Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Hlavné vlastnosti betónových plotov

Datum: 13.11.2022

Betónové ploty patria v dnešnej dobe medzi najjednoduchšie, cenovo dostupné a spoľahlivé riešenia, keď potrebujete oplotiť súkromný dom alebo iný objekt.

Hlavné vlastnosti betónových plotov

Monolitický vzhľad a dekoratívne vzory na betónovom povrchu panely z nich robia skutočné umelecké dielo. Takýto plot je úspešne zdôrazní vaše majstrovstvo. Navyše takýto plot poslúži skutočne dlho.

Aké sú prvky betónového plotu?

Konštrukcia pre plot sa skladá z betónových stĺpikov a platní, ktoré si každý zákazník môže vyzdvihnúť sám. Takto sa zostaví pevný bariérový plot s estetickým vzhľadom.

Betónové prvky môžu byť železobetónové, liate resp. vibro-mokrý betón.

Výhody betónových plotov

Ak potrebujete postaviť nový plot okolo súkromného domu, budete mať na výber z rôznych ponúk a materiálov na oplotenie. Radi by sme upriamili vašu pozornosť konkrétne na betónové konštrukcie Remu.

V porovnaní s konkurenciou majú betónové ploty Remu mnoho výhod:

  1. Jednoduchá inštalácia a jednoduché použitie.
  2. Remu plot vyzerá esteticky ako zo strany ulice, tak aj z dvora. Obe strany betónových konštrukcií sú zdobené dekoratívnymi prvkami.
  3. Všestrannosť. Betónové ploty Remu sú vhodné pre súkromné ​​domy, ako aj pre verejné inštitúcie a obchody. V každom prípade majú víťazný a primeraný vzhľad.
  4. Pevnosť materiálov. Ploty Remu sú veľmi stabilné a pevné.
  5. Rozmery. Ploty zo železobetónových dosiek sú pomerne vysoké a ťažko ich prekonajú nežiaduce osoby. Dosky, ktoré sú vyrobené z liateho betónu nie sú také vysoké, ale dajú sa položiť na seba a postaviť plot požadovanej výšky.

Nerobíme len betónové prvky na oplotenie, naša práca - je to kreatívne umenie. Všetky prvky, stĺpy a štíty vytvárame rôzne a jedinečne, aby sme uspokojili priania každého klienta!

Čítané: 2251 x