnená. Posuvné dvere neblokujú priestor okolo skrine. Tie so zrkadlami ho zas zväčšujú opticky a tak sa aj v malom priestore cítime lepšie.

Riešenie do každej miestnosti

Aj keď máme zažitú predstavu, že vstavané skrine patria predovšetkým do spální, nemusí tomu tak byť. Ideálne je s nimi počítať v predsieni. Práve tu sa hodí mať veľký šatník na kabáty, bundy, ale aj priestor na topánky, kabelky, tašky a športové oblečenie aj pomôcky. Vstavaná skriňa patrí však tiež do kuchyne, do detskej izby a dokonca do obývačky. A prečo nie?! Veď dokáže byť krásavicou aj nenápadnou spoločníčkou. Vstavané skrine na mieru realizuje firma WSD – Wood Style Design.

Čítané: 2941 x