Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Viete, kde kúpiť kvalitné a lacné barové a jedálenské stoličky?

Datum: 09.08.2022

Kvalitné stoličky by mali byť základom každej domácnosti. Spolu so stolom, najmä jedálenským, by mali tvoriť dokonalú "párty", mali by byť spoločníkmi, ku ktorým si ľudia radi sadnú a vychutnajú si dobré jedlo, porozprávajú sa, zahrajú si s celou rodinou stolové hry...

Kvalitné stoličky

Či už máte radi jednoduchosť, eleganciu, zaujímavé detaily alebo dokonca netradičné poňatie, v e-shope Hawaj si môžete vybrať nielen jedálenské, ale aj barové stoličky.

Koženka a kvalitná zamatová tkanina

V súčasnosti je veľmi módne mať jedálenské stoličky čalúnené látkou alebo koženkou. Polstrované stoličky sú veľmi pohodlné a príjemne sa na nich sedí, aj keď chcete pohostiť rodinu alebo priateľov na celý večer. Na stránke hawaj.com si môžete kúpiť stoličky po jednom alebo po dvoch kusoch, pričom pár vás vyjde lacnejšie. Zaujímavé sú akcie, keď si môžete kúpiť krásne stoličky aj so zľavou 38 % z pôvodnej ceny, ako napríklad v prípade jedálenskej stoličky Hawaj CL-18061 v sivej farbe.

Ak máte malé deti, je praktické kúpiť koženkové stoličky, pri ktorých nehrozí zašpinenie od jedla, alebo ak sa tak stane, môžete špinu ľahko utrieť. Hawaii ponúka jedálenské stoličky s imitáciou kože v čiernej, tmavosivej, svetlosivej alebo dokonca hnedej farbe. V kombinácii so 4 pevnými kovovými nohami ide o moderný kus nábytku, ktorý sa bude vynímať v každej domácnosti.

Posaďte sa k baru

Domáci bar je veľmi príjemný. Niektorí ju majú samostatne v priestrannej kuchyni a tvorí priečku medzi kuchyňou a obývacou izbou, iní ju majú spojenú s kuchynskou linkou. Občas ho môžete nájsť aj vonku na terase. Vždy je potrebné mať vyššie, pevné a stabilné barové stoličky, ktoré unesú aj "veľkých chlapov". www.hawaj.sk ponúka štýlové barové stoličky v mnohých prevedeniach, vo svetlých a tmavých dekoroch, s čiernym, bielym, členitým, po stranách vyvýšeným sedákom... Vyberte si stoličky s nosnosťou približne 140 kg, výškovo nastaviteľným sedákom a protišmykovou úpravou. Budete spokojní.

 

Čítané: 3047 x