Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Dôvody, prečo povedať “áno” profesionálnemu tepovaniu matracov

Datum: 08.02.2023

V posteli strávime tretinu nášho života a preto je pochopiteľné, že ľudia venujú množstvo času aj peňazí pri výbere a kúpe vhodného kvalitného matraca.

Dôvody, prečo povedať “áno” profesionálnemu tepovaniu matracov

Tu je pár zaujímavých faktov, ktoré by ste mali vedieť o svojom matraci.

  • Dospelý človek stratí za deň okolo 1 miliardy mikro čiastočiek svojej kože, pričom väčšina skončí práve na matraci na ktorom v noci spíte.
  • Počas dňa vyprodukuje dospelý človek okolo 1 liter potu a to i počas chladných dní.
  • Vyprodukujeme okolo 38g kožného mazu za deň.
  • Baktérie a roztoče priam zbožňujú všetky vymenované výlučky nášho tela, je to pre ne živná pôda.
  • Prachové roztoče, ktoré nájdeme v každom jednom používanom matraci sú pôvodcom rôznych druhov alergií vrátane astmy. Vdychujeme ich počas spánku. Každý deň vylučujú až dvojnásobok svojej hmotnosti.

Nanešťastie týmto stvoreniam sa nevieme vyhnúť a obývajú aj tie najčistejšie domácnosti. No pokiaľ si každých 6 mesiacov dáte vaše matrace a vankúše  profesionálne vyčistiť, zabezpečíte aby roztoče a baktérie na nich boli prinajmenšom držané na uzde. Okrem toho nie je lepší pocit ako spať v čistej a voňavej posteli.

Vedeli ste, že?
Pokiaľ investujete do odborného čistenia matracov, predĺžite tak samotný život svojho matraca a tým pádom si ušetríte pekných pár stoviek eur do kúpy nového matraca v najbližších rokoch.

Profesionáli sa postarajú o kvalitu vášho spánku najlepšie, o váš matrac sa postarajú využívajúc špeciálne tepovacie zariadenie a tým zaručia, že budú z neho odstránené všetky patogény spôsobujúce alergie. S týmto si sami v domácich podmienkach s použitím len vysávača neporadíte.

Využite profesionálne tepovanie s ohrevom - zároveň vie ako ochrániť matrac a vyčistiť ho hĺbkovo s ohľadom na zachovanie jeho kvality. Využitím ich služieb si doprajete lepšiu kvalitu ovzdušia vo vašej spálni, komfort spania na oveľa vyššej úrovni a v neposlednom rade môžete sa uvoľniť s vedomím, že sa nedelíte o posteľ s neželanými baktériami a roztočmi. Žiaľ s partnerovým chrápaním si ani tá najlepšia tepovacia služba neporadí. :)

Čítané: 2686 x