Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Najlepší matrac pre pohodlný odpočinok

Datum: 27.12.2022

Podľa vedeckých štúdií strávi človek tretinu svojho života v spánku. Nočný odpočinok však nemusí mať vždy pozitívny vplyv na obnovenie síl: ráno nás trápia bolesti chrbta, bolesti a únava v tele.

Najlepší matrac pre pohodlný odpočinok

Aby ste tomu zabránili, musíte si zariadiť pohodlné miesto na spanie a mať každé ráno dobrú náladu a udržiavať produktivitu - ortopedický matrac Benab vám s tým pomôže!

Ortopedický matrac je vďaka svojej konštrukcii, tlmiacim výplniam a veľkému počtu pružín veľmi elastický, takže uvoľňuje svaly a ozvučuje spánok. Za najlepšiu možnosť vo všeobecnosti možno považovať model Benab Pantera Coco S1000, ktorý poskytne skutočne kvalitný odpočinok!

Tento ortopedický matrac má vrecko Multipocket v 7 anatomických zónach, ktoré dokonale kopíruje tvar tela a poskytuje maximálny ortopedický efekt.

Z akých materiálov je matrac vyrobený?

Kokosová vrstva s hustotou 1300 g/m2 + 4000 g/m2. Táto vrstva sa nazýva "koira". Skladá sa z prírodných kokosových vlákien kombinovaných s latexom. Kokos poskytuje nosnú pevnosť matraca a tuhosť. Matrac je skutočne tuhý, má tvrdosť 4-5. Materiál je navyše úplne ekologický a odolný voči výskytu hmyzu. Tiež zvyšuje záručnú dobu výrobku na 6 rokov.

Multipocket. Model Benab Pantera Coco využíva taštičkové jadro 650 ks/m2 od popredného nemeckého výrobcu „AGRO“ a obsahuje 1 000 pružín, ktoré poskytujú optimálnu ortopedickú pevnosť a nosia hmotnosť až 150 kg. Každý detail je uložený v samostatnom balení a opakuje všetky anatomické krivky tela. Taktiež jadro zabezpečuje dobrú ventiláciu, takže matrac si zachováva hygienické a antialergické vlastnosti aj v podmienkach vysokej vlhkosti a nadmerného potenia.

Vrstva peny Pantera 50 kg/m3. Toto je najvyššia trieda studenej peny! Materiál má vysokú hustotu, je pružný a stabilný vďaka unikátnej bublinkovej štruktúre. Takýto matrac poskytne spoľahlivú oporu pre správnu polohu chrbtice a kvalitnú ventiláciu a vysoká hustota penovej vrstvy je veľmi elastická, preto sa často používa na zdravotné matrace.

3D puzdro. Príjemný a mäkký poťah odvádza a absorbuje prebytočnú vlhkosť, rýchlo schne, pričom zachováva hygienu. Poťah má sieťovinu, ktorá poskytuje dobrú priedušnosť.

Matrac Benab Pantera Coco S1000 je úplne bezpečný a certifikovaný podľa normy Oeko-Tex. Obsahuje lyocell, produkt vyrobený z prírodnej celulózy, ktorý zároveň zvyšuje odolnosť, šetrnosť k životnému prostrediu a hypoalergénnosť. Preto vám radíme vymeniť obyčajný matrac za ortopedický a zbavíte sa problémov s únavou a nedostatkom oddychu, pretože zdravý, pokojný spánok je kľúčom k úspešnému dňu, kde vás nebude trápiť. nepríjemnými pocitmi v tele!

Čítané: 2647 x