Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Hlavné dôvody, prečo sa rozhodnúť pre nákup roliet Deň a noc

Datum: 11.08.2022

Túžite po prvku do domácnosti, ktorý bude maximálne spĺňať praktickú, ale zároveň aj estetickú stránku?

Hlavné dôvody, prečo sa rozhodnúť pre nákup roliet Deň a noc

V tom prípade ste tu rozhodne správne! Prinášame vám opis roliet Deň a noc. Ich využitie, najväčšie benefity a najmä dôvody, prečo sa kúpa tohto produktu oplatí do každej domácnosti.

Nájsť v dnešnej dobe ideálne rolety môže byť veľký problém. Na trhu totiž existuje široké spektrum týchto produktov, ktoré sa odlišujú použitým materiálom, využitím, poprípade svojím motívom. Skvelým riešením sú rolety Deň a noc. Predsa len, klasické žalúzie a záclony sú už out a rolety sú moderným riešením, ktoré si rozhodne zamilujete. V tomto článku si povieme niečo o tom, čo sú rolety Deň a noc, kde ich môžete využiť a aké benefity prinášajú.

Rolety Deň a noc a ich charakteristika

Počuli ste už niekedy o systéme roliet Deň a noc? Tento systém funguje najmä na základe použitia tkaniny, ktorá je viac menej dvojvrstvová. Roleta Deň a noc má vodorovné pruhy, ktoré sa vyznačujú rôznou priepustnosťou svetla. Vďaka tomu môžete vy manuálne regulovať, koľko svetla a slnečného žiarenia prepustíte dnu do miestnosti. Rolety Deň a noc sa na trh dostali pred niekoľkými desiatkami rokov. Od tej doby si však získali obrovskú priazeň a my sa rozhodne nemáme čomu čudovať.

Čo všetko umožňujú rolety Deň a noc? Miestnosť môžete mať úplne tmavú, poprípade si môžete ponechať polopriehľadnú roletu. Zároveň si ju však môžete úplne zdvihnúť. To, ako si ju nastavíte je tak len a len na vás. Aj v tomto prípade totiž platí, že sto ľudí, sto chutí. Rolety Deň a noc však vyhovejú skutočne každému a všetkým požiadavkám. Tieto jedinečné rolety totiž poskytujú maximálny komfort, pohodlie a intímnu atmosféru v interiéri. Základom sú striedavé pruhy, ktoré zabezpečujú dokonalú reguláciu svetla v miestnosti.

Rolety na mieru ako to správne riešenie

Pri výbere roliet Deň a noc by ste sa mali zamerať najmä na rozmery. Je pochopiteľné, že každá domácnosť môže mať rozdielnu veľkosť okien. Spoločnosť FEXI je v tomto smere tým skvelým riešením. Môžete si u nich dať totiž vyrobiť rolety do okien Deň a noc na mieru. To znamená, že pri objednávke zadáte, aké rozmery by ste požadovali. Na zmeranie si však radšej vyhraďte viac času. Nič nie je horšie, ako keď robíte niečo narýchlo, bez premyslenia. Mohli by ste sa totiž v meraní pomýliť. Preto merajte všetky dôležité rozmery v kľude, bez náhlenia. Následne sa môžete poradiť aj so zákazníckym servisom, ktorý vám rád so všetkým pomôže.

Jednoduchá inštalácia, ktorú zvládnete sami

Možno by ste neverili, no nainštalovať Rolety deň a noc dokáže skutočne každý. Nejde o žiadnu vedu a nič, čo by ste sami nezvládli. Výhodou je, že zatemňujúce rolety Deň a noc je možné nainštalovať do každého okna, a to bez akýchkoľvek rozdielov. Presný návod, ako zmerať rolety Deň a noc a ako ich nainštalovať nájdete aj na webe spoločnosti FEXI.

Inštalácia a montáž je skutočne veľmi jednoduchá a zároveň rýchla. Preto ani nepomyslite na to, že by ste touto činnosťou mali stráviť celý deň. Samozrejme, je fajn vyhradiť si na to viac času, aby ste sa nikde neponáhľali a náhodou niečo nepokazili. Vždy sa však môžete obrátiť aj na zákaznícky servis FEXI, ktorý je neustále veľmi ochotný a rád vám so všetkým pomôže.

Montáž roliet Deň a noc môže prebiehať bez vŕtania, s vŕtaním na okno, poprípade s vŕtaním do steny nad okno. To, aký spôsob inštalácie budete mať závisí najmä od toho, aký typ roliet si vyberiete. Každá sa totiž odlišuje aj v tomto smere. Rolety Deň a noc bez vŕtania sú však najvýhodnejšie, pretože nemáte žiadnu robotu navyše.

Široký výber materiálov a motívov

Medzi najväčšie výhody roliet Deň a noc patrí bezpochyby obrovský výber rôznych materiálov a motívov. O výber tak rozhodne núdzu mať nebudete. Na webovej stránke spoločnosti FLEXI si môžete rôzne farebné kombinácie a materiály. Samozrejme, dôležité je, aby ste sa zamerali na tieto faktory. Iba tak si totiž vyberiete kvalitné rolety Deň a noc, ktoré budú vynikať aj dlhou životnosťou. Vyberajte si také farebné kombinácie, ktoré budú ladiť spolu s vaším interiérom. Rolety Deň a noc sú však vyrábané tak, aby ladili aj s nábytkom vo vašej domácnosti. Preto sa nemusíte obávať toho, že by vám rolety Deň a noc v domácnosti prekážali a neladili.

Na výbere farby si dajte záležať

Keď si budete vyberať farbu roliet Deň a noc, určite sa zamerajte najmä na farbu. Ide, samozrejme, aj o to, či sa vám budú hodiť do domácnosti skôr tmavšie alebo svetlejšie rolety. Tmavšie prepustia, pochopiteľne, menej svetla. Preto, ak máte radšej tmavšie svetlo a menej prepusteného slnečného žiarenia, je to skvelé riešenie. Samozrejme, tmavé rolety Deň a noc si môžete dať napríklad do spálne, kde chcete a potrebujete oddychovať. Svetlejšie rolety Deň a noc sú zase skvelým riešením napríklad do obývačky alebo detskej izby. Rolety môžete mať aj úplne vytiahnuté, ak chcete, aby vám do miestnosti prúdilo čo najviac svetla.

Najväčšie benefity roliet Deň a noc

Rozhodujete sa pre kúpu roliet Deň a noc? V tom prípade vám môžeme s čistým srdcom povedať, že sa ich kúpa rozhodne oplatí. Získate totiž kvalitný produkt do domácnosti, ktorý si zamilujete už po prvom použití. Zároveň ide aj o vysoko moderné riešenie. To znamená, že nemusíte siahať po záclonách, závesoch alebo žalúziách. Tieto prvky už nie sú až tak v móde a preto je potrebné premýšľať nad niečím viac modernejším.

Základom je kvalita

Ak chcete vidieť výhody roliet Deň a noc, mali by ste pri výbere myslieť najmä na kvalitu. To znamená, že nie je potrebné pri kúpe šetriť. Radšej zainvestujte viac peňazí. V tomto prípade totiž platí, že čím je vyššia suma, tým je častokrát vyššia aj kvalita. Samozrejme, je potrebné prizerať aj na ostatné parametre, ako napríklad použitý materiál alebo farebné prevedenie.

Nekvalitné rolety častokrát nespĺňajú tie vlastnosti, ktoré by mali. Ide napríklad o úplné zatmenie. Je totiž dokázané, že menej kvalitné produkty tohto typu častokrát nedokážu úplne zatemniť miestnosť, čo rozhodne platí medzi nevýhody. Preto radšej zainvestujte viac. Oplatí sa to z mnohých hľadísk.

Vhodné do každej miestnosti

Vyššie sme si už spomínali, že rolety Deň a noc si môžete vyberať aj na základe tmavších alebo, naopak, svetlejších farieb. Z toho však vyplýva, že tento prvok je rozhodne skvelým riešením do každej miestnosti. Či už ide o obývačku, kuchyňu, detskú izbu alebo kúpeľňu. Rolety Deň a noc si rozhodne zamilujete. Tento produkt si získal veľkú priazeň už u mnohých ľudí. Vyniká totiž v mnohých smeroch, ktoré stoja za pozornosť. Sú maximálne estetické, vysoko funkčné a dajú sa nastaviť podľa vlastných preferencií. Jednotlivé vodorovné pruhy sa dajú nastaviť na základe elektrického ovládania, poprípade manuálne. To, aký typ si zvolíte je len na vás a vašich preferenciách. Aj to sa však často odvíja od ceny.

Spoločnosť FEXI – prečo áno?

Keď si budete vyberať spoločnosť, od ktorej budete kupovať rolety Deň a noc, dajte si pozor. Na trhu existuje skutočne široká škála spoločností a firiem, ktoré sa zaoberajú výrobou týchto a iných podobných produktov. Spoločnosť FEXI je však skutočne výnimočná. K dispozícii máte neustále zákaznícky servis, ktorý vám so všetkým poradí a zároveň vám aj pomôže. Na výber máte široké spektrum rôznych farebných prevedení roliet, a tiež si môžete vybrať aj z rôznych materiálov. Pri tomto faktore vždy dbajte na kvalitu prevedenia.

Okrem iného, spoločnosť FEXI vyrába kvalitné rolety Deň a noc, ktoré si môžete zaobstarať skutočne vo veľmi výhodných cenách. Doprava je zdarma od sumy 990 korún. To znamená, že keď nakúpite tovar nad túto sumu, rolety Deň a noc vám domov prinesú zadarmo. Okrem iného, veľkým benefitom je aj to, že vám môžu domov zaslať až neuveriteľných 8 vzoriek zdarma.

Ak sa neviete rozhodnúť, ktoré farebné prevedenie a materiál vám bude najviac vyhovovať, môžete si to naživo chytiť, a to vďaka zaslaným vzorkám. Je to veľmi výhodné, keďže cez obrazovku sa častokrát rolety vyberajú veľmi ťažko. Vždy sa však riaďte popisom, ktorý je na tejto stránke podrobne rozpísaný.

Pokojný spánok bez rušenia

Radi si pospíte aj poobede, poprípade vám robia problém neželané pohľady susedov? V tom prípade sú rolety Deň a noc stvorené ako pre vás. Keď si budete chcieť pospať, môžete si ich zatiahnuť úplne, a tak si doprajete zaslúžený oddych. Často sa stáva, že ľuďom vadia aj neželané pohľady susedov. S roletami Deň a noc to však jednoducho vyriešite. Už vás jednoducho nebude otravovať nikto a zároveň nič.

Idete do toho aj vy?

Na záver už len povieme, že rolety Deň a noc sa oplatia do každej domácnosti. Oživia vaše miestnosti, pričom si zamilujete aj moderný nádych a eleganciu. Cenovo sa to taktiež skutočne oplatí. Rolety Deň a noc totiž vynikajú aj dlhou životnosťou, a tak budete mať na pár desiatok rokov postarané. Ak chcete kľud a slobodu v ovládaní roliet, neváhajte si zaobstarať tie Deň a noc. Nezabúdajte na výber vhodnej spoločnosti. My odporúčame práve FEXI, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom týchto produktov už dlhé roky.

Čítané: 2735 x